Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

peki simdi ben ne yicem yani herkes istedigini mi yiyo yani kilo almak icim etkili yontem var mi kzlar

peki simdi ben ne yicem yani herkes istedigini mi yiyo yani kilo almak icim etkili yontem var mi kzlar

istediğini ye canım ama mutlaka 3 öğün olması lazım ara öğünlerdede meyve çerez falan ye kendini zorla miden genişlesin birde yemek yerken fazla su içme yemek yedikten sonra iç su

akşam tartıldığımız için bebeim :) aslında sabah aç karnına ve wc ye gittikten sonra tartıldığımız zaman çıkan kilo gerçek kilomuzmuş diye biliyorum ben :26: o zaman ben 53 falan gelirim :5:

geçen haftada bu saatte tartıldım akşam yemeğini yemiştim. şoktayım hala aynı şartlarda tartıldım yani wc falan gitmiştim :44:
inanamadım hatta indim yeniden tartıldım sonra annemi çağırdım o tartıldı sonra yine ben doğru yani :31:
ya o şişkolar için geçerli :19: onlar aç karnına tartılıyorlar az çıkmak için :1:

istediğini ye canım ama mutlaka 3 öğün olması lazım ara öğünlerdede meyve çerez falan ye kendini zorla miden genişlesin birde yemek yerken fazla su içme yemek yedikten sonra iç su

evet ben o hatayi cok yapiyorum yemekte cok su icip karnimi sisiriyorum bundan sonra yapmam artk saol cnm :-)

çok aşırı zayıf değilmişsin :) her salı tartılıyoruz. yaptığımız tek şey sürekli bişeler yemek :31: ilk etapta iştahsızsan mideni genişletmeye çalış patlamış mısır cips vs yemekten sonra ye, yemekten sonra bol bol su iç 2-3 güne büyür miden :) içebiliyosan pekmez ve b12 vitaminide etkili

geçen haftada bu saatte tartıldım akşam yemeğini yemiştim. şoktayım hala aynı şartlarda tartıldım yani wc falan gitmiştim :44:
inanamadım hatta indim yeniden tartıldım sonra annemi çağırdım o tartıldı sonra yine ben doğru yani :31:
ya o şişkolar için geçerli :19: onlar aç karnına tartılıyorlar az çıkmak için :1:

hadi ya :1::1: ne bileyim bir yerde okumuştum öyle ne kadar üzülüyordum bende :1:

çok aşırı zayıf değilmişsin :) her salı tartılıyoruz. yaptığımız tek şey sürekli bişeler yemek :31: ilk etapta iştahsızsan mideni genişletmeye çalış patlamış mısır cips vs yemekten sonra ye, yemekten sonra bol bol su iç 2-3 güne büyür miden :) içebiliyosan pekmez ve b12 vitaminide etkili

b12 vtaminii bende mide bulantisi yapiyo ya normal bisey mi acaba sirf onun icin icmiyorum 4 5 kilo alsam yeter bana dediklerinizi uygulicam kzlar saolun :-)

pelinnnnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin :21:
burdayim canim bizim canak comlek uzun suruyo:)
cok enerji kaybettim :(
sartlarim ayni degil gecen haftayla
2 gundur regliyim ve 2 ogun yemek yiyorum zorla:(
simdi de hafif ac sayilirim
tartildim 48.100 sanirim gecti 48 i ama cik anlamadim bunlara ragmen cok sasirdim:53:

burdayim canim bizim canak comlek uzun suruyo:)
cok enerji kaybettim :(
sartlarim ayni degil gecen haftayla
2 gundur regliyim ve 2 ogun yemek yiyorum zorla:(
simdi de hafif ac sayilirim
tartildim 48.100 sanirim gecti 48 i ama cik anlamadim bunlara ragmen cok sasirdim:53:
bende ben birinci oldum diye yazmaya çekiniyosun sandım :9::9:
dün abim geldi canım ev yemekhane gibi onunda etkisi var benim bu kadar almamda :31:
sende toparlan artık zor günleri atlatmışsın ilk iki gün zor oluyor :21:

