• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ben sabah iki büyük patates kızartıp çeyrek ekmek yedim büyük bardak meyve suyu içtim iştahım geri geldi sanırım :44:
çikolatamın yanında süt içiyorum şimdi :44:

tebrik ederim seni gozdecim istersen nute la olan yarisimiza sem de dahil ol ne dersin bahar geldi istahlar acildi :P

voouv tebrikler arkadasım yarışmamızın galibi (şimdilik) sen oldun :9: bende 45.8 iken 46.4 oldum yani 600 gr almışıım :9: aman bize :nazar: değmesiin :1:

simdilik derkenn bi kinaye sezdim demek simdilik ha :) iki hafta sonra pazar yine ayni saatte yazicaz bakalim :)))) tabi yine yediklerimizi ictiklerimiz de yazicaz surekli gaza gelicez 55 e kadar youl var bu isin :))) bu arada bi kagida yazdim senin eski ve yeni kilonu karsisina da kendiminkini 2 hafta sonra yine yazicam :)))asicam karsima gordukce hirslanicam daha cok yiyicemmmm :p

Son düzenleme:
Canım sonra pişman olma nerden yarışalım dedim of diye ağlarsın yenilince :p

ahahahahaha :) guldurdun beni vallahi gozdecim :) daha guzel madem bu kadar iddialisin daha cekismeli gecer daha cok yeriz :) 55 cunku benim hedef :) cok yolum var anlicagin belki sen de girersen yarisa nute da ben de daha da hirslanir cok yer hizlandiririz bu sureci :)

Son düzenleme:
ahahahahaha :) guldurdun beni vallahi gozdecim :) daha guzel madem bu kadar iddialisin daha cekismeli gecer daha cok yeriz :) 55 cunku benim hedef :) cok yolum var anlicagin belki sen de girersen yarisa nute da ben de daha da hirslanir cok yer hizlandiririz bu sureci :)

Tamamdir suan an itibariyle 51.8 im :)
benim hedef ohoo 60 :1:
Her yediğimi gunluk yazicam buraya :17:

Tamamdir suan an itibariyle 51.8 im :)
benim hedef ohoo 60 :1:
Her yediğimi gunluk yazicam buraya :17:

peki o zaman ben de basliyim :) sabah yediklerimi yazmistim zaten, simdi de yarim ekmek, 6 kucuk dolma ve yemegin icinde pismis bi orta boy patates yedim ustune de 2. bardak suyumu iciyorum( midemi genisletmek icin). benim de 46.3 su an. seni de nute un yanina ekliyorum karsimdaki listeye bu hafta pazarki kilolarimizi yazdim iki hafta sonra yine yazicammm:) yasasin yemek yemek :) hatta ekliyim simdi de yemegimin ustune cukulata yiyorummm

Son düzenleme:
Yemek tarifi bloglarına bakınca iştahım açılıyor öneriyorum kızlaaaar :1:
Favorim mutfak sırları :16:

Yemek tarifi bloglarına bakınca iştahım açılıyor öneriyorum kızlaaaar :1:
Favorim mutfak sırları :16:

bilmiyorum kan degerlerine en son ne zaman baktirdin gozdecim ama tavsiyem b12 vitamini kullan sabah kahvaltidan sonra cok guzel istah aciyor pekmez su icerken onu da arada atiyorum bi haftadir, zaten bence icmekte zarar olacigini dusunmuyorum b vitaminleri vucutta depolanmiyor fazlasi idrarla disari atiliyor;)

bilmiyorum kan degerlerine en son ne zaman baktirdin gozdecim ama tavsiyem b12 vitamini kullan sabah kahvaltidan sonra cok guzel istah aciyor pekmez su icerken onu da arada atiyorum bi haftadir, zaten bence icmekte zarar olacigini dusunmuyorum b vitaminleri vucutta depolanmiyor fazlasi idrarla disari atiliyor;)

Canım 1 ay olmadı daha baktirali kansizlik var maalesef :) sütten vazgeçemiyorum ama :1:
B vitaminini biliyosun sacım uzasın diye kullanıyorum içten değil ama bemiksi kafama sürüyorum direk :1: sayılmaz galiba
Benexoal vermişti daha once doktor onuda kahvaltıdan sonra icim o zaman canimcim :16:

Canım 1 ay olmadı daha baktirali kansizlik var maalesef :) sütten vazgeçemiyorum ama :1:
B vitaminini biliyosun sacım uzasın diye kullanıyorum içten değil ama bemiksi kafama sürüyorum direk :1: sayılmaz galiba
Benexoal vermişti daha once doktor onuda kahvaltıdan sonra icim o zaman canimcim :16:

e sana folik asitli kan ilaci da vermedi mi ben de 1ay olmadi kan degerlerime baktirali ayni dertten muzdaribiz :) hem folik asit sac da uzatir ayni zamanda b12 de :) benexol buyuk icemem diyorsan onun kucuk boyutlarda olani bemiks var canim ben onu iciyorum :) bu arada ben de bu sayede sac uzamasi konusunda cok ugrasmiyorum zaten icten hallediyorum diye :) sutu azaltsan aslinda canim cok iyi olur sut midede genis yer kaplar hem yemeni de engellemez ;)

e sana folik asitli kan ilaci da vermedi mi ben de 1ay olmadi kan degerlerime baktirali ayni dertten muzdaribiz :) hem folik asit sac da uzatir ayni zamanda b12 de :) benexol buyuk icemem diyorsan onun kucuk boyutlarda olani bemiks var canim ben onu iciyorum :) bu arada ben de bu sayede sac uzamasi konusunda cok ugrasmiyorum zaten icten hallediyorum diye :) sutu azaltsan aslinda canim cok iyi olur sut midede genis yer kaplar hem yemeni de engellemez ;)

