Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

oy pekmezi duyunca bile yüzüm tuhaflaşıyor içsem mamaya falan gerek kalmaz zaten bilmiyorum zorlasammı ki ama düzenli içemem

canım valla bnde bağımlılık yaptı sanırım :) afedersin ben de ilk içtiğim gün öğürdüm resmen, kaşık kaşık başla işe sonra alışıyorsun, bi kaşık al hemen suyla yut derim dediğim gibi daha önce de yazmıştım süt beni tok tutuyor o yüzden mama olayına hiç girişmedim.. pekmezi de alışınca sabah yarım çay bardağı akşam yarım çay bardağı içmeye başladım, şimdi de artık işi kavanoza döktüm sabah kahvaltının üstüne alıyorum kavanozu içebildiğim kadar içiyorum ama her yudumda su içiyorum iyi gidiyor.

Neey mamamıı ne mamasıı
Nası yani mamayla kilo mu alınıyo
Banada anlatın yaa kilo almalıyımm

canım ayda 4 kilo aldıryomuş diye biliyorum bebe bisküvisini süte ekliyorsun bir tatlı kaşığıda pekmez gece uyumadan önce tok karnına yiyorsun ohh mis gibi
ben süt içince ağzımda yaralar çıkıyor ondan kestim bu mamayı çaya katacağım artık

canım peki kilonda artış oldumu kanlandın mı ben çok üşürüm ellerim yaz kış buz gibidir
sen içiyorsun bir değişiklilk oldu mu memnunmusun

ayy ben bayılırım cicibeyee kızzz
Bugün başlıyayım hemen
Afedersin ama benimde midemi bozuyo süt :120:
Ama bisküvi katınca bişeycik olmaz heralde
Ayy heyecan yaptıııımm

ayy ben bayılırım cicibeyee kızzz
Bugün başlıyayım hemen
Afedersin ama benimde midemi bozuyo süt :120:
Ama bisküvi katınca bişeycik olmaz heralde
Ayy heyecan yaptıııımm

canım düzenli yap ama bunu her akşam yiyeceğin kadar yap inş. alırız kilocuklar göbişimiz olur biraz

canım peki kilonda artış oldumu kanlandın mı ben çok üşürüm ellerim yaz kış buz gibidir
sen içiyorsun bir değişiklilk oldu mu memnunmusun

aynen canım kanlanmaz mıyım :) bnm ten rengim sarı gibidir işte 3 haftadır içiyorum pekmezi allık sürmeden sokağa çıkmayan ben artık allıksız çıkıyorum diyim sen anla:) onu geçtim bnde ciddi derecede demir eksikliği kansızlık vardı gecen hafta içi baktırdım değerlerime kan değerlerim normale gelmiş:) asıl kilo meselesine gelicek olursak bu hafta biraz kendimi saldığım için sanırm 3 haftada 1.5-2 kilo aldım, ilk iki hafta düzenli içip güzel yedim( ztn pekmez iştah açıyor) o yüzden 1.5 kilo almıştım. en güzeli de herkes üşüyor o kadar pekmeze ne hasta oluyorum ne de üşüyorum :)

anladım süpermiş valla bende içmeye başlarım bakalım inş. bir 60 olsam süper

canım bn şimdilik 50-55 e bile razıyım çok zayıfım çok.. sen kaç kilosun?

benim boy 1.73 kilo 53 şimdilik canım önceden 60tım çok güzeldi fiziğim
ömrümü yiyen biriyle harcadım 1 yılı düştüm 50lere işte
alacağım tekrar inşallah

aynen cnm bende kilo alsam da versem de direk yüzümden belli oluyo aah aah bi 50 olsam)

üff çok kötü öyle ya insanın yüzü tombiş olunca güzel oluyor çok farklılaşıyor kemikleri görünce sinirlerim bozuluyor benim

benim boy 1.73 kilo 53 şimdilik canım önceden 60tım çok güzeldi fiziğim
ömrümü yiyen biriyle harcadım 1 yılı düştüm 50lere işte
alacağım tekrar inşallah

aman canım boşver ömrünü yediyse at gitsin, sen de yemeğe ver kendini aslında şimdi de kötü değilsindir tam manken ölçüleri oluyor sanırım boyla kilo arasında 50 fark olması gerekiyormuş ya:) bnm de boyum 1.70 ama kilom anca 46 oldu en az 55 olmam gerek ama hayatım boyunca max 50 oldum

attım gitti zaten canım 10 kilo kaybettim yanarım ona yanarım
canım boyla kilo arasında nasıl 50 fark oluyor ben anlamadım :44:
canım düzenli yemek yiyince birde her seferinde zorlayıp biraz daha fazla yenilince kilo alıyor insan ben öyle 60 olmuştum birde kafam rahattı o zamanlar çok rahat aldım kiloları bakalım inş. şimdide alırım

baya bi güldüm kendime:) :) aklımda hep 50 kilo olmak var ya 20 yazacağıma fark için 50 yazmışım :) ayrıca psikolojinin rahat olması çok ççok önemli canım kesinlikle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…