Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

pelin ve nutee nerelerdesiniz kim kazandı yarışı sizden çok merak ediyorum valla

valla gözdecim pazar günü iki haftamız doluyor 1 kilo alan kazanıcak, ki yarış bitmicek 5 kilo alana kadar yolu var :)) yani anlıcağın pazar günü büyük gün şimdilik :) ha kilo demişken kendime bi yemek tepsisi hazırladım içinde bi siz yoksunuzz :))) şimdi başlıyorummmmm

aa ben 1 haftada en çok kim alacak şeklinde sanıyordum sizinki daha iyiymiş. pazar gününü merakla bekliyorum (ben seni tutuyorum )
afiyet olsun balımmmm yarasın

aa ben 1 haftada en çok kim alacak şeklinde sanıyordum sizinki daha iyiymiş. pazar gününü merakla bekliyorum (ben seni tutuyorum )

teşekkür ederim canım benim :) kilo alalım da hepimiz kazanalım :) bitti koca tepsim birazdan cicibebe süt :)

maşallah dur kız kıskandm seni ben de kendime bi tepsi hazırlayayım kaç gündür cicibebe yiyemiyorum ya yemekten sonra çok fena uyku bastırıyo pek bişey yemeden küt yatıyorum ama pazara az kaldı depolama yapmam lazım iyiki hatırlattın

vaay aşkolsun gözdecm takım tutuyoruz haa en çok ben kilo alcam işte hııh

vaay aşkolsun gözdecm takım tutuyoruz haa en çok ben kilo alcam işte hııh

hepimiz kilo alıcaz löp löp etlenicez inşallah bu azimle :) demek kıskandın ha bakma cicibebe dedim dedim evde süt yoktu ben de her gün yemiyorum yani aynen yemekten sonra bi ağırlık çöküyo ama ben su içerek o ağırlığı giderip sonra üstüne abur cuburlarDDD nam nam nam yemekten sonra bol su içmeye çalış miden genişler bana genişliyomuş gibi geldi

şu an çerezlerimi yiyorum suyumu da eksik etmiyoruum sonrada tatlı,meyve,cicibebe ....

şu an çerezlerimi yiyorum suyumu da eksik etmiyoruum sonrada tatlı,meyve,cicibebe ....

ben de yemek olana kadar çerez attım ağzıma bir ton, şimdi kocaa tabak mantı yicem üstüne su:)) sonra tatlu cukulata ne varsa meyve suyu ile, sonra meyve, sonra süt varsa cicibebe :)) yüklenelim mideye

kolay gele kızlar nasıl gidiyo kilo çalşımları

bildiğiniz gibi 53 görünce bıraktım çalışmaları bir iki veririm belki diye düşündüm ama maşallah baya sağlam almısın grm vermedim daha

canım ya sen 53 kiloyu nasıl görmüştün bi daha anlatır mısın acaba ben unutmusum da benim de amacım 53-55 çünküm de şimdiden çok çok teşekkür ederimm

canım ya sen 53 kiloyu nasıl görmüştün bi daha anlatır mısın acaba ben unutmusum da benim de amacım 53-55 çünküm de şimdiden çok çok teşekkür ederimm

canım ben yenı uye oldum ayyy banada yazarmısın nasıl kılo aldın dıye 160 boyum 44 falan kıloyum ama ben bişey yiyemiyorum canım istemiyo.. Onuda söyleyeyim

sevgili guraypelincim yarın tartı günümüz :) güzelce kahvaltımı yaptım sırada pekmez var :) sonrada gelsin yiyecekler

Kızlar neden buralarda kimsecikler olmuyoooor ben de diyet grupları gibi kilo alma grupları olsun istiyorum, konuşalım istiyorum ama günden güne yazıyoruz. Canlanalım be

1.62 boy yaş 15 kilo 40

sevgili guraypelincim yarın tartı günümüz :) güzelce kahvaltımı yaptım sırada pekmez var :) sonrada gelsin yiyecekler

sevgilli nute cummm :) ben de sabah kahvaltida yarim ekmek yedim kizarmis, ustune yaglar ballar :) onun ustune koca bardak portakal suyu cukulatalarrrr 1 saat falan gecti yediklerimin ustunden demin gittim tartildimm bizim tarti dijital degil ama 800-900 gr gibi bisi almisim sanirim baya bi inceledim tartiyi :)) yani 2 hafta 45.5 iken simdi 46,5 olmak uzereyimmm ibre 46,5 a inanilmaz yakin:) ssen kaac kilo oldunnnnn

Son düzenleme:

ben sabah iki büyük patates kızartıp çeyrek ekmek yedim büyük bardak meyve suyu içtim iştahım geri geldi sanırım :44:
çikolatamın yanında süt içiyorum şimdi :44:

voouv tebrikler arkadasım yarışmamızın galibi (şimdilik) sen oldun bende 45.8 iken 46.4 oldum yani 600 gr almışıım aman bize değmesiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…