Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Kız Pelin ders çalışırken goturuyo gizli gizli :D benim finallerim bitti sıkıntım kalmadı genede alamazsam yuh dicem artık :31:

o masasını hatırlamıyo musunuz kitaptan çok yiyecek vardı :1: bnm finaller yeni başladı ya naparım bilmiyorum :50:

canım pelin düşürdü modumuzu bize azmi veren pelinmiş anladım :1::1::1:

Kız Pelin ders çalışırken goturuyo gizli gizli :D benim finallerim bitti sıkıntım kalmadı genede alamazsam yuh dicem artık :31:

ayy ne biliyim bir bunalıma girdi bende pes ettim :1::1::1: benim 2 sınavım kaldı tabi sonrasında bütler beni bekliyor :1::1:

o masasını hatırlamıyo musunuz kitaptan çok yiyecek vardı :1: bnm finaller yeni başladı ya naparım bilmiyorum :50:
Kızlaaar toparlanın artık:7::7:
Sagopacım, bana bak bakiyim kalkıyosun dolabı açıyosun hemen yemekleri dizip önüne yiyiosun hemen üzerinde de meyve:23:
Gözdecim senin finallerin, reglin bahaneydi hadi bakalım hepsi bitti ne kaldı bundan sonraki bahanen söyle bakalım:4:
ayrıca dün akşam dedim ya daha yemek yemedim diye öylece uyumuş kalmışım anlıcağın durum vasattı benim ama kendime geldim bugun boy aynasına bakar bakmaz. demin bi menü burger söyledim yedim üstüne de 6 chicken fries üstüne bi tabak kiraz:56::56:
ders çalışmam gerek ama ne yiyip içiyorum ne de çalışıyorum kaçmak için uyku ama artık bu hafta yapmazsam bu çalışma olayını hoca okuldan atıcak:):1:
Nute cum valla bi haftadır o masaya hiiç oturmadımm ama dönüşüm muhteşem oldu bugün itibariyle:27:
final zamanı daha iyi ders çalışırken diğer konuya geçmeden bi meyve o konu bitsin ötekine geçerken bi avuç fındık bak bakalım nasıl geliyor kilocuklar:21:

anlıcağınız kızlar geri döndüm:
1- yarış bugun başlasın salı günü tartılalım haftada bi gün olsun diyorum hem de kontrol altında oluruz sürekli ne dersiniz??:54:
2- herkes akşamarı 9 gibi rapor vericek sabah öğle akşam ve ara öğünlerde ne yediğini ona göre çok sıkı takip edicez birbirimizi:34:
3- eğer o gün birimiz az yediyse o anda kalkıp kendini zorlayarak bi tabak yemek yiyip meyve yicek üstüne:23:
4- burda yazışırken akşam o saatlerde meyve suyu ile fındık fıstık yicez ağzımız boş durmucak:24:
5- akşam yemeğinden sonra ayrıca bi içeçek bi patlamış mısır(ya da cips) menümüz olucakk:3:
6- yatmadan önce isteğe göre şekerli bi kase yoğurt yenicek:21:
7- haftada iki gün de spor
işte size kurallar var mısınız bu akşam başlasın???
yazsın herkes boyunu kilosunu tekrar yaızcam yeni bi sayfa yapıcam bugunden itibaren:52::52::52::52:

Son düzenleme:
vaaaaaooooovvvv ben çok beğendim süper olur :46: :52: :81:
ipleri eline aldın ya pelincim vallahi bravo sana:128: :129:

pelinimmmmmmmmmm işte budur ben seninle sonuna kadar varım yeterki sen vazgeçme :1::1::1::1::1:

benim boyuda kiloyuda biliyosun 1.73 boy kilo yine 54 küsrata düşmüşüm ama bende regl oldum finallerim vardı :1::1: halen daha var

pelinciğim dönüşün muhteşem olduuu :1:

uyar banada beğendim canımmmm

pelinimmmmmmmmmm işte budur ben seninle sonuna kadar varım yeterki sen vazgeçme :1::1::1::1::1:

benim boyuda kiloyuda biliyosun 1.73 boy kilo yine 54 küsrata düşmüşüm ama bende regl oldum finallerim vardı :1::1: halen daha var

o zaman hemen boylar kilolar su an tartilin ve yazin bakalim:)
ben aksam yemegine geciyorum erkenden aksama bir ton yiyeceklerimiz var degil mi???? :)
herkes 9 gibi ya da aksam yemegini de yiyenler varsa hemen dokulsun bugun yediklerini bakalimm:)
ya da 9 u bekleyin o zamana kadar yiyin yiyebildiginizi 9 da nasilsa burda yazarken hepimiz bi menumuz olucak yanimizda degil mi zaten:21:

o zaman hemen boylar kilolar su an tartilin ve yazin bakalim:)
ben aksam yemegine geciyorum erkenden aksama bir ton yiyeceklerimiz var degil mi???? :)
herkes 9 gibi ya da aksam yemegini de yiyenler varsa hemen dokulsun bugun yediklerini bakalimm:)
ya da 9 u bekleyin o zamana kadar yiyin yiyebildiginizi 9 da nasilsa burda yazarken hepimiz bi menumuz olucak yanimizda degil mi zaten:21:

