Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

bos durani Allah sevmez kalk bisiler ye

bende güzel kahvaltı yaptım poğaçalı domatesli peynirli sonra bi paket jelibon yedim sonra dondurma cartdor kurabiye güzeli tavsiye ediyorum şiddetle mükemmel üstüne cips sonra limonata kuru pasta şimdide biraz acıktım gibi :44:

iste budur gozdeciiiimmmm:13::13:
iste boyle yedikce yiyesimiz gelicek midemiz buyucek daha da yicez
ben de sabah kahvaltida yagda yumurta yarim ekmek, peynir vs, ustun pekmez, b12, cips visne suyu findik fistik
demin de yarima yakin ekmekle pilav musakka ayran simdi de cayla cukulata findik fistik cips
biri beni durdursuuuuunnnn
kurabiye guzelini duymustum canim da hic yemedim deniyim

yiyelim güzelleşelimmmm
bende yumurta yemek istiyorum protein sonuçta ama hava çok sıcak nası yiyon kız :44:ben haşlayıp yatmadan mı yesem acaba diyorum tok tutuyo bide malum yumurta
hemmmmen denemelisin ya muhteşem bişe şşşşt güzelimmm diye laf atasım geldi yani dondurma kutusuna acayip bişe

canim valla spontan gelisti, bi gun once annem haslamisti bugun de sordu hasliyim mi diye aynisi olmasin diye yagda yap dedim bol baharatli guzel gidiyo canim yaninda buz gibi meyve suyu ic (gerci ben bugun cay ictim ama simdi aklima geldi bak yarin da oyle deniyim:) izmir de yaniyo ama dusunme o anda sicagi
bence aksam yeme canim baya agir gelir gibime geliyo sonra kabuslarla uyanma canimcim
canim o zaman aksamustu cikayim da alayim bari bu kadar dedin dedin tadini bilmedigim bisiyin canimi cektirdin

ben kendi kahvaltımı kendim hazırladığım için sıcağı düşünüyorum
şuan 32 derece valla yanıyoz
almalısın ya çok güzel 5tl fiyatı zaten akşamüstü çıkcam bende dönüşte markete gidip 2-3 tane almayı düşünüyorum

dusunme caniim dedigim gibi buz gibi meyve suyu ic
hasladigin zaman da bol 6 ya falan ustune baharat varsa maydanoz nane koy cok guzel oluyor yaninda da peynir missss
burasi da 30 canim ve nemden olucez sanirim ama yemek yerken bu durumlari unut
ben de alicam canim ben de ben deee
bu arada annem la roche posay i o kadar begendi ki bi tane daha siparis verdi eczaneye bugun

bak bide şeyden al eti karam gurme bitter çikolatalı kremalı gofret mavi siyah paketi hem tadı çok güzel hemde küçücük bişe(55gr) olmasına rağmen 260 kalori
yumurtayı yarın denicem bebişim
ya bi ben başlayamadım o kreme biodermayı bitsin ondan alim diye kollarıma boynuma omzuma her yerime sürüyorum bitmedi gitti ne bereketliymiş

iki dilim revani yedimmmmm şimdi ne yesem aceba
findik fistik ye sagocum

annem iki tane kocaman milka almis gelmis, hollandadan gelen cukulata da var onlari bitiriyim dedigini de deniyim canimcim
ben sicaklarda cukulatayi sodayla yiyorum cok hosuma gidiyo yedikce yiyesim geliyo
canim bi de diyo ki annem biticek diye korkuyorum, halbuki daha yarida:)
biz de boyna ve yuzee la roche u kullaniyoruz, kollara avonun 50 faktor yuz kremini aldim onu kullaniyoruz

Son düzenleme:

bak milkanında oreo'lusu var oda süper bişe aslında çok fazla sevmem çikolata ama hep çikolata yiyorum 2-3 gündür
soda vardı bak iyi hatırlattın açim bitane şimdi eti karam gurmemim yanına sodanın hepsini içmiyoruz tabi 2-3 yudum bırakıyoruz onu yüzümüze sürüyoruz
ya bende avondan almak istiyom vücut için ama avoncu yok hiç etrafımda

ye ic canim:) aynen canim kalani yuzume suruyorum ama 2-3 gundur bu kadar yemege bi de regl olucam sivilceler sivilceler
keske sana burdan mesajla gonderebilsem

ye ic canim:) aynen canim kalani yuzume suruyorum ama 2-3 gundur bu kadar yemege bi de regl olucam sivilceler sivilceler
keske sana burdan mesajla gonderebilsem

canımcım iyi temizle cildini bu aralar regl yaklaşıyor madem

sagocumda birinciliğini bana kaptıracak baksana hiç bişe yemiyor

canımcım iyi temizle cildini bu aralar regl yaklaşıyor madem

sagocumda birinciliğini bana kaptıracak baksana hiç bişe yemiyor
temizliyorum hatta garnier in yeni bi tonigini aldim salisilik asitli nasil da yakiyor sivilce ve parlama karsiti ama bana misin demiyor

evet sagocum olmuyo boylee

canim kullaniyorum temizleme jeli de partikullu hem de peeling ozellkli

canım o peeling özelliklileri haftada bir kullan duş sırasında. çünküm o peeling topları sivilcedeki pis şeyleri dağıtıyor bütün yüzüne bulaştırıyor sonra pıt pıt yayılıyor sivilceler normal jellerden o içinde topcuklar olmayandan al sabah akşam onla yıka haftada birde peeling özellikliyi kullanırsın ben öyle yapıyorum

canim zaten ben de dusta kullaniyorum normal temizleyici almiyorum onu yapmaya cok useniyorum diye yikiyorum guzelce sonra da tonikliyorum iste bi yuzume surdugum gunes kremi ben sadece gozume kapatici kullaniyorum o kadar

canim zaten ben de dusta kullaniyorum normal temizleyici almiyorum onu yapmaya cok useniyorum diye yikiyorum guzelce sonra da tonikliyorum iste bi yuzume surdugum gunes kremi ben sadece gozume kapatici kullaniyorum o kadar

canım sadece makyaj kirletmez ki cildi hava kirli egzoz dumanı toz toprak ben hiç makyaj yapmadığımda yüzümü siliyorum pamukla temizleme sütüyle kapkara oluyo pamuk bence üşenme bi süre sonra alışırsın rutin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…