Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

aksam seansim: yarim sucuk ekmek yaninda koca bardak limonata ile, ustune bi dilim yas pasta, hemen sonra da patlamis misir bi orta boy tenzcere yaninda da limonata:)

bilmiyorum artık canım kimlerle konuşuyosan başlığa gelmişken hazır kahvaltıyla duruyorum onu belirtim çikolata yedim az önce dersler beni geriyoooor
:) ben de bugun öyle bi yedim ki, bi de erkenden 5ten önce akşam yemeği yicem şimdi okulda işim uzun diye, gece de ayrı bi yemek seansı yapıcam kendime haberdar ederim canımcım:) benim için gece uzun olucak ders çalışıcam çünküm destek oluruz birbirimize artık

ben uykusuzluğa dayanamam hiç çalışmasam kalacak olsam bile uyurum akşama toparlicam inşallah gecede yiyip yatarım

bi tabak çorba bi tabak sarma üstüne de şimdi tatlımı yemeliyim

corba, 6dolma(orta boy) yaninda da yarima yakin ekmek...
simdi sira tatlida sonra da patlamisss misir

ya sanırım ben pek kilo alamadım gibime geliyo

ya sanırım ben pek kilo alamadım gibime geliyo
canim oyle dusunme ben senin iki gune bi sadece bi ogununu goruyorum burda sabah oglen nasil yiyosun bilmiyorum gerci ama, belki orantili dagilmistir sana oyle geliyodur:44:
ben de 1 kilo almamis olabilirim bakalim yarin gorucez, cunkum reglim tam 9 gun surdu asiri kan kaybi insallah vermemisimdir kilo ama bu ay cok zorladim midem bulanmasina ragmen yedim cok olmasa daa, bittiginden beri de yukleniyorum bunyeye insallah almisizdirrr:18:

vize zamanı pek giremedm canım ama gene de bişeyler yemeyi bırakmadım ;
sana da geçmiş olsun baya sürmüş reglin .
dikkat ettim yemek fazla yemiyorum atıştırmaları yiyorum ondan çok alamıyorum heralde :\

sagol canim
canim demek miden hala kucuk genislememis, yemekten sonra hemen sofradan kalkmadan 2 bardaga yakin su icmeye calis, burdan biri yazmisti ben onu uyguluyorum simdi midem genisledi gibi daha cok yemege basladim sen de denemelisin
bi de her gun en azindan ogle ve kahvaltilarini ayni saate getirmeye calis onun da etkisi varmis canim, aksami da ayni saate getirirsen muthis olur

1 bardak anca içerdim ama bide 2 bardak içeyim bakalım
bnm haftaiçi tıpatıp aynı olyo nerdeyse haftasonu azcık sarkıyo ekmeğe mi yüklensem bi de ??

1 bardak anca içerdim ama bide 2 bardak içeyim bakalım
bnm haftaiçi tıpatıp aynı olyo nerdeyse haftasonu azcık sarkıyo ekmeğe mi yüklensem bi de ??
tabi canim ictigin miktar ztn midenin alabildigi kapasite, daha fazlasini icersen asil faydasini gorursun
ekmek az yiyorsan tani ona da yuklen derim, ben kendime limit koydum en az ceyregin biraz fazlasi, eger formumdaysam yarimi bile geciyorum
bi de tatliyi da hemen yemegin ustune yemege calis canim ben oyle yapiyorum ara vermeden, sonra bi bakiyosun 1saat falan geciyor acikmaya basliyorummm
kahvaltidan sonra pekmez iciyor musn canim, annem bana bi recel kavanozunu pekmez icin verdi en az 3 yudum iciyorum ustune de su iciyorum bi de yaninda b12 canim cok istah aciyor

pekmezim bitmişti tekrar aldırayım ben anneme iyiki hatırlattın canım :)) önerilerin hepsini denemeye çalışcam artık bu hafta geçti iki hafta sonra görelim :))

pekmezim bitmişti tekrar aldırayım ben anneme iyiki hatırlattın canım :)) önerilerin hepsini denemeye çalışcam artık bu hafta geçti iki hafta sonra görelim :))
dene canim dene sonra gelsin kilocuklar valla elimde sen ve gozdenin kilolari var gecen haftadan onceki haftaki kilolariniz, yarin istiyorum yeni kilolarinizi:)

Son düzenleme:
dene canim dene sonra gelsin kilocuklar valla elimde sen ve gozdenin kilolari var gecen haftadan onceki haftaki kilolariniz, yarin istiyorum yeni kilolarinizi:)

valla daha önce nerdeydin kız senin sayende kilo alıcam ben bu gazla hemen 50 olurum

valla daha önce nerdeydin kız senin sayende kilo alıcam ben bu gazla hemen 50 olurum
valla canim ben gecen seneden beri okuyorum burayi da bu sene cok kilo almak isteyince gaza gelip uye oldum bi de sizinle karsilastim iste iyi oldu:)
alicaz hep beraber ben kafama koydugumu yapmayi sonuna kadar zorlarim ondan size de aldiricam

bende kağıda yazdım altınada "az kaldı birinci sensin tatlım!" yazıp dolabıma yapıştırdım uyanır uyanmaz onu görüyorum kahvaltıya koşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…