Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ya benim etrafımdakiler hep ne güzel zayıfsın manken geldi filan diyolar hep :14: hiç hırslandıran yok
gerçi geçenlerde bi arkadaşım "sen dahada mı zayıflıyosun:53:" demişti bende "seninde 5 kilo fazlan var gibi yaz geliyo dikkat et istersen:63:" demiştim onu duyduklarından beri etrafımdaki kimse kiloma yorum yapmıyo :31::1:
ya ben evde olunca hiç yemek istemiyorum hareketsizlik hiç acıktırmıyor beni :26:bu akşam spor yapıcam popişim için :17:
evet tv izlerken iyi gidiyor anlamıyorsun ne kadar yediğini iyi fikir canımcım :21:
canim iyi kapak olmus kiza:1::1:
canim sen herhalde kacirdin haftada iki gun de spor yapalim dediydik kizlarla:44::44:
ben mesela kahvaltidan beri hic pc basinda sonuclarimi hesaplamaktan baska bisi yapmadim midem gurulduyo:52::52:
canim kirmizi ya da turuncu tabak olayini da dusun derim doktorun biri soyledi, diyet yapanlar da mavi de yemeliymis sakin mavide yeme:12:

kizlaaaar 9haziranla 23 haziran arasi kilo alma gunleriymiss akrepcik oyle diyooor:23:
anlicaginiz haziran ayi bizim ayimizzzz:16:

canim iyi kapak olmus kiza:1::1:
canim sen herhalde kacirdin haftada iki gun de spor yapalim dediydik kizlarla:44::44:
ben mesela kahvaltidan beri hic pc basinda sonuclarimi hesaplamaktan baska bisi yapmadim midem gurulduyo:52::52:
canim kirmizi ya da turuncu tabak olayini da dusun derim doktorun biri soyledi, diyet yapanlar da mavi de yemeliymis sakin mavide yeme:12:

canım ya önceden bozuluyodum zayıf dediklerinde sonradan banane benim canım sıkılacağına onların sıkılsın dedim çekinmeden cevap veriyorum yani sende öyle yap heleki gıcık oldukların söylerse :19: yapıştır lafı :12:
kaçırmışım onu :17: haftada 3 düşündüm ama ben :44:
bizde renk renk tabaklar var dikkat etmedim hiç iştahım hangisinde artıyor diye :1:

canım ya önceden bozuluyodum zayıf dediklerinde sonradan banane benim canım sıkılacağına onların sıkılsın dedim çekinmeden cevap veriyorum yani sende öyle yap heleki gıcık oldukların söylerse :19: yapıştır lafı :12:
kaçırmışım onu :17: haftada 3 düşündüm ama ben :44:
bizde renk renk tabaklar var dikkat etmedim hiç iştahım hangisinde artıyor diye :1:
ben kilo verdim gibi geldi canim bi gun yapip bi gun yapmiyodum ya scareface in dedigi gibi, ondan iki gun yapalim diye dusundum haftada.
tabaklara dikkat et canim ben de alicam kirmizi ve turuncu yok bi bizde de:9:

E ben de scareface in desigi gibi bi gun yapip bi gun yapmiyom gerci yeni basladim ama. Kilo almaya engel mi oluyor diyorsunnn

ben kilo verdim gibi geldi canim bi gun yapip bi gun yapmiyodum ya scareface in dedigi gibi, ondan iki gun yapalim diye dusundum haftada.
tabaklara dikkat et canim ben de alicam kirmizi ve turuncu yok bi bizde de:9:

canım zaten oda en başta sıkılaşırsın kilo vermiş gibi olursun sonra almaya başlarsın dedi :44:
ben bi kaç gün squat yapmıştım geçen hafta. bugün korayın eli bacağımdaydı nolmuş bacağına kas gibi sert olmuş bura dedi :1: sana öyle gelmiştir ne kası bi deri bi kemiğim zaten falan dedim ama bence onun etkisi :23:
zaten çok etim olmadığı için 2-3 yapınca kaslaştı bence :31:

canım zaten oda en başta sıkılaşırsın kilo vermiş gibi olursun sonra almaya başlarsın dedi :44:
ben bi kaç gün squat yapmıştım geçen hafta. bugün korayın eli bacağımdaydı nolmuş bacağına kas gibi sert olmuş bura dedi :1: sana öyle gelmiştir ne kası bi deri bi kemiğim zaten falan dedim ama bence onun etkisi :23:
zaten çok etim olmadığı için 2-3 yapınca kaslaştı bence :31:
ama canim tartida da bi degisiklik olmadi ki:) ya da oldu benim dandirik tartim soylemedi:9:
ben 4 kez yaptim iste spor korktum sonra:26:

E ben de scareface in desigi gibi bi gun yapip bi gun yapmiyom gerci yeni basladim ama. Kilo almaya engel mi oluyor diyorsunnn
yok canim kilo almaya engel degil de biz miskin istahsizlar o kadar hareketi yapip yemedigimiz icin engel olabilir diye dusundum:9:
yorulup uyudugum gun oldu yaptiktan sonra bisi yemeden:)

ama canim tartida da bi degisiklik olmadi ki:) ya da oldu benim dandirik tartim soylemedi:9:
ben 4 kez yaptim iste spor korktum sonra:26:

canım zaten 4 kerede fark anlaşılmaz ki :1: ben yapıcam bir ay filan faydası olacak gibi geliyor benim bünyeme :44:
sen yeni tartı almadan rahat edemicen :9:

canım zaten 4 kerede fark anlaşılmaz ki :1: ben yapıcam bir ay filan faydası olacak gibi geliyor benim bünyeme :44:
sen yeni tartı almadan rahat edemicen :9:
haklisin aslinda ben de biliyorum iste bu hafta artik bi gun yap iki gun yapma olayina gecmis olmam gerekiyodu ama:30:
fark bende sanki popom cok kucukmus gibi daha da siki olup buyumesi oldu bacak olmadi iste daha once de soylemistim sanirsam:44:
aynen canim sanirim tarti almam gerek gerci simdi bi yer buldum masallahi var ama bakalim sali gunu sagopamin ciktigi gibi silahla emin misin diye sorucam ben de tartiya:9::9:
sen toplamda kac hareket yapiyosun canim?

