bak ne güzel tatlım :)) alacağız istediğimiz kiloları
ben şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorummmm
o beynini yıkayan arkadaşlarına söyle canım benden zayıflar var silkelenin ve kendinize gelin de
iyi geceler öpüyorum sende iyi bak kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak ne güzel tatlım :)) alacağız istediğimiz kiloları
ben şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorummmm
valla cnm bi fon cektir bi kuaforunle istihareye yatin oyle karar verin kestirmek icin derim benim de 43-44luk fotom da geldiibu saçlarda çok uzun değil canım hep bu boyda kaldı saçlarım
evet aynen zıpçık gibi oturuyor şuan
valla cnm bi fon cektir bi kuaforunle istihareye yatin oyle karar verin kestirmek icin derim benim de 43-44luk fotom da geldii
yok canim daha neler anlamissindir konusmalarimdan ben begenmem kendimi hic cidden:)asıl taş senmişsinnnnnn
sevgilin haklı bebeğim ya kıskanmakta çok beğendim seni
şimdi dahada kilo aldın tam taşsın yaktın ortalığı
yok canim daha neler anlamissindir konusmalarimdan ben begenmem kendimi hic cidden:)
ama iltifat icin tesekkur etmeden gecemiciiim baya da utanmak soz konusu su an:26:
bi ay onceki halimi de ekledim canimcimmmm baak
ayrica ilk ekledigim fotoda sacimi kestireli 1ay olmustu iste
canim ztn ben bi ay onceden beri calisiyorum kilo almaya tam 36 bedenim su an ayni olmamiz gerek, senin koydugun foto 5kilo az halin canimcim simdiki halini de gordum ayniyiz yani canimcim benim kollat cirpi farketmiyo musun canim benim dedigim gibi beni bi totisim kurtariyo sanirsamcanım senin fikrin öylede buda benim fikrim çok hoşsun bence
bide sanki ben daha zayıfım sizden ya siz normalsiniz sanki bilemedim :44:
ben sizin gibi görünmüyorum bence
canim ztn ben bi ay onceden beri calisiyorum kilo almaya tam 36 bedenim su an ayni olmamiz gerek, senin koydugun foto 5kilo az halin canimcim simdiki halini de gordum ayniyiz yani canimcim benim kollat cirpi farketmiyo musun canim benim dedigim gibi beni bi totisim kurtariyo sanirsam
senin normalsiniz dedigin bundan 2-3 kilo azim ama sen koydugun fotodan 5 kilo fazlasin canimcim oyle disin bi de
canim oyle gorunmesi benim de uzerimde ayni seyler var ben gozume guveniyorum ayni duruyoruz su an demin totomu da dondum bol esofmanima baktim test ettim onayladim hadi optum ben deşuanki halime göre zaten canım yani ben daha zayıf görünüyorum bence sen eşofmanlı gördün boldu ondan öyle görünmüş olabilir bilemedim ya uf :44:
55 olsaydım bi devamı gelecekti
yatim bende artık canım iyi geceler öptüm kocaman
valla cnm bi fon cektir bi kuaforunle istihareye yatin oyle karar verin kestirmek icin derim benim de 43-44luk fotom da geldii
canim online oldugunda bi ara koyarim foto senin icin yineama ben seni görmedim
baaak dedim ben sana almissindir diye artik midemizi genislettik daha once yedigimiz gibi miy miy yemiyoruz ben sana diyeyim artik bundan sonra regl bizim icin kucuk bi bahane olarak kalicak alistiricaz kendimizi :)Kahvaltıdan hemmen sonra tartıldım veeeeeee 52.7 iken 53 olmuşum
yine iyiyim sanki hiç bişe yemedim nerdeyse bu hafta
pelincim maşallahın var öperim
baaak dedim ben sana almissindir diye artik midemi genislettik daha once yedigimiz gibi miy miy yemiyoruz ben sana diyeyim artik bundan sonra regl bizim icin kucuk bi bahane olarak kalicak alistiricaz kendimizi :)
bakalim nute ve sagopam nasil?
yazdim listeye yeni kilonu canimcim, vermemis bi de ustune almissin ay coook mutlu oldum senin icin de
46.8 iken 47.3 oldum 500 gr almışım yani kızlar ya şeytanın bacağını kıramadm bi türlü
canim uzulme bence sonucta vermiyor her seferinde yarim kilo aliyorsun46.8 iken 47.3 oldum 500 gr almışım yani kızlar ya şeytanın bacağını kıramadm bi türlü
canimcim yetisirsin merak etme zaten simdi dusununce aranizda 5 cm fark var boydan, bence su an ayni bile gozukuyorsunuzdurbu sabah çok yedim canım gene 52.7 gelirim sanıyordum ben tartılmadan saldırdım böreklere bide koca meyve suyu onunda etkisi oldu
biran önce 54 olmam lazım ya sagopam moralimi bozuyor yetişmem lazım ona
bende çok mutlu oldum canım ikimiz içinde
canim uzulme bence sonucta vermiyor her seferinde yarim kilo aliyorsun
sen bence benim yediklerimi ye bak nasil aliyorsun o zaman
seni de ekledim listeye