Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

benimde meyve tabağım hazırlanıyor naptım ne ettim kaldırdım kadını :13:
bu aralar içim yanıyor su içiyorum sürekli midemi dolu hissettiriyor oda sanırım

tebrik ederim canimcim:)
aman canim sakin diyeyim yemekten once icmedigin surece suyu sikinti yok hatta yemekten sonra icebildigin kadar ic ben oyle yapiyorum

estalmus hanımefendi beni arkadaşlıktan çıkarmışınız hayırdır

benim ark.listemi düzenlerken yanlışlıkla bazı ark.da silmiştim

aklıma gelenleri yeniden bulup eklemiştim aslında ama

seni de eklediğimi sanmıştım :44:

neyse hadi arkadaş olalım

evet 3 tane biber dolmamı,1 kase dolusu yoğurdumu ve ekmeğimi yedim

şimdi de birazcık kavrulmuş fındık ve kuru üzüm canım çekti biraz da onlardan kemireyim

pilav, kofte ve patates kizartmasi ekmek yedim (ceyrek) ustune dondurma yiyip uyudum:) 1 aydir gormedigim arkadasim geldi sen toplanmissin bedenin kilo almis yuzune guzellik gelmis dedi bi mutlu oldum anlatamam:):)):

pilav, kofte ve patates kizartmasi ekmek yedim (ceyrek) ustune dondurma yiyip uyudum:) 1 aydir gormedigim arkadasim geldi sen toplanmissin bedenin kilo almis yuzune guzellik gelmis dedi bi mutlu oldum anlatamam:):)):

o sözleri duyunca zaten insanın daha çok iştahı açılıyor :))

kahvaltıyı biraz geçiştirdim fakaaat öğlen dolaşmaya çıktık anneler gününde anneme iskender ısmarlattırdım bol tereyağlı bol soslu
akşam yemeğinide birazdan yicem uydurucaz bişeler :44:

estalmus anneler günün kutlu olsun

ne zamandır yemediğim patlamış mısırımı yiyorum

ooooooohhhhhh hadi bakalım
darısı hepimizin başına inşallah

teşekkür ederim tatlım

ben de evi toplayıp kahvaltı yapayım bari

pööfff bugün yine çok yoğunum yaaaa

şimdi yedim yedim,yemedim benim kahvaltı öğünüm ortadan kalkıp yerini 5 çayına bırakacak yoksa

kızlar rus salatası kilo aldırıyormuş...
hazır satılanlardan aldım gece yatmadan önce yiyorum üstüne de bebe büskivisi maması yiyorum..

sabah kahvaltida 3 dilim ekmek peynir vs.. ustune pekmez b12.
oglen 4 dilim ekmek corba, yemek. makarna, yogurt
aksam 1 e yakin ekmek, musakka pilav sogan:)
kizlar yemeklerin yaninda sogan da yiyiin acayip istah aciyor daha yesem yicektim:)
simdi de icim yandi sogandan az dondurma yiyim bari:)

kızlar msnim çalındı üyeliğimi iptal ettireceğim başka bir isimle gelirim ben yine haberiniz olsun tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…