Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canım kendime geldim artık pekmez içeceğim bende öff napayım artık

o daha iyi balım ya valla pekmez ölüm

bi iki içsen alışırsın aslında beni küçükken annem kandırırmış şurup diye pekmez içirirmiş o zaman bi tiksindim ki sorma yıllarca içmedim yeni yeni bu sene başladım onuda çok içmiyorum zaten aklıma gelirse yoğurdu dene ama etkili olacağını düşünüyorum ben

bide pelinden öğrenmiştim yemekten hemen sonra soda içince insan daha çabuk acıkıyor

ayy annen çok iyi düşünmüş canım ya ileride bende çocuklarıma böyle yapacağım inşallah o günleri görürsem

sodayıda denemek lazım aslında ya bu arada ben çerez yedim çay içiyorum şimdi uyumadan önce bir şeyler yesem çok güzel olacak

birazdan 1 tbk yaprak sarması 1 kase yoğrt 3 dilim ekmek yiycem yoğurdu pek sevmem ama yiycem artıkın sonra tatlı meyve falan yerim evt evt bu sefer inat ettim hepsini yiyceeemmmm

bende nası çocuksam çocuk dediğin şurup içmez ona ıhh mıhh der şurup diyince lıkır lıkır içiyomuşum
görürsün tabi bebeğim ya inşallah
yatmadan şekerli yoğurt dene bugün canımcım
bende yediklerimi sayim: sabah 3 yada 4 dilim börek yanında domates limonata filan öğlen bigking menu yanında sevgiliden araklanan bir kaç chicken tenders sonra 3 dilim pizza şimdide acıkıyor gibiyim :44: fındık fıstık alim gelim

benim bu bi haftada bu kadar yol ilerlememi börek sağlıyor bence hamur işi sonuçta her sabah yedim nerdeyse

ilahi gözde

olcek olcek bu hızda gidersen vuhuuu :)))

ben oldum olası şuruptan haptan nefret etmişimdir ya
süpersin canım valla benim yine 2 öğüne indi diye kilo alamadım

benim kilo vermeme sebep olan mazide kalmış malum kişi seni bu yüzden hiç affetmiycem sende kilo alamazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…