Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

komşuyuz o zamaaaan
ayy içli köfte
bilmem mi canım kilisi biliyorum tabiki gitmek nasip olmadı ama :) antep hatay adana mutfaklarından başka mutfak tanımam
annen ne güzel künefe yapıyordur bak şimdi

komşuyuz o zamaaaan
ayy içli köfte
bilmem mi canım kilisi biliyorum tabiki gitmek nasip olmadı ama :) antep hatay adana mutfaklarından başka mutfak tanımam
annen ne güzel künefe yapıyordur bak şimdi

yapmaz mi canim peyniri sune sune :) ama izmirde oturuyoruz ancak yazlari gidebiiliyoruz o tarafa; aynen bizim oranin mutfaklarini tek gecerim acili ve et agirlikli:)

yapmaz mi canim peyniri sune sune :) ama izmirde oturuyoruz ancak yazlari gidebiiliyoruz o tarafa; aynen bizim oranin mutfaklarini tek gecerim acili ve et agirlikli:)

o özel peynirle yapılıyor ya of çok güzel ya
uzağa gitmişsiniz baya ama orada güzeldir :) acıyla çok aram yok ama aşırı derecede etçiliz

evet çatallar çekildi yarışımız kaldığı yerden hızla devam ediyoor :)) tatlımı yiyim de hım hımm

evet çatallar çekildi yarışımız kaldığı yerden hızla devam ediyoor :)) tatlımı yiyim de hım hımm

ben de simdi aksam yemegimi yiyim de sonra meyve sonra cerez sonra cicibebe yatarken de iki kasik bal yeni ekledim bunu da listeye bgn gittim bal aldim geldim :) gunduz yediklerimi hic saymiyim istersen gormussundur yukarda yazdim

kızlar bnm kan değerim yazın 5.9 du kan hapı kullandım şimdi ise 18 :)) kanım yerine geldiği için iştahım da yerinde böylece :))

feramat 6 ay kullandım bana çok iyi geldi cnm

ayni benim ilacin turevi alla alla ben bu ilacin kac turevini kullandim yok ya olmuyo, ama demir eksikligi istahsizlik yapiyo senin yerine gelince istahinin acilmasi normal canim sevindim cok senin adina:)

ayni benim ilacin turevi alla alla ben bu ilacin kac turevini kullandim yok ya olmuyo, ama demir eksikligi istahsizlik yapiyo senin yerine gelince istahinin acilmasi normal canim sevindim cok senin adina:)

aynen cnm bana bi iştah yaptı sorma hiç bişey yemeyen ben yer oldum : nazar:

aynen cnm bana bi iştah yaptı sorma hiç bişey yemeyen ben yer oldum : nazar:

aman nazar degmesin canim. b vitamini de ic sabah kahvaltidan sonra istah aciyo valla ben kan ilacimla beraber onu da iciyorum baya acildi benim de istah:) gerci benim istah kansizken de yerinde Allaha sukur:) sabah pekmez aksam bal sen de basla bence daha cok kilo alalimmmm :)

gozdecimm sen de aksamlari da bal yiyelim madem sutu seviyosun icine iki kasik da bal:) aksam bal sabah pekmez:)

hadi inşallah canım

gozdecimm sen de aksamlari da bal yiyelim madem sutu seviyosun icine iki kasik da bal:) aksam bal sabah pekmez:)

Canım az once kocaman tabak sarma bi kase yoğurt yarım ekmek yedim. Üstünede iki tane muz :)
Biraz durim misir patlatcam baharatli

Bu arada annem sütleri sakladı küçüklükten alıştırmış günde bi litre süt içerdim simdi içtiğim bi bardak süte karisiyo yok bu kadar icilmezmis yok kansizlik yaparmış hıh

simdi tabagima yemek koymaya useniyodum bunlari gordum ya hemen gidip yemek hazirliyorum kendime :) benim de canim misir cekiyodu bugun ben de yemek ve meyveden sonra misir patlaticammm :))) boyle yaz iyi oluyo canim cekiyo benim de gaza geliyorum :)
annen hakli canim ama istersen anlasma yapin aksamlari bi bardak iki kasik balla diye :)

bak ya benim de canım mısır çekti ben de patlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…