çok şükür son sınavda bitti kızlar off bende bittim yahu :14:
sabah kahvaltı yaptım ama sadece bir dilim ekmekle bir şeyler yedim öyle hemen çıktım okula gittim
öğlen dürüm yerdim üstüne çekirdek üstüne dondurma biraz önce bir tabaktan biraz az :37: kiraz köftesi yedim
daha yerimde dünde ne yediğimi hatırlamıyorum valla :1::1:

benim finaller daha devam ediyor nete giremedim bi türlü kusruma bakmayın artıkım :))
bende sabah gözleme port suyu içtim sonra kiraz çorba türlü sonra çekirdek fanta dondurma şimdide 1 tbk çorba içtim :1:

haklisin aslinda ben de biliyorum iste bu hafta artik bi gun yap iki gun yapma olayina gecmis olmam gerekiyodu ama:30:
fark bende sanki popom cok kucukmus gibi daha da siki olup buyumesi oldu bacak olmadi iste daha once de soylemistim sanirsam:44:
aynen canim sanirim tarti almam gerek gerci simdi bi yer buldum masallahi var ama bakalim sali gunu sagopamin ciktigi gibi silahla emin misin diye sorucam ben de tartiya:9::9:
sen toplamda kac hareket yapiyosun canim?
bacak hareketlerine yoğunlaş istersen canım o pembe bikini ablanın diğer videolarında vardı :12:kızın adıda pembe bikinili abla kaldı :1:
bizim tartı hep sabit yerde o yüzden değişmiyo benim :44:
canım ben squat yapıyodum sadece yarın düzgün bi program yapıp başlıcam kalça bacak kol birazda karın çalışcam :31:

çok şükür son sınavda bitti kızlar off bende bittim yahu :14:
sabah kahvaltı yaptım ama sadece bir dilim ekmekle bir şeyler yedim öyle hemen çıktım okula gittim
öğlen dürüm yerdim üstüne çekirdek üstüne dondurma biraz önce bir tabaktan biraz az :37: kiraz köftesi yedim
daha yerimde dünde ne yediğimi hatırlamıyorum valla :1::1:
sagocum az yiyosun ben bile bugün daha çok yedim :31:
sabah 2-3 dilim kek üstüne çikolata sonra dondurma öğlen orta boy kumpir yanında içecek üstüne dondurma akşam patates salatası üstüne 3 tane cevizli taş kadayıf şimdide fındık fıstık badem limona götürmekteyim :56:

benim finaller daha devam ediyor nete giremedim bi türlü kusruma bakmayın artıkım :))
bende sabah gözleme port suyu içtim sonra kiraz çorba türlü sonra çekirdek fanta dondurma şimdide 1 tbk çorba içtim :1:
canim aksam cok az yemissin olmaz :20:

bacak hareketlerine yoğunlaş istersen canım o pembe bikini ablanın diğer videolarında vardı :12:kızın adıda pembe bikinili abla kaldı :1:
canım ben squat yapıyodum sadece yarın düzgün bi program yapıp başlıcam kalça bacak kol birazda karın çalışcam :31:
evet canim pembe bikinili abla:) onun gibi vicidim olsun daha ne isterim bu sefer de kilo vermek isteyen ablalarin yanina giderim artikin:33:
ben yine de kalcam buyusun istiyom o yuzden kalca bacak ve kol calisicam o zaman madem:8:

Son düzenleme:
ben de sayayim yediklerimi bari hic begenmedim gerci bugunku performansimi ama:19:
sabah kalkar kalkmaz 3-4 kucuk cikolata, kahvaltida bi yumurta kocaman iki dilim ekmek(nerdeyse yarim ekmek olucak kadar), ustune bi avuc findik, pekmez, b12, kiraz
oglen yarim ekmekle sebzeli bulgur pilavi, tursu, ayran, arada findik, cay
aksam yemekten once az cips, 1-2 cukulata, 3 buyuk kofte pilav bi de elim buyuklugunde ekmek, simdi de gazozla cips tikiniyorum:9:
daha yerim bisiler spor yapicam cunkum:8:
yatmadan da :52::52: cicibebe sut

Kizlar ben bugun saglam bi kahvalti yaptim,sucuklu yumurta peynir zeytin recel pekmez bal kaymak ekmek ne buldumsa yedim. Sonra 3 dilim cevizli incirli kek yedim. Pilav ve yogurt yedim. Sonra kayisi incir kurusu yedim bi de muz. Aksam corba pilav bi de sebze yemegi yedim. Simdi de cerez yiyorum. Bugun performansim iyi degildi😐

sagocum az yiyosun ben bile bugün daha çok yedim :31:
sabah 2-3 dilim kek üstüne çikolata sonra dondurma öğlen orta boy kumpir yanında içecek üstüne dondurma akşam patates salatası üstüne 3 tane cevizli taş kadayıf şimdide fındık fıstık badem limona götürmekteyim :56:

bebeim dışardaydım gün boyu ondan az oldu öyle :37::1::1::1:
mikemmel bir kahvlatı yaptım bir tabak çağla yedim şimdi oturyorum sadece bir şey yemiyorum :1:

Back