- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
hahahahaha ayy sagopaciiim hic gulucegim yoktuoooo bir sürü geliştirmek istediğim taraflar varhemen bakıyorum
Eki Görüntüle 723140
işte benim tartıya çıktığımdaki halim
tamam canim seni de ekledim listeye bi gozde kaldi bugunku kilosunu yazmayantekrardan tartıldm 156 boy 47.5 kilo :))
az önce çiko yedm birazdan da yemek yerim
hahahahaha ayy sagopaciiim hic gulucegim yoktu
tamam canim seni de ekledim listeye bi gozde kaldi bugunku kilosunu yazmayan
o da soylesin hemen sayfanin fotosu eklenicek aksama 9 da:)
ben de tartiyi sabit bi yere koydum hep orda tartilicam cozumu onda buldum her cikisimda farkli gostermeyen bi yer buldum, ben de kilomu 47.5 kabul ettim o yuzden:):)
tamam o zaman yarış esas bugün başlıyooorr
ne yapacagimizi unutmamak icin sayfa 137yi unutmuyoruz kizlarrr:)gazamız mübarek olsunnnnnnnnnn
valla nute cum koca bir legen misir midemdeki yerini doldurmak uzeere cok az kaldi bitiricem legeni:):))bende patl. mısır yiycem ya ne zamandr yemedim sonra fanta tatlı meyve
ya canim sorma ben o kadar kararliyim ki oyle boyle degilKız gel benide yemaşallah
hava sıcak olunca benim istah gitti ya hele oglen hic bise yiyesim gelmiyo dondurma yemiştim serinlemek icin
ya canim sorma ben o kadar kararliyim ki oyle boyle degil
o gun size yazmadan once o maddeleri pek hoslasmadigim bi kiz(bizim okulda asistan o da) o geldi ayy cok zayifsin yemiyor musun kirilicaksin Allahim nasil sinirlerim bozuldu sonra bi baktim siz de benimle ugrasmissiniz ben yokken hosuma gitti dedim daha olmedim:) ha bi de bu aralar evle cok hasir nesir oldugum icin boy aynasina cok maruz kaliyorum sinirlerim bozuluyor
canim vallahi ne yap et istahinin acilmasi icin, ben mesela yesillik daglarin arasindan akan selaleleri dusunuyorum hic canim istemiyosa, aciyorum bi dizi falan yalniz yiyiorsam bi bakiyorum bitmis onumdeki:)
kirmizi ya da turuncu tabak var mi canim evde ben alicam disari cikinca, istah aciyormus o renkler de
Beni de alın arkadaşlaryani teminat veriyorum çok fena yerim yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?