- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
pelin ve nutee nerelerdesiniz kim kazandı yarışı sizden çok merak ediyorum valla
valla gözdecim pazar günü iki haftamız doluyor 1 kilo alan kazanıcak, ki yarış bitmicek 5 kilo alana kadar yolu var :)) yani anlıcağın pazar günü büyük gün şimdilik :) ha kilo demişken kendime bi yemek tepsisi hazırladım içinde bi siz yoksunuzz :))) şimdi başlıyorummmmm
aa ben 1 haftada en çok kim alacak şeklinde sanıyordum sizinki daha iyiymiş. pazar gününü merakla bekliyorum (ben seni tutuyorum)
afiyet olsun balımmmmyarasın
teşekkür ederim canım benim :) kilo alalım da hepimiz kazanalım :) bitti koca tepsim birazdan cicibebe süt :)
maşallah canım bu ne iştahbizide yiceksin diye korkuyorum
:) ayyyy evde süt kalmamış limonata, gofret, çikolata cicibebenin yerini tutar mı ki?
valla gözdecim pazar günü iki haftamız doluyor 1 kilo alan kazanıcak, ki yarış bitmicek 5 kilo alana kadar yolu var :)) yani anlıcağın pazar günü büyük gün şimdilik :) ha kilo demişken kendime bi yemek tepsisi hazırladım içinde bi siz yoksunuzz :))) şimdi başlıyorummmmm
aa ben 1 haftada en çok kim alacak şeklinde sanıyordum sizinki daha iyiymiş. pazar gününü merakla bekliyorum (ben seni tutuyorum)
afiyet olsun balımmmmyarasın
vaay aşkolsun gözdecm takım tutuyoruz haaen çok ben kilo alcam işte hııh
şu an çerezlerimi yiyorum suyumu da eksik etmiyoruum sonrada tatlı,meyve,cicibebe ....
kolay gele kızlar nasıl gidiyo kilo çalşımları
bildiğiniz gibi 53 görünce bıraktım çalışmaları bir iki veririm belki diye düşündüm ama maşallah baya sağlam almısın grm vermedim daha
canım ya sen 53 kiloyu nasıl görmüştün bi daha anlatır mısın acaba ben unutmusum da benim de amacım 53-55 çünküm de şimdiden çok çok teşekkür ederimm
Kızlar kilo almak için toplaşıp KİLO alma kardeşliği oluşturalım birbirmizle yarış içinde olursak belki daha güzel olur yıllardır kendimizle yarış içindeyiz olmuyor olmuyor.hepimiz birbirimizle yarış içinde olalım burada toplanıyorz kızlarrrrrhadi bakalım.. KATILACAK OLANlLAR KİLO BOY VE YAŞ YAZARAK BENDE VARIM DESİN YETERLİ.....HER HAFTA SALI TARTILIYORUZZZZ UNUTMAYIN VE BURADA PAYLAŞIYORUZ
sevgili guraypelincim yarın tartı günümüz :) güzelce kahvaltımı yaptım sırada pekmez var :) sonrada gelsin yiyecekler
sevgilli nute cummm :) ben de sabah kahvaltida yarim ekmek yedim kizarmis, ustune yaglar ballar :) onun ustune koca bardak portakal suyu cukulatalarrrr 1 saat falan gecti yediklerimin ustunden demin gittim tartildimm bizim tarti dijital degil ama 800-900 gr gibi bisi almisim sanirim baya bi inceledim tartiyi :)) yani 2 hafta 45.5 iken simdi 46,5 olmak uzereyimmm ibre 46,5 a inanilmaz yakin:) ssen kaac kilo oldunnnnn
sevgilli nute cummm :) ben de sabah kahvaltida yarim ekmek yedim kizarmis, ustune yaglar ballar :) onun ustune koca bardak portakal suyu cukulatalarrrr 1 saat falan gecti yediklerimin ustunden demin gittim tartildimm bizim tarti dijital degil ama 800-900 gr gibi bisi almisim sanirim baya bi inceledim tartiyi :)) yani 2 hafta 45.5 iken simdi 46,5 olmak uzereyimmm ibre 46,5 a inanilmaz yakin:) ssen kaac kilo oldunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?