Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi tabagima yemek koymaya useniyodum bunlari gordum ya hemen gidip yemek hazirliyorum kendime :) benim de canim misir cekiyodu bugun ben de yemek ve meyveden sonra misir patlaticammm :))) boyle yaz iyi oluyo canim cekiyo benim degaza geliyorum :)
annen hakli canim ama istersen anlasma yapin aksamlari bi bardak iki kasik balla diye :)
ohhhh yedim geldim domates corbasi ictim dolma yedimm yaninda 2 patates yedimmmm simdi de su iciyorum yine midem genislesin diye daha da :) suyum bitsin muz yicem ben de :)
bende patlamış mısırımla meyvemi yedim şimdi dinleneyim birazcık![]()
aksam aksam agzimin sulari akti yemin ediyorum sanki iki dk once koca tencere patlamis misiri baskasi bitirdi:)
gece gece nerden bulacağım bunları ben hıı
acıkalım diye kızlaaaar mutfağa koşunçıktı alıp dolabıma asıcam tablo gibiler
![]()
acıkalım diye kızlaaaar mutfağa koşunçıktı alıp dolabıma asıcam tablo gibiler
![]()
börek istyom ya![]()
:) o degil de benim canim daha cok burger cekti![]()
ben de whopper koyuyordum koyamadim beceremedim nasil yapiliyor bulamadim sonra da ugrasmadim acayip canim cekti ama senin de burger sevdgini hatirladigim icin yaziiyim dedim bari :))
Eki Görüntüle 666981 bu da benden olsun canim :)![]()
birde triple whopper mııııııııı
yarınki öğle yemeğim belli oldu![]()
yaninda da bi ekstradan hamburger ye derim canim ben ancak doyuyorum bu burger in icinde bisi var surekli ye beni diyor![]()
canım ben patatesi king boy istiyorum 2 ranch sos bide burger yetiyor banaseni geçmem lazım :) en mega boyları yicemmmm
valla canim ben normalde 2 menu yiyorum cok cok acsam 3. menunun hamburgerini yiyorum sadece burger da gecemeyebilirsin canim ayri bi tutkuyla bagliyim ona:) chicken wings ye cok guzel onlar da yaninda cerez niyetine :)![]()