canim orda benim de var ama hosuma gidiyo kemik gelmesinden iyidir hesabi:)
bakalim once bi yarini gecirelim de sonraki 2 haftaya dusunuruz
Eki Görüntüle 690520 liste burda yarina bakalim ne yazicam yanlarina:)
NO NO NO tartilicaksin ben de yazicam olmaz oyle sey:)ben kiloyu ordan alıyor olabilirim tabi bide yüzümden yusyuvarlak yüzüm :)
yarından umutsuzum gelecek hafta yıkıcam ortalığı
en fazla 52,8 olmuşumdur bence ben tartılmıyorum moralim bozulmasın diye
NO NO NO tartilicaksin ben de yazicam olmaz oyle sey:)
almissindir almissindir:)yarın tartılcam canım merak etme :) almamışımdır ama fazla
almissindir almissindir:)
canim asil ne dicem mesajla foto gonderilebiliyor mu onu bulamadim ben yaa sana sacimin fotosunu cektim onu gonderecektim de
kendi hizli yeme rekorumu kirdim 10 dk da yarim ekmek, yemek ve bi kase yogurt sildim supurdum ustune de bi avuc findik limonata 3 kup gofretle tam 10 dk da bunlarin hepsiiii artikkkk gelsin kilocuklarr
canim orda benim de var ama hosuma gidiyo kemik gelmesinden iyidir hesabi:)
bakalim once bi yarini gecirelim de sonraki 2 haftaya dusunuruz
Eki Görüntüle 690520 liste burda yarina bakalim ne yazicam yanlarina:)
evet canim yarin ogle saatlerinde tartiliyoruz genelde yaziyorum ben de listeme eklicem daha da hirslanip alicam kiloayyyy ne güzel olmuş liste yarın tartılıyoruz dimi bu hafta vizeler mahvetti beni ama bir sonrakine göreceksinizzzzz
ayyyy ne güzel olmuş liste yarın tartılıyoruz dimi bu hafta vizeler mahvetti beni ama bir sonrakine göreceksinizzzzz
evet canim yarin ogle saatlerinde tartiliyoruz genelde yaziyorum ben de listeme eklicem daha da hirslanip alicam kilo
sagopammmmm sen ne beden giyiyorsun acaba boyun ve kilon iyi gibi biraz senin hakkında konuştuk görmüşsündür belkimerak ettim 36 mı 38 misin :44:
bizim daha da hirs yapmamiz gerek gozdeee biz daha etlenicez derken insanlar tombik olmak istiyorlarayy okudum bebeklerim yabenim boy 1.73 kilo 54 işte evet 60 olmak istiyorum evet tombik olmak istiyorum kilo gerçekten güzelleştiryor insanı teninin rengini bile değiştiryor 38 bedenim canım aslında foto ekleyebilirim albüme bir tane
bizim daha da hirs yapmamiz gerek gozdeee biz daha etlenicez derken insanlar tombik olmak istiyorlar
biz de etlenip butlanip tombik olmak isteyelim olmaz mi gozdee zor degil dimi simdi dusundum de yok regliydi oydu buydu derken aslinda ayda 1,5-2 kilo alabiliyoruz degil mi:44:
54 candir kizim n diyosun ben 54 olsam cikar masaya gobek atarim:)ama ya bana herkes çok zayıfsın diyor sinirime dokunuyor 54 kiloyu az buluyor çevremekiler
daha bugün bir arkadaşım dedi kilo al
54 candir kizim n diyosun ben 54 olsam cikar masaya gobek atarim:)
senin arkadas kesin kiloludur balik etlidir kiskanmistir
ayy okudum bebeklerim yabenim boy 1.73 kilo 54 işte evet 60 olmak istiyorum evet tombik olmak istiyorum kilo gerçekten güzelleştiryor insanı teninin rengini bile değiştiryor 38 bedenim canım aslında foto ekleyebilirim albüme bir tane
ama ya bana herkes çok zayıfsın diyor sinirime dokunuyor 54 kiloyu az buluyor çevremekiler
daha bugün bir arkadaşım dedi kilo al
bizim daha da hirs yapmamiz gerek gozdeee biz daha etlenicez derken insanlar tombik olmak istiyorlar
biz de etlenip butlanip tombik olmak isteyelim olmaz mi gozdee zor degil dimi simdi dusundum de yok regliydi oydu buydu derken aslinda ayda 1,5-2 kilo alabiliyoruz degil mi:44:
o arkadaşın beni görse ne zaman intihar ediyorsun diye sorar herhalde
canım 38 süper ya bence of diyorum yani taşsındır sen o seni kıskanıyor inanma onaaaaaa
foto fena olmaz canımcım ama tahmin edebiliyorum ya taşsındır sen
yok canım ya taş değilim zayıfım ciddendaha bugün çektiğim fotoyu ekliycem azzz sonraaaaaaaa
canım nasıl zayıfsın ya :44:45sinse yanlış mı yazıyosun valla aklım almıyo sen zayıfsan biz ölelim
ne istiyo insanlar 40 42 olmanı mı :44: large extralarge oluyor alla alla
nerdeyse beynini yıkamışlar senin dicem o derece şoktayım
canim cidden sen zayifsan biz olelim gozdeye katiliyorum yani :):):):ya foto ekledim ama olmadı galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?