Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) bizim buralarda bunu yeni dogum yapan kadina sut olsun diye yaparla
R:)) hadize yada kuymak ismide:))))
kahvaltımı güzelce yaptım sırada pekmez tatlı ve meyve vaaar :))
boy 1.71 kilo 43 alamıyorummmm bi tabak mantıyla 1 ekmek yiyen insanım pilavı bile ekmekle yerim bnm kadar yemek yiyen görmedm ama yok olmuyor eğer kilo almak için bi yol bulan varsa bana yazsın çünkü ben doktora da gittim bana uğraşma alamazsın dedi
canim, kahvaltidan sonra pekmez icmeye basla, aksam da yatmadan cicibebe sut ic farkeder gercekten. ben de senin gibiydim tam 1.70 44 kilo geldim bu siteye attim kendimi simdi 46' nute la yarisiyoruz haftaya tartilicaz bakalim gorucez degisimleri:)
canım o kilo alan bacaklarına kezzap atacam bak çok kıskanıyorum of
ya ben kilo aldığımı düşünüyorum popom büyüdü sanki ama bi iki arkadaşım zayıflıyosun diyo tartı aynı ama bence şişiyorum anlamadım
ask olsun ya gozdecim :))) canim sikkin diyip diyip yemiyorsiun sonra bacaklarima kezzap atiyorsun :)))) belki regli olacaksindir ondan da sismis olabilir? ayrica sen de gel kaatil yarisaa DDDD
şaka yapıyorum canım benim al tabi tombik ol mutlu olurum
regl konusuna haklı olabilirsin ama fena olmadım yani beğendim bu halimi kesin kilo almalıyım ya
iyi olmus o zaman canim insallah boyle kalir o sislik:) hadi sen de tartil canim gel bizimle yaris
52.1 şuan canım bakalım haftaya ne olacak çok iddaam yok ama
canim en azindan dikkat edersen yemene icmene 500 g alirsin bnm oyle oluyor. senin kilo fena degilmis aslinda boyun mu uzun acaba senin??
dikkat edicem canım bakalım haftaya.
1.78 canım boyum uzun birazcık