okudum bende öyleyim normalde zaten fikrine katılıyorum artık öğünlerime daha çok yüklenicem bi öğlene doğru birde akşam yiyorum zaten okul ders falan derken zaman olmuyo abur cubur çekmecesi bende de var çok teşekkür ederiimm bu arada
mamaya başladım kızlar ama 54 kilo olmuşum oleyyyben 56 olmak istiyordum 60 a çıktı o istek
yaa şu mamayı bırakmıştm tekrar mı başlasam bilemedim 45ten yukarısına çıkamadm bir türlü :\
erkencisin :) yarın tartılma günümüz diye ben daha bakmadım yarına kadar ne yersem gözüyle bakıyorum :)
Kızlar şu an hala yarışıyormusun bilmiyorum eğer yarışan varsa bende katılmak istiyorum 1 63 boyum 48 buçuk kilom
yaa şu mamayı bırakmıştm tekrar mı başlasam bilemedim 45ten yukarısına çıkamadm bir türlü :\
evet devam ediyoruz her salı tartılma günümüz sende aramızdasın bu hafta 53 de kaldım ben haftaya kesin 54 üm söz size valla :)
kızlar nerdesiniz yarışma bitti mi yoksaa????
burdayım ben canım ama son i kaç gündür saldım kendimi sadece kahvaltının üstüne pekmez içiyorum düzenli olarak ekstra bişi yapmıyorumm haddii gaza getirelim birbirimizi bu hafta da salı gününe kadar 750gr almak istiyorummmm, iki haftada 1 bucuk kilo almıştım pekmezle yine aynı düzen devam eder inşallah
bende saldım kendimi vallah yamamaya başladım ama süt içince ağzımda yaralar çıkıyor bıraktım ondan acaba çaya katsam bebe bisküvisini olurmu
evet ya hedefe ulaşana kadar bırakmayalımbende salmıştm kendimi ama artık kaldığımız yerden devam :)
çaya kat güzel de olur ama açık koy çayını kilo alıcam diye demir eksikliğine de davetiye çıkarmayalım :) bilmiyorum pekmez içebiliyor musun çok iyi oluyor bi yudum pekmez bi yudum su günde bi cay bardağı kadar pekmez ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?