Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kızlar biz böyle gidersek hu huuuvvv hedefimize daha çabuk ulaşıcaz

Koş canım hazırla hadiii :)
Misira bayılıyorum ya birazdan hazirlicam azıcık sindirimde

ohhhh yedim geldim domates corbasi ictim dolma yedimm yaninda 2 patates yedimmmm simdi de su iciyorum yine midem genislesin diye daha da :) suyum bitsin muz yicem ben de :)

ohhhh yedim geldim domates corbasi ictim dolma yedimm yaninda 2 patates yedimmmm simdi de su iciyorum yine midem genislesin diye daha da :) suyum bitsin muz yicem ben de :)

bende patlamış mısırımla meyvemi yedim şimdi dinleneyim birazcık

ben de whopper koyuyordum koyamadim beceremedim nasil yapiliyor bulamadim sonra da ugrasmadim acayip canim cekti ama senin de burger sevdgini hatirladigim icin yaziiyim dedim bari :))

Son düzenleme:
ben de whopper koyuyordum koyamadim beceremedim nasil yapiliyor bulamadim sonra da ugrasmadim acayip canim cekti ama senin de burger sevdgini hatirladigim icin yaziiyim dedim bari :))

bende yeni öğrendim canım
kullanıcı kontrol paneli/sol tarafta Ayarlarım/Seçenekleri Düzenle/Çeşitli Seçenekler/
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü olanı işaretliyorsun
mesaj yazarken insert image çıkıyor ordan yapıyorsun canım :)

güzel yemek fotoları bekliyorum herkesten

canım ben patatesi king boy istiyorum 2 ranch sos bide burger yetiyor bana seni geçmem lazım :) en mega boyları yicemmmm

valla canim ben normalde 2 menu yiyorum cok cok acsam 3. menunun hamburgerini yiyorum sadece burger da gecemeyebilirsin canim ayri bi tutkuyla bagliyim ona:) chicken wings ye cok guzel onlar da yaninda cerez niyetine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…