Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

bende sabah kahvaltımı yaptım börek kahvaltılık vs yedim okula gittim sınav vardı ne sıcak yahu piştim geldim bir kase kuru fasulye yanına ne alakaysa tavuk yedim pilavı bekleyemedim şimdide çayla kek börek yiycem yine ben birinci olacağımmm

kızlar maşallahınız var yaa ne güzel yiyosunuz

ben bu sabah tartıldım çok açtım ama 47,4 kg çıktım

çok moralim bozuldu

bu hafta bişey var bende ama ne çözemedim yemek yemeye çalıştıkça midem bulanıyor

yiyesim gelmiyor yiyemiyorum sıcaklardan mı acaba

size de oluyor mu böyle:26:

kızlar bunun şakası mı olur ya bide gözümüze sokuyonuz zayıfız diye

kızlar gidin günde 2 kg pizza yiyin ben 2 gün 4 pizza yedim 2 kilo aldım

ama işin sırrı zaten sağlıklı kilo almada.

Canım bende dediğin gibi sıcaktan mıdır nedir boyle icim dolu sanki hic yemek istemiyorum :44:

Canım bende dediğin gibi sıcaktan mıdır nedir boyle icim dolu sanki hic yemek istemiyorum :44:

kizlar baslayin spora yaptiktan sonra kurt gibi acikiyosunuz bugun ikinci gunum az sonra yemek yicem onden yarim paket cips yedim, 1saat sonra falan da spor sonra da yine acikirim zaten bundan onceki spor gunumde oyle oldu:)

bu hafta bomba gibi geliyorum sagocum spora da basladim 2 gune 1 fazladan bi ogunum daaha var bu yediklerimin ustune:)

kahvaltımı yaptıktan sora 2 dlim tatlı yedim şimdi de pekmez içeyim finaller bitsin ben de spora başlayım bakalım

gunaydin kizlaarrr iki gundur oyle cok yiyorum ki kolumu kaldirip yazmaya halim olmuyor ama hiic kilo almiyorum sanki
tartiya da cikmaya korkuyorumm
psikolojim bozuldu

Son düzenleme:
gunaydin kizlaarrr iki gundur oyle cok yiyorum ki kolumu kaldirip yazmaya halim olmuyor ama hiic kilo almiyorum sanki
tartiya da cikmaya korkuyorumm
psikolojim bozuldu

canım çok yiyosan almışsındır neden almicaksınnnn

kahvaltıda 4 dilim börek limonata üstüne vitamin içtim şimdide bi avuç badem yiyorum

canım çok yiyosan almışsındır neden almicaksınnnn

kahvaltıda 4 dilim börek limonata üstüne vitamin içtim şimdide bi avuç badem yiyorum

canim bilmiyorum aynaya bakiyorum ayni, tek gelismisligni gordugum bi totom var o kadar
dun arkadasim soyluyordun da inanmiyordum dedi aksam yemegine gelmisti yeter yeme obez mi olucan dedi ama cidden fark yok
korkuyorum tartiya cikmaya da
annem yok benim iki gun ondan kahvalti hazirlamaya usendim enginar dolmasi yedim(pirincli patatesli), ustune yarim paket cips yedim, azicik kavun yedim, simdi de 4-5 tane kucuk cikolatayla kola ictim.
burger falan mi yesem bugun oglene azicik aciktim da??
bugun bi de 3.spor gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…