Kız Pelin ders çalışırken goturuyo gizli gizlicanım pelin düşürdü modumuzu bize azmi veren pelinmiş anladım
Kız Pelin ders çalışırken goturuyo gizli gizlibenim finallerim bitti sıkıntım kalmadı genede alamazsam yuh dicem artık
Kız Pelin ders çalışırken goturuyo gizli gizlibenim finallerim bitti sıkıntım kalmadı genede alamazsam yuh dicem artık
canım pelin düşürdü modumuzu bize azmi veren pelinmiş anladım
ayy ne biliyim bir bunalıma girdi bende pes ettimbenim 2 sınavım kaldı tabi sonrasında bütler beni bekliyor
Kızlaaar toparlanın artıko masasını hatırlamıyo musunuz kitaptan çok yiyecek vardıbnm finaller yeni başladı ya naparım bilmiyorum
7 altın kural hadi bakayım uymayın da göreyim sizi:)vaaaaaooooovvvv ben çok beğendim süper olur:81:
ipleri eline aldın ya pelincim vallahi bravo sana:128: :129:
pelinciğim dönüşün muhteşem olduuu
uyar banada beğendim canımmmm
pelinimmmmmmmmmm işte budur ben seninle sonuna kadar varım yeterki sen vazgeçme
benim boyuda kiloyuda biliyosun 1.73 boy kilo yine 54 küsrata düşmüşüm ama bende regl oldum finallerim vardıhalen daha var
o zaman hemen boylar kilolar su an tartilin ve yazin bakalim:)
ben aksam yemegine geciyorum erkenden aksama bir ton yiyeceklerimiz var degil mi???? :)
herkes 9 gibi ya da aksam yemegini de yiyenler varsa hemen dokulsun bugun yediklerini bakalimm:)
ya da 9 u bekleyin o zamana kadar yiyin yiyebildiginizi 9 da nasilsa burda yazarken hepimiz bi menumuz olucak yanimizda degil mi zaten
hemen gun icinde yediklerini yaz o zaman canimbizim misafir var amamisafirler gidincede hemen sınava çalışmam lazım yarın çok önemli sınav var
hemen gun icinde yediklerini yaz o zaman canim
ama yazmadan once hemen findik fistik ne varsa kap gel meyvesuyuyla oyle, bundan sonra kadinlar klubune yemeksiz girmek yasak:)
aksama yemekten sonra ders calisirken bisiler yeme de seni goreyim o zaman sac saca bas basa gireriz o zzaman
yatmadan da sekerli yogurdu unutma
bi de haftada iki gun kendimize spor gunu belirleyelim kizlarr
canim bu ne hal cabuk mutfaga, kurallara bi yenisini daha eklicem GUNDE 3 OGUN!!!!!!ben kahvaltıyı 1 gibi yaptım daha yemek yemedim kayısı çikolatalı gofret ve cocostar yedim başkada bir şey yemedim birazdan yemek yiycem sonra meyve ve çerez yerim de ben şekerli yoğurtu anlamadım canımkilo mu aldryormuş
spor günümüzde cumartesi pazarmı olsun siz bilirsiniz şu son 2 sınavdanda kurtulsaydım bir offffffff
canim bu ne hal cabuk mutfaga, kurallara bi yenisini daha eklicem GUNDE 3 OGUN!!!!!!
meyve yicez bi yarim saat sonra da yogurt,sekersiz de olur canim evet kilo almaya yardimci canimcim hem de saglikli
spor gunu de ben de carsamba cumartesi dusunmustum
hemen koşuyorum spor günü o zaman çarşamba cumartesi olsunda ben yapmadım hiç spor ya hayatımdanapcam onuda bilmyorum
canim merak etme ben su yemegimi bitireyim yaptigim hareketleri yazicam gozdede de var ekstradan bir iki hareket hepsini kendi isteklerimize gore konfirme ederizscareface arkadasimizdan ogrendik bu spor olayini da
scareface arkadasimiz kendisi bi sayfa acmis sagopacim, istersen bak ordan simdi almis yazmis gibi olmiyim dedimhıı tamam canım
scareface arkadasimiz kendisi bi sayfa acmis sagopacim, istersen bak ordan simdi almis yazmis gibi olmiyim dedim
10 yillik deneyimlerim falan diye bi baslik bak istersen orda 2.sayfada olmasi gerekiyodu sanirim canimcim
sec ordan kendine uygun gelistirmek istedigin bi taraflarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?