Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

oooo bir sürü geliştirmek istediğim taraflar var :1::1::1: hemen bakıyorum

Eki Görüntüle 723140

işte benim tartıya çıktığımdaki halim
hahahahaha ayy sagopaciiim hic gulucegim yoktu:9::9::9::9:

tekrardan tartıldm 156 boy 47.5 kilo :))
az önce çiko yedm birazdan da yemek yerim :21:
tamam canim seni de ekledim listeye bi gozde kaldi bugunku kilosunu yazmayan;)
o da soylesin hemen sayfanin fotosu eklenicek aksama 9 da:)
ben de tartiyi sabit bi yere koydum hep orda tartilicam cozumu onda buldum her cikisimda farkli gostermeyen bi yer buldum, ben de kilomu 47.5 kabul ettim o yuzden:):):9::9:

hahahahaha ayy sagopaciiim hic gulucegim yoktu:9::9::9::9:

tamam canim seni de ekledim listeye bi gozde kaldi bugunku kilosunu yazmayan;)
o da soylesin hemen sayfanin fotosu eklenicek aksama 9 da:)
ben de tartiyi sabit bi yere koydum hep orda tartilicam cozumu onda buldum her cikisimda farkli gostermeyen bi yer buldum, ben de kilomu 47.5 kabul ettim o yuzden:):):9::9:

benimde kilom 54.300 :1::1::1::1:

Boyum 178(sanırım değişmedi :1:) kilom an itibariyle 53 :19:

sabah okulda bi paket çıbık kraker eve gelince 3 küçük poğaça sonra biraz ekmek ve zeytin az öncede bir tabak sebzeli pilav yemiş bulunuyorum. hava 50 derece ama mısır patlatıcam dizi izlerken sonrasında meyve tabağı :56: yatmadanda bi tabak pilav götürmeyi planlıyorum :39:

$28052013190.jpg
evet kizlarr basladik :)
hadi hayirlisi:)
herkes erken yazdi yediklerini ben de yazayim bari...
sabah 2 dilim ekmek, bi yumurta, ustune bi tabak kavun
ogle bi burger menu 6 chicken fries bi tabak kiraz
aksam yarim ekmek corba deminden beri de bi tabak kirazi goturmus bulunuyorum
patlamis misir yolda :)
ders calisirken abur cuburlarim yanimda
yatmadan once de bi meyve sonra da yogurt hooop yatak gelsin kilocuklar:21::21::21::21:

bende patl. mısır yiycem ya ne zamandr yemedim sonra fanta tatlı meyve :21:

Dun kahvaltıda iki börek yedim oglen biraz pilav yedim sonra çikolata aksam bi tabak yemek aksam bi kase badem fıstık fındık karışımı yatmadan yoğurt sanırım bu kadardı :31:
Birazdanda kahvaltı yapcamm:56:
sen neler yedin pelincim her aksam giremeyebiliriz nete kızlarında finalleri vardı

olsun boyle yapmazsam herkes bi bahane buluyor yemiyor sonra:9:
arttirman gerek canim az olmus bence biraz pilav olmaz hani bunun ekmegi yemegi:20:
ben de sabah kahvaltidan once iki-uc avuc misirim kalmisti onu yedim ustune muz yedim az ders calistim, sonra kahvatida yarim ekmekle corba ictim:) ustune cukulata yedim bi ton yaninda da soda sonra bi ara finik yedim iki avuc
oglen orta boy tencerede makarna yaptim yogurtla yarisini goturdum:3:
arada bi avuc findik yedim, bikac erik goturdum
aksam da geri kalan makarnayi bitirdim yogurtla, ustune yine bi avuc findik yedim, biraz gecti 15 tane cicibebeyle sut sonra uyudumm

Son düzenleme:
Kız gel benide ye :D maşallah
hava sıcak olunca benim istah gitti ya hele oglen hic bise yiyesim gelmiyo dondurma yemiştim serinlemek icin :31:

Kız gel benide ye :D maşallah
hava sıcak olunca benim istah gitti ya hele oglen hic bise yiyesim gelmiyo dondurma yemiştim serinlemek icin :31:
ya canim sorma ben o kadar kararliyim ki oyle boyle degil:23:
o gun size yazmadan once o maddeleri pek hoslasmadigim bi kiz(bizim okulda asistan o da) o geldi ayy cok zayifsin yemiyor musun kirilicaksin Allahim nasil sinirlerim bozuldu sonra bi baktim siz de benimle ugrasmissiniz ben yokken hosuma gitti dedim daha olmedim:) ha bi de bu aralar evle cok hasir nesir oldugum icin boy aynasina cok maruz kaliyorum sinirlerim bozuluyor:19:
canim vallahi ne yap et istahinin acilmasi icin, ben mesela yesillik daglarin arasindan akan selaleleri dusunuyorum hic canim istemiyosa, aciyorum bi dizi falan yalniz yiyiorsam bi bakiyorum bitmis onumdeki:)
kirmizi ya da turuncu tabak var mi canim evde ben alicam disari cikinca, istah aciyormus o renkler de:21:

kızlar ben normalde sabah akşam yemek yiyodum arda hiç yemiyodum. bu yüzden kilo almyorum die düşündüm ve 6 gündür günde altı öğün yemek yiyorum tık yok.. ne diyorsunuz sizce acele mi ediyorum böyle devam etsem kilo alabilir miyim.. ya bilmiyom ki, nereye gidiyo yediklerimm!!!!!!

ya canim sorma ben o kadar kararliyim ki oyle boyle degil:23:
o gun size yazmadan once o maddeleri pek hoslasmadigim bi kiz(bizim okulda asistan o da) o geldi ayy cok zayifsin yemiyor musun kirilicaksin Allahim nasil sinirlerim bozuldu sonra bi baktim siz de benimle ugrasmissiniz ben yokken hosuma gitti dedim daha olmedim:) ha bi de bu aralar evle cok hasir nesir oldugum icin boy aynasina cok maruz kaliyorum sinirlerim bozuluyor:19:
canim vallahi ne yap et istahinin acilmasi icin, ben mesela yesillik daglarin arasindan akan selaleleri dusunuyorum hic canim istemiyosa, aciyorum bi dizi falan yalniz yiyiorsam bi bakiyorum bitmis onumdeki:)
kirmizi ya da turuncu tabak var mi canim evde ben alicam disari cikinca, istah aciyormus o renkler de:21:

ya benim etrafımdakiler hep ne güzel zayıfsın manken geldi filan diyolar hep :14: hiç hırslandıran yok
gerçi geçenlerde bi arkadaşım "sen dahada mı zayıflıyosun:53:" demişti bende "seninde 5 kilo fazlan var gibi yaz geliyo dikkat et istersen:63:" demiştim onu duyduklarından beri etrafımdaki kimse kiloma yorum yapmıyo :31::1:
ya ben evde olunca hiç yemek istemiyorum hareketsizlik hiç acıktırmıyor beni :26:bu akşam spor yapıcam popişim için :17:
evet tv izlerken iyi gidiyor anlamıyorsun ne kadar yediğini iyi fikir canımcım :21:

Back