Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

sagopa ve nute rekabet lütfen:22:
ben 2 haftada 1 kilo alamazken bakın 7 günde 1,5kilo aldım isteyince oluyo kızlar lütfen dikkat edin biraz ben bütün gün yemek düşünüyorum siz napıyosunuz çözemedim :31:

yarın kendime birincilik hediyesi olarak iskender ısmarlıyorummmmmm :65::65::65::65::65::65:
oooooo biz yemicez gozdecim sagol:23::23:

hepimizi ayni eve atsalar yaptigimiz alisverisle tipimize bakanlar bi soka girer once muhtemelen:)
her dk yeni denemeler yemekler, gelsin burger lar gitsin iskenderler aman sabahlar olmasin hep yemek hp yemek:21::16:
ay keşke bebeğim yaa :29: dominosu unutma :10:
markette bana garip garip bakıyorlar zaten :1:

ay cnm anlamadm bende her zamanki gibi yiyorum tartıya sinirleniyorum artık

bende kilo aldım biraz simdi durdu aynıyım yemelerime ozen gosteremedim 3 ogun mutlaka yemeye calısıyorum suan 173 53,9 kilom

aynen ya bi insan hep mi sonuncu olur :(

aynen cnm şu bebe biskevite tekrar mı başlasam ya midem bulanıyo ama zorlasam mı ki ne :\
valla beni çok üzüyosunuz bakın ben 51ken başladım sabah aç karnına tartıldım 53 küsürdüm isteyince oluyo lütfen biraz hırs yapın ya bu şekilde iki kişi kilo alabiliyoruz sizede yarasın istiyorum ben bu yarış :14:

bende kilo aldım biraz simdi durdu aynıyım yemelerime ozen gosteremedim 3 ogun mutlaka yemeye calısıyorum suan 173 53,9 kilom

bende 3 öğün yiyorum ama o şekilde değişmiyor kilom yatmadanda yemem gerekiyor illaki 4 öğün oluyor haliyle :44:senin iştah sorunun yoktu sanırım

Back