bende ben birinci oldum diye yazmaya çekiniyosun sandım :9::9:
dün abim geldi canım ev yemekhane gibi onunda etkisi var benim bu kadar almamda :31:
sende toparlan artık zor günleri atlatmışsın ilk iki gün zor oluyor :21:
yok canim aksine sevindim cok :54: tebrik ederimmmm arkidisimi:23:
:24:(izmirin daglarinda cicekler acar onu soyledim hala da soyluyorum sana gelsin :)
abinden bi tabak da bizim eve lutfen hihihhi:1:
canim benim bir iki gunum daha var toparlanmaya yedigim ara ogunler sadece tatli:)
simdi kurabiye guzeli yanimda yarilamak uzereyim:21: (daha yeni yiyorum bu arada:17:)

yok canim aksine sevindim cok :54: tebrik ederimmmm arkidisimi:23:
:24:(izmirin daglarinda cicekler acar onu soyledim hala da soyluyorum sana gelsin :)
abinden bi tabak da bizim eve lutfen hihihhi:1:
canim benim bir iki gunum daha var toparlanmaya yedigim ara ogunler sadece tatli:)
simdi kurabiye guzeli yanimda yarilamak uzereyim:21: (daha yeni yiyorum bu arada:17:)
teşekkür ederimmm canım benim :54: darısı sana
bendede ses gitti ya bağırmaktan karşı apartmandaki teyzelerle bi onlar bi ben coştuk az önce :13:
kurabiye güzeli :17:ailede benim adım kurabiye güzeli kaldı herkese aldırıyorum bi yere giderken götürüyorum falan :9:
beğendin miiiii :23:

teşekkür ederimmm canım benim :54: darısı sana
bendede ses gitti ya bağırmaktan karşı apartmandaki teyzelerle bi onlar bi ben coştuk az önce :13:
kurabiye güzeli :17:ailede benim adım kurabiye güzeli kaldı herkese aldırıyorum bi yere giderken götürüyorum falan :9:
beğendin miiiii :23:
benim ders verdigim ogrenci geldi oylesine ailesi karsi cikmis bizim gunduz liselilerin yuruyuse ses gitmis kipkirmizi yanmis, geldi beraber caldik soyledik yazik o halde sesi neresinden cikardi hayret ettim, hemen bal yedirdim sonra da:39:
begenmek ne kelime canim bayildim yarilicam iste simdi bu kasikla beraber :39:

benim ders verdigim ogrenci geldi oylesine ailesi karsi cikmis bizim gunduz liselilerin yuruyuse ses gitmis kipkirmizi yanmis, geldi beraber caldik soyledik yazik o halde sesi neresinden cikardi hayret ettim, hemen bal yedirdim sonra da:39:
begenmek ne kelime canim bayildim yarilicam iste simdi bu kasikla beraber :39:
ay yazık canım onada iyi yapmışsın :21:

nute ve sagopa her zamanki gibi büyük bi performans düşüklüğündeler olmaz böyle artık sizi rekabete davet ediyorum :19::19::19:

$04062013191.jpg
kalemim biraz dandirikti kusuruma bakmayin kizlar:26:
sagopam ve nute bu ne hal? :74:
ne yaptiniz tum hafta ben hasta olmama surekli ders calismama ragmen almisim sizin bu haliniz nedir:20::20:
olmuyor boyle hic kendinize gelin yine tek rakibim gozde mi simdi yani??
hadi kizlar toparlanin azim biraz:46::46::46::56::56::56::39::39::39:
gozdecim seni de tekrardan tebrik ederim:65:

Eki Görüntüle 728371
kalemim biraz dandirikti kusuruma bakmayin kizlar:26:
sagopam ve nute bu ne hal? :74:
ne yaptiniz tum hafta ben hasta olmama surekli ders calismama ragmen almisim sizin bu haliniz nedir:20::20:
olmuyor boyle hic kendinize gelin yine tek rakibim gozde mi simdi yani??
hadi kizlar toparlanin azim biraz:46::46::46::56::56::56::39::39::39:
gozdecim seni de tekrardan tebrik ederim:65:

sagopa ve nute rekabet lütfen:22:
ben 2 haftada 1 kilo alamazken bakın 7 günde 1,5kilo aldım isteyince oluyo kızlar lütfen dikkat edin biraz ben bütün gün yemek düşünüyorum siz napıyosunuz çözemedim :31:

yarın kendime birincilik hediyesi olarak iskender ısmarlıyorummmmmm :65::65::65::65::65::65:

Back