- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
bende kilo aldım biraz simdi durdu aynıyım yemelerime ozen gosteremedim 3 ogun mutlaka yemeye calısıyorum suan 173 53,9 kilom
aynen cnm şu bebe biskevite tekrar mı başlasam ya midem bulanıyo ama zorlasam mı ki ne :\
öğğğkk ben başladım ilk gün bitirmemle bir oldubir daha yiyemedim ya ben pekmez falan içmiyorum sen içiyomusun
valla beni çok üzüyosunuz bakın ben 51ken başladım sabah aç karnına tartıldım 53 küsürdüm isteyince oluyo lütfen biraz hırs yapın ya bu şekilde iki kişi kilo alabiliyoruz sizede yarasın istiyorum ben bu yarış
bende 3 öğün yiyorum ama o şekilde değişmiyor kilom yatmadanda yemem gerekiyor illaki 4 öğün oluyor haliyle :44:senin iştah sorunun yoktu sanırım
annem yatmadan önce şekerli yoğurt ye o zaman bi kase :44:
valla beni çok üzüyosunuz bakın ben 51ken başladım sabah aç karnına tartıldım 53 küsürdüm isteyince oluyo lütfen biraz hırs yapın ya bu şekilde iki kişi kilo alabiliyoruz sizede yarasın istiyorum ben bu yarış
haklısın cnm bi hafta tasmamam yiycem bakalım nolcak :)
bu arada kandiliniz hayırlı olsun dua edelim de hepimiz istediğimiz kilolara ulaşalım
o daha iyi balım ya valla pekmez ölüm
öğğğkk ben başladım ilk gün bitirmemle bir oldubir daha yiyemedim ya ben pekmez falan içmiyorum sen içiyomusun
bu arada kandiliniz hayırlı olsun dua edelim de hepimiz istediğimiz kilolara ulaşalım
seninde kandilin kutlu olsun canım benim aminnnnnnnnn 5 6 7 kilo
bi iki içsen alışırsın aslında beni küçükken annem kandırırmış şurup diye pekmez içirirmiş o zaman bi tiksindim ki sorma yıllarca içmedim yeni yeni bu sene başladım onuda çok içmiyorum zaten aklıma gelirseyoğurdu dene ama etkili olacağını düşünüyorum ben
bide pelinden öğrenmiştim yemekten hemen sonra soda içince insan daha çabuk acıkıyor
birazdan 1 tbk yaprak sarması 1 kase yoğrt 3 dilim ekmek yiycem yoğurdu pek sevmem ama yiycem artıkın sonra tatlı meyve falan yerim evt evt bu sefer inat ettim hepsini yiyceeemmmm
kim tutar seni nutecimm hadi bakalım
ayy annen çok iyi düşünmüş canım ya ileride bende çocuklarıma böyle yapacağıminşallah o günleri görürsem
sodayıda denemek lazım aslında ya bu arada ben çerez yedim çay içiyorum şimdi uyumadan önce bir şeyler yesem çok güzel olacak
aferin işte böyle nutecumbirazdan 1 tbk yaprak sarması 1 kase yoğrt 3 dilim ekmek yiycem yoğurdu pek sevmem ama yiycem artıkın sonra tatlı meyve falan yerim evt evt bu sefer inat ettim hepsini yiyceeemmmm
ilahi gözdebende nası çocuksamçocuk dediğin şurup içmez ona ıhh mıhh der şurup diyince lıkır lıkır içiyomuşum
görürsün tabi bebeğim ya inşallah
yatmadan şekerli yoğurt dene bugün canımcım
bende yediklerimi sayim: sabah 3 yada 4 dilim börek yanında domates limonata filan öğlen bigking menuyanında sevgiliden araklanan bir kaç chicken tenders sonra 3 dilim pizza şimdide acıkıyor gibiyim :44: fındık fıstık alim gelim
benim bu bi haftada bu kadar yol ilerlememi börek sağlıyor bence hamur işi sonuçta her sabah yedim nerdeyse
sende ama boş durmak yok sagopam
bende nası çocuksamçocuk dediğin şurup içmez ona ıhh mıhh der şurup diyince lıkır lıkır içiyomuşum
görürsün tabi bebeğim ya inşallah
yatmadan şekerli yoğurt dene bugün canımcım
bende yediklerimi sayim: sabah 3 yada 4 dilim börek yanında domates limonata filan öğlen bigking menuyanında sevgiliden araklanan bir kaç chicken tenders sonra 3 dilim pizza şimdide acıkıyor gibiyim :44: fındık fıstık alim gelim
benim bu bi haftada bu kadar yol ilerlememi börek sağlıyor bence hamur işi sonuçta her sabah yedim nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?