Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Yatmadan bi tabak pilav yedim canım senin maşallah iyi gidiyor valla kısa zamanda istediğin kiloya ulascan
inşallah canım ben de ders çalışıcam diye çok ağırlık yapmaması için bi şeftali 2 kayısı yedim yatmadan da yoğurda şeker katıp yedim

Bide ben bugün eczade tartıldım 55 geldim evde 53 :26: eczanedeki doğru olsa keşke ama hiç 55 hissetmiyorum kendimi
canım sorma ben bu tartı olayını hiç anlamıyorum evdeki tartı da bi garipken tüm şevkim kaçıyo
ama her zaman tartıldıgında tartılmakta fayda var bi foto koy da kaç gibi gösterdiğini biz söyleyelim:)

aa yoğurt şekeri bende yicektim ama unuttum :) bugün yiyim yatmadan
eczaneninkini sevdim aslında hep orda tartılasım geldi
koyarım canım yakınlarda boydan çekilmedim yarın cekilim koyim :))

bende regl oldum ya umarım kilo kaybetmem şimdi bi çikolata atayım bari ağzıma

kizlar ben de yiyorum yiyorum bana misin demiyor ama ne yapalim yemeden alamicaz biliyoruz napacaaaz mecbur yiyicez:)
ben de regl olucam eli kulaginda ondan ne depolasam kardir diyorum
bi de en onemlisi sanirim yeni bi tarti edinmek olucak bi gun 49. bi gun 48 bi gun 47.5 cikmaktan biktim cunkum

ye bebeğimmm afiyet bal olsun
al bi tartı canım sinbonun falan var 20-30tl :26: dijital olunca gram gram görürsün

ye bebeğimmm afiyet bal olsun
al bi tartı canım sinbonun falan var 20-30tl :26: dijital olunca gram gram görürsün
daha aksam yimigimi yimedim ama ara ogunum coktu (dolma bile vardi)
canim sorma evdeki de sinbo ama bildigin baskul eski usul:)
aslinda bi yandan da korkmuyo degilim daha az cikarim diye dijitalde:)

daha aksam yimigimi yimedim ama ara ogunum coktu (dolma bile vardi)
canim sorma evdeki de sinbo ama bildigin baskul eski usul:)
aslinda bi yandan da korkmuyo degilim daha az cikarim diye dijitalde:)

canım benim eczanede tartıldığımda ibreliydi ama 55i gösterdi valla dedim bunu bana verin :))
gerçeklerle yüzleşcen canımcım bak ben eczaneden eve iki apartman yürüdüm 2 kilo verdim :)

canım benim eczanede tartıldığımda ibreliydi ama 55i gösterdi valla dedim bunu bana verin :))
gerçeklerle yüzleşcen canımcım bak ben eczaneden eve iki apartman yürüdüm 2 kilo verdim :)
vay be kilo veremeyenler dusunsun simdi :)
bi de gelip bilmis bilmis yaziyolar ya tav oluyorum
aslinda kilo verme topigine yazmak lazim 2 kilo verdigini iki apartman yuruyup belki bi daha buraya gelip yazmazlar:)
ha bi de anlamadigim sey ne isin var kilo almak isteyenlerin topiginde kilo vermeye bakacagi yerde:)

canım işleri güçleri yok burayı okuyorlar o yüzden yazdım bende şimdi işte kimisi 2 km yürür kimisi 2 apartman
ses çıkarmadıkça artıyorlar :) arada tepki vermek gerekiyor
hayır yaptıkları şeyin kösteklik olduğunun fakında değiller

aynen kızlar zayııflık da şimanlık da iyi değil herkes burda ideal kilosuna ulaşmaya çalışıyor )
bu arada kahvaltımı yaptm şimdide pekmezimi içip tatlı yiycem kilo vermeye çalışanlar çatlasın

Kızlar merhaba,
bende aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır forumdayım okuyorum ama artık katılmaya karar verdim
boyum 1.66 kilom 47
bende almak istiyoruuuumm. ayrıca yeni evlendim henüz iki ay oldu. evlenince alırsın diyolardı bende tam tersi kşturmaktan ev işlerine yetişmeye çalışmaktan hiç oturamıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…