• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

zorlayınca kusacak gibi oluyorum, tıpkı çocuklar gibi :25:
Boy 158- kilo 43
Bir 50 olsam süper olacak ama anlamadığım sizde iştahsızlık yok o zaman

Kafaya bişey takıyor musun canım, ben sıkıntılı dönemlerimde yiyemiyorum. Adetime yakında doyduğumu bilmiyorum :) bende 1.55 boyunda 40kiloyum 39 bile olmuş olabilirim :)

zorlayınca kusacak gibi oluyorum, tıpkı çocuklar gibi :25:
Boy 158- kilo 43
Bir 50 olsam süper olacak ama anlamadığım sizde iştahsızlık yok o zaman

yok bende iştahsızlık yemek yiyip alamamak daha kötü oluyor
bence zorlamalısın bir iki kusarsın sonra alışırsın başka yolu yok yada doktora git iştahını açması için ilaç verir

bebe bisküwisi süt benm midemi bulandırdı :(
Süt tek başına benimde midemi bulandırıyo ama bunda bebe bisküvisi ve pekmezde var zaten bayılırım bebe bisküvisine yeğenim sıpa yemezdi ben yerdim çaktırmadan :1:
canım pekmez varmış birde başlayacağım ben bugün onada mamadan sonra yarım çay bardağı içip uyurum hele bir deneyelim alırık belki belli mi olur :1:

ben tek başına o pekmezi içemem balım :120:

Süt tek başına benimde midemi bulandırıyo ama bunda bebe bisküvisi ve pekmezde var zaten bayılırım bebe bisküvisine yeğenim sıpa yemezdi ben yerdim çaktırmadan :1:

mecburuz bebeim bende içemem ama zorlayacağım napayım

48 kilo olupta kafaya herşeyi taka taka 40 kiloya düşüp sonra bir daha kilo alamayana tuba denir :1:
Kuzum ölüm gibi o pekmezi içmek yaa :120:

bende 60tan 50 ye düştüm çöktürdü beni ya şimdi 53 falanım alacağım kaybettiğim kiloları
yavrem valla mecbur içmen lazım çok yararlı hem bir iki içersek alışırız bea

bebe bsküvisne bayılrm ama sütün olduğu hiçbişei yiyip içemem midem bulanıyor:( sadece bisküwi yesek olmazmı:))))))

bende 60tan 50 ye düştüm çöktürdü beni ya şimdi 53 falanım alacağım kaybettiğim kiloları
yavrem valla mecbur içmen lazım çok yararlı hem bir iki içersek alışırız bea

Bilmiyorum canım denerim bakalımm belki alışırım :1:
Şişkomsu bi kız oluyumda görsünlerr :49: :51:

bebe bsküvisne bayılrm ama sütün olduğu hiçbişei yiyip içemem midem bulanıyor:( sadece bisküwi yesek olmazmı:))))))

Canım şimdi bi arkadaşımı aradım oda mama yiyemem önce bisküvi yesem sonra süt içerim dedi :1: :1:
Süt bende sevmiyorum midem allak bullak oluyor ama alıştırmak lazım senin kilon kaç bakalım .

Kafaya bişey takıyor musun canım, ben sıkıntılı dönemlerimde yiyemiyorum. Adetime yakında doyduğumu bilmiyorum :) bende 1.55 boyunda 40kiloyum 39 bile olmuş olabilirim :)

Vayy canınaaa.. bi ara bende 40'a düşmüştüm, çok daha fena oluyor
Takıyorum herşeyi, takıntılı bir insanım zaten :1:
Ayrıca sigara kullanıyorum, çok büyük etkisi olduğuna eminim :50:

Senin hep mi kilon 40dı

Pekmezi çok abartmıyor musunuz kızlar?? :53:
Fazlası diyabete ve bir çok rahatsızlığa yol açabilir

Vayy canınaaa.. bi ara bende 40'a düşmüştüm, çok daha fena oluyor
Takıyorum herşeyi, takıntılı bir insanım zaten :1:
Ayrıca sigara kullanıyorum, çok büyük etkisi olduğuna eminim :50:

Senin hep mi kilon 40dı

Kafaya takmayaya çalış canım boşveeerr :ssz:
Sigara iştahı kesiyor evet , umarım azaltır en sonda bırakırsın . .
Yok ben 48 lere kadar çıktım (antidepresan sonucu).
Ama üzüntü sıkıntı arttı ilacı bıraktıktan sonra da yavaş yavaş verdim.
45 olsam yeteck sağlığımdan olucam yoksa :1:

Pekmezi çok abartmıyor musunuz kızlar?? :53:
Fazlası diyabete ve bir çok rahatsızlığa yol açabilir

Annem bi ara geceleri bırakırdı odama uyku serserimi içer uyurdum.
Birgün komidinin üzerine bırakmış genelde sulandırıp koyardı, o gün unutmuş yarım su bardağından fazlaydı öyle hatırlıyorum.
Nefes almadan içtim ama ölüyorum zannettim öyle bişey yok yandım sabaha kadar :1:
Kalp atışlarım falan değişti :1:
Ogünden sonra pekmez görmeye dahi dayanamıyorum :1:

Annem bi ara geceleri bırakırdı odama uyku serserimi içer uyurdum.
Birgün komidinin üzerine bırakmış genelde sulandırıp koyardı, o gün unutmuş yarım su bardağından fazlaydı öyle hatırlıyorum.
Nefes almadan içtim ama ölüyorum zannettim öyle bişey yok yandım sabaha kadar :1:
Kalp atışlarım falan değişti :1:
Ogünden sonra pekmez görmeye dahi dayanamıyorum :1:

oy kuzum kıyamam ben sana :1::1:

Back