Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ben sıkıldım çok 1 kılo 2 kılo hesabı yapmaktan bırakmayı düşünüyorum kızlar canım çok sıkkın:5:

pelin ne diyosun saçmalama :57:
kaç kiloyla başladık kaç kilo aldık bak bırakamazsın çok iyi gidiyoruz
regl döneminde herkesin iştahı kaçıyor ben 1 kilodan fazla verdim hatırlarsan :31:
bir kaç güne reglin bitecek ve dönüşün muhtesem olacak :21:
bırakıcam falan deme sakın çemkirtme beni :22:

sakın ha pelin bak kaç kiloyla başladın şimdi kaç kilosun üstelik sen böyle yaparsan biz napalım canlan biraz :)

pelinnn yapamazsın içimizde en azimli sendin bebeim ne oldu birden kim 3 4 kilo alabilmiş ki sakın bırakma

pelin ne diyosun saçmalama :57:
kaç kiloyla başladık kaç kilo aldık bak bırakamazsın çok iyi gidiyoruz
regl döneminde herkesin iştahı kaçıyor ben 1 kilodan fazla verdim hatırlarsan :31:
bir kaç güne reglin bitecek ve dönüşün muhtesem olacak :21:
bırakıcam falan deme sakın çemkirtme beni :22:
kızlar zaten benim canım genel olarak sıkkın
bu kilo meselesi de tuz biber açım ama tek başımayım canım hiç bişi yemek istemiyor o yüzden. sabah kahvaltıyı 7de yaptım, üstüne bi muzla duruyorum bu saat oldu..
azim falan hiç bişi kalmadı..
reglim 4. gün daha bitmez lanet şey nerden buluyosa o kadar kanı, en az 3 gün daha var.

bu kilo meselesi de tuz biber açım ama tek başımayım canım hiç bişi yemek istemiyor o yüzden. sabah kahvaltıyı 7de yaptım, üstüne bi muzla duruyorum bu saat oldu..
reglim 4. gün daha bitmez lanet şey nerden buluyosa o kadar kanı, en az 3 gün daha var.

sizinkiler nereye gitti canım tek başımayım derken? :( ama o kadar azim boşamıydı sen öyle devam etsen emin ol istediğin kiloya ulaşacaksın :(

sizinkiler nereye gitti canım tek başımayım derken? :( ama o kadar azim boşamıydı sen öyle devam etsen emin ol istediğin kiloya ulaşacaksın :(
annem 5-6 gibi akşam yemeğini yiyor babamla, ben de geç gittiğim için eve tek başıma yemek zorunda kalıyorum çok sıkıcı
şimdi okuldayım burda da kimse yok tek başıma yemedim sıkıcı.
ama canım başka şeye sıkkın
offf kendim de çok sıkıcıyım şimdi:5:

annem 5-6 gibi akşam yemeğini yiyor babamla, ben de geç gittiğim için eve tek başıma yemek zorunda kalıyorum çok sıkıcı
şimdi okuldayım burda da kimse yok tek başıma yemedim sıkıcı.
ama canım başka şeye sıkkın
offf kendim de çok sıkıcıyım şimdi:5:

tek başına bende yemek yiyemiyorum canım hak veriyorum ama zayıfız zaten iyice kuru kalacaz koşup hemen yiyosun yemek
ya hep bu sıkıntılardan dolayı zaten veriyoruz kilo :((( kendine gel çözülmeyecek şey yok çok şükür

tek başına bende yemek yiyemiyorum canım hak veriyorum ama zayıfız zaten iyice kuru kalacaz koşup hemen yiyosun yemek
ya hep bu sıkıntılardan dolayı zaten veriyoruz kilo :((( kendine gel çözülmeyecek şey yok çok şükür
browni ve nescafe var burda onlardan yer içer birazdan öyle derse giderim
canımı sıkan şey bitmek bilmeyen tezim bıktım artık ders çalışamıyorum çalıştığımı da anlamıyorum bildiğim herşeyi unutmuşum:5:

browni ve nescafe var burda onlardan yer içer birazdan öyle derse giderim
canımı sıkan şey bitmek bilmeyen tezim bıktım artık ders çalışamıyorum çalıştığımı da anlamıyorum bildiğim herşeyi unutmuşum:5:

canım ne zaman bitirmen gerekiyor tezi ya takma şimdi sana öyle geliyordur :(

olmaz ama pelincim nerde o azimli kız biz onu geri istiyoruz boş anında hemen yemeye koyul yanında biz varmışız gibi düşün :1: :1:

olmaz ama pelincim nerde o azimli kız biz onu geri istiyoruz boş anında hemen yemeye koyul yanında biz varmışız gibi düşün :1: :1:
yok gitti o göremiyorum 1-2 gündür o azimli kızı :)
sordum dha gelmicekmiş:)
bak ama kilit noktasını buldun sanırım siz varmışsınız gibi mi düşünsem ne yapsam:44:

yok gitti o göremiyorum 1-2 gündür o azimli kızı :)
sordum dha gelmicekmiş:)
bak ama kilit noktasını buldun sanırım siz varmışsınız gibi mi düşünsem ne yapsam:44:

