Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canim bilemedim en az iki ogunu tutuyo benimle aslinda.
ondan size sordum birlik olup yiyebilir miyiz diye boyle???

canım benimde kahvaltı ve öğle yemeğim tutuyo ama ben şuan oturup orta boy pizza yiyemem ki akşam yemeği diye :44: bide ara öğün fazla yemediğim halde yiyemem yani :44: bilemedim bu kadar yemek benim adıma zor

canım benimde kahvaltı ve öğle yemeğim tutuyo ama ben şuan oturup orta boy pizza yiyemem ki akşam yemeği diye :44: bide ara öğün fazla yemediğim halde yiyemem yani :44: bilemedim bu kadar yemek benim adıma zor

canim ben cok fena taktim su iki gundur ne yapicam bilmiyorum sinirlerim bozuluyo artik su halime sabahtan beri kac pilates videosu izledim, arada da bu duyet listesini bi videodan referans aldim da buldum dusun yani

canim ben cok fena taktim su iki gundur ne yapicam bilmiyorum sinirlerim bozuluyo artik su halime sabahtan beri kac pilates videosu izledim, arada da bu duyet listesini bi videodan referans aldim da buldum dusun yani

canım sen çok yiyosun almadığını düşünüyosun ama bence aldın bi tartıl eğer dediğin gibiyse daha fazla yemeye çalışırsın ama böyle içine kurt düşürüp araştırma yaparsan sürekli daha çok takarsın ben tartılıyorum arada bi önce tartı günümdeki kiloma dönüyorum yavaş yavaş. sürekli tartılmak daha iyi aslında kontrol altında oluyosun az geldiği an bişeler yersin
pilatesede bakma spor yapıyosun zaten fazla spor ters tepebilir zayıflama dahada

canim ben cok yiyorum da yaramadigini dusunuyorum aslinda
bi de tartiya sinir oluyorum bi oyle bi boyle tartiyo hangisine inanicam sasirdim, yemekten 1'5 saat sonra falan tartiliyodum hep simdi hafif aciktim yemek yicem sonra gecer saat oyle tartilirim soylerim canim.
pilatese de kol icin falan baktim da bir iki hareket zor buldum
sanirim yediklerim sadece kalcama gidiyo kol ve bacak no

ay canım ne güzel işte kalça gibisi var mı
bide acaba kilo alınca göğüste büyür mü yoksa tamamen farklı bi konu mu o
benimde salı günü bitiyor finallerim spora başlıyorum o pembe bikinili abla gibi olmasamda brezilyamsı kalça yapiciiiim

canim kalcaya bi lafim yok da azicik paylasmayi bilsin kolla bacakla
canim o konuyu ben de kestiremiyorum bazisi diyo buyur bazisi yok onu da istiyorum buyusun:26:
ben de kalca istiyorum demin olctum 93 olmus, ama ben 100 olsun istiyom 38 bedeni tam doldurmak istiyorum
bi de bacak baldir istiyom
cok mu sey istiyom

mesela beren saat zayıf ama göğüslerinin maşallahı var. benim bi arkadaşım var kilolu baya ama göğüsleri yok gibi :44: bence kendi yapısından ya kiloyla büyümez gibi geliyor bana :44:
benimde kalçam o ölçülerdeydi en son pantolonlarım aynı ama büyümemiştir sanmıyorum aynıdır
bende 38 olmak istiyorum ama hayırlısı olcaz inş
bacak banada fena olmaz

evet canim haklisin, ben de bugun ebru salli nin 2012 de ki videolarina baktim goguslerinin masallahi var o kadar spora zayfiliga ragmen, ama bu seneki bi videosuna denk geldim kuculmusler:44:
bu arada ac karnina tartildim 48 geldim canimcim

evet canim haklisin, ben de bugun ebru salli nin 2012 de ki videolarina baktim goguslerinin masallahi var o kadar spora zayfiliga ragmen, ama bu seneki bi videosuna denk geldim kuculmusler:44:
bu arada ac karnina tartildim 48 geldim canimcim

sporla yağlar gidiyor ya canım göğüslerde ondan gitmiş olabilir kadın heryerini çalıştırıyor pilatesle
o zaman şimdi akşam yemeğine yükleniyorsun bitanemmm

ne biliyim canim ya ben pek iyi degilim hic kilo alamiyorum gibi geliyo tartiya da cikmaya korkuyorum
bari bunu mu deneyelim dedim:26:

canımsın sabret öyle hemen alınmaz ki kilo sen devam et böyle moralini bozma sakın çok güzel ilerliyordun sen aslında ne oldu böyle tartılma şimdi eskisi gibi yemeye devam et sana öyle geliyorda olabilir eskiye göre kiloda aldın yani

ben de bu sabah aç tartıldım 48.4 kg çıktım

geçen haftayla aynı

bilmiyorum canim gerci ac karnina baya vasattim da 48 de kotu degil. ama daha fazla almam gerekli degil mi bu kadar yemege:26:
sabah rezene cayini okudum gozdeden gordum, acaba bende de ishal etkisi yapar mi ondan korkuyorum icmeye baslasam mi ki?

bilmiyorum canim gerci ac karnina baya vasattim da 48 de kotu degil. ama daha fazla almam gerekli degil mi bu kadar yemege:26:
sabah rezene cayini okudum gozdeden gordum, acaba bende de ishal etkisi yapar mi ondan korkuyorum icmeye baslasam mi ki?

bende bu hafta berbatım ya sınavlar beni mahvetti

bende kahvaltıda yarım ekmekten yengen yaptım yedim akşamüstüde burger şuan çok tok hissediyorum kendimi 2 öğüne düşüyorum sanki yavaş yavaş burgerdan öncede iki tane magnum yemiştim

bide şu kilo vermeye çalışanlar "ben size özeniyorum ne güzel zayıfsınız sizi anlamıyorum" vs. yazacaksanız yazmayın. bu gidip kilo vermek isteyenlere ne güzel şişkosunuz ne gerek var demek gibi. kösteklikten başka bişe değil (kendi adıma)

canim daha gece bitmedi, bak dediklerinin uzerine 2saat gecmis az sonra acikir yersin bisiler, olmadi meyve ye yatmadan da yogurt ye bi kase?
ben de aksam yemegimi erken yedim uyudum kalkip ders calisirim diye kalktim sanki o kadar yemegi ben yememisim kurt gibi acim su an

Yatmadan bi tabak pilav yedim canım senin maşallah iyi gidiyor valla kısa zamanda istediğin kiloya ulascan

Bide ben bugün eczade tartıldım 55 geldim evde 53 :26: eczanedeki doğru olsa keşke ama hiç 55 hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…