- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
Pelinnnnnnnn rüyamda spora başlıyodum tartıya çıkıyorum bi bakıyorum 90 yazıyo
başlamadan soğudum yaa
valla gozdecim ben sana diyim gidince moralin bozulucak 2-3 ay sikilasican gidicek yaglarin kas olucak kilo verdin sanican bakican ki hala ayni kilodasin canim bence ditmeeeee:26: bu yediklerimizden daha cok yemen gerek kilo alman icin keske 90 olsak da vermeye calissak biz kolay da kilo veririz :)
zaten zorla götürüyorlar beni2-3 ay gidemem sıkılırım bence bakalım 1 ay yeter gibi
90 olsam düşünemiyorum ya boy uzun zaten 1.78 zeyna gibi olurum
zeyna degil de sila gibi olursun vallahi kolay kilo veririz sen hic uzulme1ay gidersen git de hic bi ise yaramaz verdigin paraya yazik olur sen basladin mi ki spora :44:
yok canım yaa bahane buluyorum şimdiye kadar yorgundum hastaydım vs. haftayada vizelerim var erteledimgelecek haftayada bir bahane bulmalıyım
haftaya da vizelerin etkisi suruyo dersin canim:) gitsin erkek arkadasin canim ya seni neden zorluyo istahin yerinde kilo da alicaksin ne guzel biraksinlar seni kendi haline
Gözdeeee burger söyledim okulda odaya:) bi hamburger menü yanında da 9tane chıcken frıes:)Acayıp mutluyum paylaşmak istedim seninle :)
Beni benden aldın canım yaaa :) afiyet bal olsun
yarın bende yicem işte canım istedi
ye ye hem de kocaman bi menu ye yarin:) lop lop et olsunnn:)
ben de sabah simit yedim kahvaltida ustune bi portakal b12 kan ilaci pekmez oglen bildigin uzere burger:) simdi midem bi paket cips inmek uzere yemek hazir olana kadar:) daha ne yesek yemekten sonraa???
ya sen akşam yemeğini geç yiyosun benden çok kilo alacaksın :44:
birazdan patates kızartacam işte açığı kapatmalıyım
ben de kilo alicam diye midem rahatsiz olmasin diye patates haslatiyorum anneme evde sevdigim yemek yok da bugun onu bekliyorum o yuzden( yalniz mantiga bak mideme zarar gelmesin diyorum ama ac karnina orta boy cip bitiriyorum:) valla canim ben haftada 2 bilemedin 3 gun mecbur bu saate kaliyorum okulda cok gec geliyorum cunkum:) aman acigi kapat
ne dicem ama yemek olayindan sonra bol kalorili her evde bulunacak bisiler yememiz gerek ama ne??? dusunn de bulalim yiyelim bu gece bol kalorili olsun :)
benimde sadece bir gün geç saate kalıyor :) canım sen kendi tezini kendin çürüttün
canım o gün gün boyunca az yediysem yatmadan tahin pekmez karışımına ekmek banarım benbabamdan kalırsa tabii
en başta kekremsi tat gibi geliyor ama alışıyosun tahin acayip kalori bombası
benimle buralarda takil burda takildigimiz suree yemek yiyelim al sana gec saatte yemek:)
valla canim bana tez deme bitmek bilmeyen bi tezim var zaten okulda:)
tahin pekmez mi diyorsun ben de severim ama yaninda cayla da cayi kim demlicek bu saatte kalkip ben cok useniyorum cook :)
ben gecen sene tahim pekmezle kilo almaya calismistim basarili olamadim o yuzden gecen gun bal aldim cok yuksekmis kalorisi:) olmadi ben de yatmadan bir iki kasik yerim de yemegin ustune bisiler yememiz gerek boyle bizi kesmeli ama nee:44:
allah kolaylık versin canım yüksek lisans sanırım :)
bence zayıflar zayıflarla arkadaş olsun zaten yaa bütün arkadaşlarım diyette ders arasında yemeğe gidiyoruz salata yiyolar hiç iştah kalmıyo
bu saatte çay aman uykun kaçar :) tahin şöyle canım gündüz yeme çünkü tok tutan bi besin yatmadan önce yersen sabaha sindirmiş olursun zaten pratik olsun dersen tahin helvası al marketlerde var. tok tutması sayesinde tahinle zayıflayanlar bile var. biz kalorisinden faydalanmak istiyoruz o yüzden yatmadan önce yenmesi uygun diye düşünüyorum. ben öyle yiyorum yani
yatmadan önce başka atıştırdığım bişe yok canım:44:
evet canim bitkilerim var onlarla geciriyorum okulda gunumu:)
evet canim haklisin o tipler karsinda salata yiyince tum istah kaciyo, benim bulundugum ortamda bir iki erkek var iyi yiyici olduklarindan allahtan kurtariyorum yoksa kizlara bakacak olursan tin tin tin yiyiolar:)
tahin konusunda haklisin canim ben hep sabah kahvaltida falan yedim gecen sene.
yatmadan once her aksam yiyicek bisiler eklememiz lazim daha cok kilo aliriz hemmm:)dusunelimmm:44:
senin bulunduğun ortam iyiymiş canım o zaman :)
hatta aklıma düştü yarın marketten helva alim ben 100 gramı 650 kaloriymiş yastığımın yanına koyim gece kalkarsamda yerimpekmez tahin karışımı babamdan kalmıyor bana bu aralar :)
cicibebe falan yiyemiyorum ben canım tadı güzel olsun kaloriside bol olsun
makarnanin yaninda evde tavuk da varmis ondan da yiyorummmmm ohh gelsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?