• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Beraber burgera gitmeliyiz :D:D

insallah bi gun nasip olur da gideriz canim :) o degil de biz bu gazla iki haftaya istedigimiz kilolara gelicez sana laf yetistirirken koca tencere misiri tek basima bitirip ustune 4-5 tane kucuk cukulata attim agzima ha tabi bi de misirdan once muz da yedim:)) simdi bir iki kasik bal mi yesem ne yapsam :):56::21:

insallah bi gun nasip olur da gideriz canim :) o degil de biz bu gazla iki haftaya istedigimiz kilolara gelicez sana laf yetistirirken koca tencere misiri tek basima bitirip ustune 4-5 tane kucuk cukulata attim agzima ha tabi bi de misirdan once muz da yedim:)) simdi bir iki kasik bal mi yesem ne yapsam :):56::21:

inşallah canım :) bu şekilde gaza geliyoruz işte alıcaz kilolarımızı :16: saçımıda uzatim yaza bomba gibi girim :9:
bende mısırdan sonra badem fındık karışık kuru yemiş yedim daha fazla yemeyim yatıcam birazdan rahatsız etmesin :)

inşallah canım :) bu şekilde gaza geliyoruz işte alıcaz kilolarımızı :16: saçımıda uzatim yaza bomba gibi girim :9:
bende mısırdan sonra badem fındık karışık kuru yemiş yedim daha fazla yemeyim yatıcam birazdan rahatsız etmesin :)

bugun pazar diye nerdeyse tum gun burdaydim ama hafta icleri de bi sabah bi aksam en kotu ihtimal sadece aksam girip ne yedigimi ictigimi yazicam :))) :56:

sen b vitaminini de ic bak nasil uzuyor o sac ben cok bilmiyorum ayda kac cm uzuyor ama 5 ayda koca bir karis uzadi benim sac iyi beslenmekten geciyor bu is once kim ne derse desin sonrasi teferruat :) :9:

bugun pazar diye nerdeyse tum gun burdaydim ama hafta icleri de bi sabah bi aksam en kotu ihtimal sadece aksam girip ne yedigimi ictigimi yazicam :))) :56:

sen b vitaminini de ic bak nasil uzuyor o sac ben cok bilmiyorum ayda kac cm uzuyor ama 5 ayda koca bir karis uzadi benim sac iyi beslenmekten geciyor bu is once kim ne derse desin sonrasi teferruat :) :9:

Bende sabah ve gece yazabilirim sanırım :)
denicem senin önerini canım bende bilmiyorum aslında bi aydır merak sardım saca bakalım :)

Bende sabah ve gece yazabilirim sanırım :)
denicem senin önerini canım bende bilmiyorum aslında bi aydır merak sardım saca bakalım :)

uzar canim uzar hicc merak etme eger kan ilacin da kaldiysa ona da yeniden basla derim:) ben sana dedigim o bakimi ayda bi yapiyorum :):6: hadi ben yattim iyi geceler yediklerimize de lop lop et olmalarrr :):54:

arkadaşlar bende sizin gibi zayıfım.Ne yaptıysam kilo alamadım diyetisyene bile gittim yine olmadı.2008 yılında hamile kaldım 2 aylık hamileyken 40 kiloydum kalan 7 ayda 27-30 kilo aldım ama doğumdan sonra ve emzirme dönemimde bütün kiloları verdim.yaklaşık 1.5 yıl önce doğum yaptım 10 kilo aldım ve doğumdan sonra yine zayıfladım şimdi hamile kaldığım kiloda yani 45 kiloyum ideal kilom yani olması gereken kilom 54, 9 kilo eksiğim ve çok hareketli iki oğlum var.Şimdi hamileyken kullandığım folikasiti denicem

Cnm fOlik asit bende var ben emziriyorum
Bide:() folik asit kullaniyorm ama duzensiz ne etkisi varki folik asotin

sabah yarim ekmek zeytin peynir, portakal bi tane, ustune bi b12, 3kasik bal, oglen yarim ekmek yemegin yaninda ustune 3-4 kucuk cukulataaaa devami aksama :)

Eklentiler

• $kekikli tavuk-400x300.JPG
    $kekikli tavuk-400x300.JPG
    119,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Sabah sucuklu kasarli tost yanına portakal suyu :) b vitamini sonra 2 tane muz öğle yemeğinde bi tabak sarma üstüne yoğurt çeyrek ekmek sonra okulda susamlı çubuk :) aksamda 1 tane cipura patates kizartmasi salata çeyrek ekmek :16:

Birazdan 2 3 tane pogaca yicemmm

aksam yemegine gelince koca tepeleme tabak bulgur pilavi simdi hemen ustune cicibebe sut:) birazdan meyve, yine misir mi patlatsam diyorummmm aslinda aklim hala kulbasti pilicte olsa da yesek:56::3:

naptınız kız bi geldim anaam dedim nere geldim köfteler,börekler... bende şimdi tatlımı yiyim sonra çerez sonra meyve bla bla bla :1:

naptınız kız bi geldim anaam dedim nere geldim köfteler,börekler... bende şimdi tatlımı yiyim sonra çerez sonra meyve bla bla bla :1:

bundan sonra boyle nute cum sen de gozune guzel gelen yemekleri paylas istahimiz acilsin:) ben bu sabah kahvaltida yarim ekmek yedim, ustune bi portakal, b12, demir ilaci, oglen yarim ekmek dolma ve yesil mercimekli pilav, simdi de aksam yemegi festivali diyorum:) gelismeleri yazarim aksam yemegi ile ilgili:) cok acuktim bunca saattir :56::52:

aksam yemeginde koca tabak tavuk pilav bi kase yogurt ustune yarim paket kocaman cukulata:) ne yesem simdi bilemedim hafif bi aclik hakim ama yemek degil baska bisiler lazim bana bi fikirrr??:34:

Bütün gün yediğimi unuttum buna odaklandım başka bir şey düşünemiyorum resmen :31:

$kumpir_6727.jpg

Eklentiler

• $kumpir.jpg
    $kumpir.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 68
Bütün gün yediğimi unuttum buna odaklandım başka bir şey düşünemiyorum resmen :31:

ben de unutucaktım az kalsın offf acayıp canım çektı:32: ben de malumunuz her ay başımıza gelen oldugu için sabah performans düşüklüğü yaşadım mide bulantısından çeyrek ekmek yedim:43:, ama öğlen biraz daha düzeldim çorba, makarna, iki but, haslanmış patates ve havuç (fazla sağlıklı:), salata yedimmm üstüne 2 halley artık bundan sonra akşam seansım başlıyorrrr yavas yavas kendime geliyorummmm:34:

baharatlı çubuk yedm şimdi ne yeseem elma yiyim barik :1:

Arkadaşlar bende 19 yaşındayım 41 kiloyum şuana kadar tek derdim kilo almak oldu.
Geçenlerde bulk diye kilo aldırıcı bi toz aldım eczanelerde satılıyor doktora danışmadım fakat bi yan etkisi olacağını sanmıyorum öyle olsa eczanelerde satılmazdı diye düşünüyorum sizede öneririm açıkcası. Denemedim henüz ama son çarem diyebilirim :)

Pelinnnnnnnn rüyamda spora başlıyodum tartıya çıkıyorum bi bakıyorum 90 yazıyo :14:
başlamadan soğudum yaa :5:

Back