aman aman bu gruptan çıkarsam olur halim yaman :))nute haftaya kilonda artış olmazsa seni elerim haberin olsun boşladın sen galiba ipleri hadi ama biraz gayret bak ben cırpınıyorum ne uyguluyosun anlat bakım bize?
bende katılmak istiyorum kızlar,eşim olacak var mı ? :)
hoşgeldin eş olma yok ama istersen biz olabilirz konu sahibi için bir mahsuru yoksaboyun kilon kaçtır salı günleri tartı günümüzdür haberin olsun
DUYURU : kızlar yarışa hala devam edenler ve bırakanlar var galiba aranızda bu nedenle bir YOKLAMA almak istiyorum devam edenler lütfen bu mesajımı en geç salı gününe kadar begensinler...umarım devam edenleriniz vardır
kızlar ben yaklaşık 4 bucuk ayda 10 kilo aldım vazgeçmeyin pes etmeyin. eski üyeliğimi sifresini feln unuttugum için dün gece yeniden üye oldum senelerce uğraştım 1 ay 2 ay deneyip bıraktıp hep. ama bu sefer ne olursa olsun devam edicem dedim. ilk iki ay 3 kilo aldım ama pes etmedim devam ettim sonra kilo almam hızlandı. bu arada boyum 165 kilom 40 tı hatta 39 fealn cıkıyodu. şimdi 51 oldum 55 e yada 53 e kadar devam edicem :)))))
neler yaptığını söylermisin canım
DUYURU : kızlar yarışa hala devam edenler ve bırakanlar var galiba aranızda bu nedenle bir YOKLAMA almak istiyorum devam edenler lütfen bu mesajımı en geç salı gününe kadar begensinler...umarım devam edenleriniz vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?