bizim misafir var ama :( misafirler gidincede hemen sınava çalışmam lazım yarın çok önemli sınav var :(

bizim misafir olduğundan dolayı sebzeli tavuk pilav mercimek çorbası zeytin yağlı sarma ve revani var :1::1::1::1: çatlayana kadar yiyeceğimden emin olabilirsiniz canlar :1:

bizim misafir var ama :( misafirler gidincede hemen sınava çalışmam lazım yarın çok önemli sınav var :(
hemen gun icinde yediklerini yaz o zaman canim:20:
ama yazmadan once hemen findik fistik ne varsa kap gel meyvesuyuyla oyle, bundan sonra kadinlar klubune yemeksiz girmek yasak:)
aksama yemekten sonra ders calisirken bisiler yeme de seni goreyim o zaman sac saca bas basa gireriz o zzaman:4::1::1::1:
yatmadan da sekerli yogurdu unutma:20:
bi de haftada iki gun kendimize spor gunu belirleyelim kizlarr

hemen gun icinde yediklerini yaz o zaman canim:20:
ama yazmadan once hemen findik fistik ne varsa kap gel meyvesuyuyla oyle, bundan sonra kadinlar klubune yemeksiz girmek yasak:)
aksama yemekten sonra ders calisirken bisiler yeme de seni goreyim o zaman sac saca bas basa gireriz o zzaman:4::1::1::1:
yatmadan da sekerli yogurdu unutma:20:
bi de haftada iki gun kendimize spor gunu belirleyelim kizlarr

ben kahvaltıyı 1 gibi yaptım daha yemek yemedim kayısı çikolatalı gofret ve cocostar yedim başkada bir şey yemedim birazdan yemek yiycem sonra meyve ve çerez yerim de ben şekerli yoğurtu anlamadım canım :1: kilo mu aldryormuş
spor günümüzde cumartesi pazarmı olsun siz bilirsiniz şu son 2 sınavdanda kurtulsaydım bir offffffff

ben kahvaltıyı 1 gibi yaptım daha yemek yemedim kayısı çikolatalı gofret ve cocostar yedim başkada bir şey yemedim birazdan yemek yiycem sonra meyve ve çerez yerim de ben şekerli yoğurtu anlamadım canım :1: kilo mu aldryormuş
spor günümüzde cumartesi pazarmı olsun siz bilirsiniz şu son 2 sınavdanda kurtulsaydım bir offffffff
canim bu ne hal cabuk mutfaga, kurallara bi yenisini daha eklicem GUNDE 3 OGUN!!!!!!
meyve yicez bi yarim saat sonra da yogurt en son da yataga hoplucaz:),sekersiz de olur canim evet kilo almaya yardimci canimcim hem de saglikli;)
spor gunu de ben de carsamba cumartesi dusunmustum:40:

Son düzenleme:
canim bu ne hal cabuk mutfaga, kurallara bi yenisini daha eklicem GUNDE 3 OGUN!!!!!!
meyve yicez bi yarim saat sonra da yogurt,sekersiz de olur canim evet kilo almaya yardimci canimcim hem de saglikli;)
spor gunu de ben de carsamba cumartesi dusunmustum:40:

hemen koşuyorum spor günü o zaman çarşamba cumartesi olsunda ben yapmadım hiç spor ya hayatımda :1::1: napcam onuda bilmyorum

hemen koşuyorum spor günü o zaman çarşamba cumartesi olsunda ben yapmadım hiç spor ya hayatımda :1::1: napcam onuda bilmyorum

canim merak etme ben su yemegimi bitireyim yaptigim hareketleri yazicam gozdede de var ekstradan bir iki hareket hepsini kendi isteklerimize gore konfirme ederiz;) scareface arkadasimizdan ogrendik bu spor olayini da;)

Son düzenleme:
hıı tamam canım :1:
scareface arkadasimiz kendisi bi sayfa acmis sagopacim, istersen bak ordan simdi almis yazmis gibi olmiyim dedim;)
10 yillik deneyimlerim falan diye bi baslik bak istersen orda 2.sayfada olmasi gerekiyodu sanirim canimcim
sec ordan kendine uygun gelistirmek istedigin bi taraflarin icin:9::9::9:

scareface arkadasimiz kendisi bi sayfa acmis sagopacim, istersen bak ordan simdi almis yazmis gibi olmiyim dedim;)
10 yillik deneyimlerim falan diye bi baslik bak istersen orda 2.sayfada olmasi gerekiyodu sanirim canimcim
sec ordan kendine uygun gelistirmek istedigin bi taraflarin icin:9::9::9:

oooo bir sürü geliştirmek istediğim taraflar var :1::1::1: hemen bakıyorum

Eki Görüntüle 723140

işte benim tartıya çıktığımdaki halim

tekrardan tartıldm 156 boy 47.5 kilo :))
az önce çiko yedm birazdan da yemek yerim :21:

Back