- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
haklisin canim :)canım sadece makyaj kirletmez ki cildihava kirli egzoz dumanı toz toprak ben hiç makyaj yapmadığımda yüzümü siliyorum pamukla temizleme sütüyle kapkara oluyo pamuk bence üşenme bi süre sonra alışırsın rutin olur
canım bende bebak acı badem temizleme sütü var onu bitirmek için uğraşıyorum hiç sevmiyorum yağlı ciltlere uygun değilhaklisin canim :)
basima is cikardin ne alayim ki ben simdi temizleme sutu falan??
canim neutrogena nin bi sabununu kullandim ben lisedeydim kullandigim dk sivilce patlamasi yasiyordum ondan ona karsi bilemiciiiimmcanım bende bebak acı badem temizleme sütü var onu bitirmek için uğraşıyorum hiç sevmiyorum yağlı ciltlere uygun değilama çöpede atamıyorum kullanıp bitirmeye çalışıyorum alma bence. neutrogena'nın temizleme jeli var mesela uygun fiyatlı çok güzel ondan kullanıyodum ben sonra bioderma aldım oda kocaman bitmiyo onu kullanmaktan sıkıldım ama bitmedi bi bitse neutrogena'ya dönücem. avonun filanda vardır peeling topcuğu olmayan temizleme jeli benim etrafımda avoncu olmadığından kozmetikcilerden bakıyorum hep. sabah akşam onunla yıkarsın sonra toniklersin sonrada nemlendirici ve kapanış bebişim şimdi çok uğraştırıcı gelebilir ama bi süre sonra rutin olcak
konuyuda saptırmakta üstümüze yok bari konuyla ilgili şeylerde yazimakşam yemeği olarak çiğköfte yidim birazdan meyve yicem sonrasıda bakalımmmm
canim neutrogena nin bi sabununu kullandim ben lisedeydim kullandigim dk sivilce patlamasi yasiyordum ondan ona karsi bilemiciiiimm
avonun temizleme kopugunden bi ara kullanmistim aslinda
aferin gozdeciim meyve onemli
canim hangisi turuncu iki tane gormustum ben sankii:26:canım lise döneminde normal :44: ben su içsem sivilce çıkıyoduergenlik işte
pembe greyfurtluyu kullandım mesela onun kokusu hariç güzeldi turuncusundan alcam bu elimdeki bitince
sen neler yedin
Hemmen tadına bak canimm birakamican zaten bitmeden :))corbami ictim
yarim ekmekle bezelyemi yedim
ustune karpuzumu yiyorum
az sonra da cerezler
veeee kurabiye guzeli gozdecim aldim kac gun oldu yiyemedim senin onerinle bugun yiyeyim diyoruummm
ye canim ye bak tencere tava olayi (ayni havaymis ya sozum meclisten disari) baya enerji kaybettiriyo simdi bitti, hemen gidip alip geliyorum kurabiye guzeliniHemmen tadına bak canimm birakamican zaten bitmeden :))
ben cok yiyemiyorum olayları takip etmekten bakalım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?