tabikiii düşünmen hata :1: bak ben şimdi tatlı yiycem ona göre yanii :21:

nescafe ile iki browni yedim o kadar az snra ders vermeye gidicem benim kendime gelmem için akşamı beklemem lazım sanırım:ssz:

ay bende başka bi sorun var sandım pelinim :53: ders ne ki sevdiğin şeyler çalışırsın anlarsın hepsini tezinide güzelce bitirirsin bu noktaya gelen devamınıda getirir :54:
toparlan biraz akşama eski pelini istiyorum :13:

ay bende başka bi sorun var sandım pelinim :53: ders ne ki sevdiğin şeyler çalışırsın anlarsın hepsini tezinide güzelce bitirirsin bu noktaya gelen devamınıda getirir :54:
toparlan biraz akşama eski pelini istiyorum :13:
canim ya aksam bi makarna yapip yedim meyve suyuyla yattim sonra:5:
simdi kahvalti ettim cok ic acici degil bi yumurta ile 2 dilim kizarmis ekmek yedim
simdi meyve suyuyla kan ilacimi ve b12 imi iciyorum.
ders konusu coook sikiyo beni diyorum bazen beni nasil mezun etmisler ben bunlari unutmusum bilmiyo gibiyim diyorum:18:

canim ya aksam bi makarna yapip yedim meyve suyuyla yattim sonra:5:
simdi kahvalti ettim cok ic acici degil bi yumurta ile 2 dilim kizarmis ekmek yedim
simdi meyve suyuyla kan ilacimi ve b12 imi iciyorum.
ders konusu coook sikiyo beni diyorum bazen beni nasil mezun etmisler ben bunlari unutmusum bilmiyo gibiyim diyorum:18:
canım benim tekrar etmeyince oluyor öyle :31: öyle bi an oluyoki ben nası 4.sınıfa geçtim pc hakkında bişe bilmiyorum diyorum bazen :31:
güzel yapmışsın kahvaltını öğlen ve akşam daha çok yüklenirsin bi burgera ne dersin :52:

canım benim tekrar etmeyince oluyor öyle :31: öyle bi an oluyoki ben nası 4.sınıfa geçtim pc hakkında bişe bilmiyorum diyorum bazen :31:
güzel yapmışsın kahvaltını öğlen ve akşam daha çok yüklenirsin bi burgera ne dersin :52:
ay canim sen simdi pc diyince geldi aklima, ruyamda biri soruyo ne mezunusun ben de biyoloji diyorum, sonra da bilgisayar ve teknoloji ogretmenligi de var diyorum, o anda da aa bizim gozde de okuyodu neden ben de bu bolumu okudugumu soylemedim ki diyordum:9:
canim cidden ama dun okuyorum, kendimi vererek okumadigimdan sanirim hic bisi anlamiyorumm:19:
aynen canim demin okulun yemekhanesinde kofte oldugunda gitmiyorum ve kofte varmis demin icimden gecirdim burger mi soylesem okula diye iyi fikir oldu bu:8:

ay canim sen simdi pc diyince geldi aklima, ruyamda biri soruyo ne mezunusun ben de biyoloji diyorum, sonra da bilgisayar ve teknoloji ogretmenligi de var diyorum, o anda da aa bizim gozde de okuyodu neden ben de bu bolumu okudugumu soylemedim ki diyordum:9:
canim cidden ama dun okuyorum, kendimi vererek okumadigimdan sanirim hic bisi anlamiyorumm:19:
aynen canim demin okulun yemekhanesinde kofte oldugunda gitmiyorum ve kofte varmis demin icimden gecirdim burger mi soylesem okula diye iyi fikir oldu bu:8:
:9::9:
benim rüyam çok fenaydı bugünkü :31: amerikada bi arkadaşım var o evleniyo yanına gidiyorum herkes bişe diyo benim çat pat ingilizce olunca bişe anlamıyorum gülümsüyorum herkese en sonunda beni sınır dışı ettiler kimseyle konuşamayınca :9::9: nikah töreninide göremedim :31:
caının istemedikten sonra anlamıyosun hiç bişekilde canımcım ya :5:
bigking manu bide chicken tenders gelsin o zamaaaaan :52:

:9::9:
benim rüyam çok fenaydı bugünkü :31: amerikada bi arkadaşım var o evleniyo yanına gidiyorum herkes bişe diyo benim çat pat ingilizce olunca bişe anlamıyorum gülümsüyorum herkese en sonunda beni sınır dışı ettiler kimseyle konuşamayınca :9::9: nikah töreninide göremedim :31:
caının istemedikten sonra anlamıyosun hiç bişekilde canımcım ya :5:
bigking manu bide chicken tenders gelsin o zamaaaaan :52:
:9::9::9: seninkinin de benimkinden farki yokmu canim :)
burger dan bi menu yedim, ara ogunde de 6 chicken fries yedim, 3 kucuk browniyle nescafe ictim

Back