simdi tabagima yemek koymaya useniyodum bunlari gordum ya hemen gidip yemek hazirliyorum kendime :) benim de canim misir cekiyodu bugun ben de yemek ve meyveden sonra misir patlaticammm :))) boyle yaz iyi oluyo canim cekiyo benim degaza geliyorum :)
annen hakli canim ama istersen anlasma yapin aksamlari bi bardak iki kasik balla diye :)
ohhhh yedim geldim domates corbasi ictim dolma yedimm yaninda 2 patates yedimmmm simdi de su iciyorum yine midem genislesin diye daha da :) suyum bitsin muz yicem ben de :)
bende patlamış mısırımla meyvemi yedim şimdi dinleneyim birazcık
aksam aksam agzimin sulari akti yemin ediyorum sanki iki dk once koca tencere patlamis misiri baskasi bitirdi:)
gece gece nerden bulacağım bunları ben hıı
acıkalım diye kızlaaaar mutfağa koşunçıktı alıp dolabıma asıcam tablo gibiler
acıkalım diye kızlaaaar mutfağa koşunçıktı alıp dolabıma asıcam tablo gibiler
börek istyom ya
:) o degil de benim canim daha cok burger cekti
ben de whopper koyuyordum koyamadim beceremedim nasil yapiliyor bulamadim sonra da ugrasmadim acayip canim cekti ama senin de burger sevdgini hatirladigim icin yaziiyim dedim bari :))
Eki Görüntüle 666981 bu da benden olsun canim :)
birde triple whopper mııııııııı
yarınki öğle yemeğim belli oldu
yaninda da bi ekstradan hamburger ye derim canim ben ancak doyuyorum bu burger in icinde bisi var surekli ye beni diyor
canım ben patatesi king boy istiyorum 2 ranch sos bide burger yetiyor banaseni geçmem lazım :) en mega boyları yicemmmm
valla canim ben normalde 2 menu yiyorum cok cok acsam 3. menunun hamburgerini yiyorum sadece burger da gecemeyebilirsin canim ayri bi tutkuyla bagliyim ona:) chicken wings ye cok guzel onlar da yaninda cerez niyetine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?