Kan ilaçlarından bıktım ya küçüklüğümden beri icerim ama yok yani ise yaramadı bende :)
Benexoal evde hazır var ondan icerim canım
Bu arada soyledigin cam terebentinden sampuanima koydum sulandirdi baya azalinca şampuan eklicem canım kokusuda cok ağır değilmiş bemiks kokusunu hafifletti cok teşekkür ettim :)

Kan ilaçlarından bıktım ya küçüklüğümden beri icerim ama yok yani ise yaramadı bende :)
Benexoal evde hazır var ondan icerim canım
Bu arada soyledigin cam terebentinden sampuanima koydum sulandirdi baya azalinca şampuan eklicem canım kokusuda cok ağır değilmiş bemiks kokusunu hafifletti cok teşekkür ettim :)

canim, kan ilaci ictigin zaman sutu azaltmayi denesen ;) ben de 7 senedir iciyorum hep dusuk ama bundan iki sene once 52 kilo iken bi ara duzelmisti degerler itiraf edelim ki aslinda adam akilli yemedigimzden degerlerimiz dusuk:) et yerken mesela yaninda meyve suyu icmeye calis demir baglamayi arttiriyo kan degerlerinin artmasina yardimci:)
cam terebentin ben de aldim bgn koydum sampuanima sulandirdi aynen cok koymasaydin buyuk boy sampuana bi kapak yeterli oluyor;)

Son düzenleme:
canim, kan ilaci ictigin zaman sutu azaltmayi denesen ;) ben de 7 senedir iciyorum hep dusuk ama bundan iki sene once 52 kilo iken bi ara duzelmisti degerler itiraf edelim ki aslinda adam akilli yemedigimzden degerlerimiz dusuk:) et yerken mesela yaninda meyve suyu icmeye calis demir baglamayi arttiriyo kan degerlerinin artmasina yardimci:)
cam terebentin ben de aldim bgn koydum sampuanima sulandirdi aynen cok koymasaydin buyuk boy sampuana bi kapak yeterli oluyor;)

Canım etin kebabın iskenderin yanında meyve suyu olur mu yaa ağzımın tadına düşkünümde biraz :1:
Doktor bana etin yanında ayran içme şalgam falan iç dedi ayran etin kan oluşumunu mu engelliyormuş napiyomus oyle biseler demişti ondan sonra hep şalgam veya su ictim canım
Evet aslında kilo yüzünden bağışıklıkta zayıf oluyor kotu canım ya kilo almak lazım

Ben yağı abarttım galiba orta boydu şampuan sanirim 400ml bir kapak koydum cok oldu :) su gibi suan
4 5 defa daha kullanim şampuan eklicem :)

Canım etin kebabın iskenderin yanında meyve suyu olur mu yaa ağzımın tadına düşkünümde biraz :1:
Doktor bana etin yanında ayran içme şalgam falan iç dedi ayran etin kan oluşumunu mu engelliyormuş napiyomus oyle biseler demişti ondan sonra hep şalgam veya su ictim canım
Evet aslında kilo yüzünden bağışıklıkta zayıf oluyor kotu canım ya kilo almak lazım

Ben yağı abarttım galiba orta boydu şampuan sanirim 400ml bir kapak koydum cok oldu :) su gibi suan
4 5 defa daha kullanim şampuan eklicem :)

evet ayran falan bana da icme dedi meyve suyu dedi ben de icmiyodum ama ara ara annemin zoruyla yapmak zorunda kaliyorum.
azicik abartmissin canim yagi cidden :) ben kucuk sampuanim vardi o bitmisti buyuk sampuandan aktarip icine koydum cam terebentini, ilk dusa girince canimin istdigi gibi kopurte kopurte normal sampuanimi kullaniyorum sonra cam terebentin olan sampuani ikinciye kullaniyorum kafami egerek:) sen de oyle yap tavsiye ederim :)

evet ayran falan bana da icme dedi meyve suyu dedi ben de icmiyodum ama ara ara annemin zoruyla yapmak zorunda kaliyorum.
azicik abartmissin canim yagi cidden :) ben kucuk sampuanim vardi o bitmisti buyuk sampuandan aktarip icine koydum cam terebentini, ilk dusa girince canimin istdigi gibi kopurte kopurte normal sampuanimi kullaniyorum sonra cam terebentin olan sampuani ikinciye kullaniyorum kafami egerek:) sen de oyle yap tavsiye ederim :)

Dimi ya bende diyorum bu şampuan niye kopurmuyo yagdanmis demekki :1:
Dediğin gibi deneyim bakim canım alana kadar annemin sampuanindan otlanicam artık

Dediğin gibi deneyim bakim canım alana kadar annemin sampuanindan otlanicam artık

sac uzatma topigini kilo almaya, kilo almayi da sac uzatma topigine ceviren ikimizden baskasi yok galiba :D:D:D:D

Son düzenleme:

bu arada sen nerelisin et islerinden agzinin tadindan anladigina gore bizim oralardansindir diye dusundum de:)

Kilolu kadınların Şikayet ettiği "Ay şekerim bana su bile yarıyor" cümlesindeki "Su"lar: SUpangle, SU böreği, tiramiSU, cevizli SUcuk, SUfle ;:DDD

banada çok yakınmışız gibi geliyor nedensee :) et kebap mangal kısaca adana canım :)

ben de kilisliyim annem hatay babam kilis evde bu dediklerin hic eksik olmaz da ha bi de icli kofte :D:D ondan adet yerini bulsun bi sorayim dedim dogru tahmin etmisim:) kilisi belki bilmezsin cok insan bilmiuoyr ama sen oralardasin biliyorsundur ben yine de soliyim antebin ilcesiydin il oldu kac sene once :D

Son düzenleme:
Back