Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Bugünden başladığım yarım çay bardağı pekmez her sabah ve gece yatmadan önce bebe bisküvisi ile sütü karıştırıyorm ve sabahları olduğu gibi yarm çay bardağı pekmezimi içtikten sonra uyuyorum :)

Ben süt içmeyi bıraktım canım kansızlık yapmaması için zaten sınırdaymış HGB, bebe bisküvisini nasıl tüketmeye devam ederim hiç bilmiyorum ama zaten çok sıkıldım ondan da her gece her gece şu yüksek kalorisi milkshake tariflerini denemeyi düşünüyorum bakalım ama booool booool yemek lazım ger şeyden önce

canim gunde bi bardak sutten hic bisi olmaz o kadar kasmana gerek yok :)
yemek yemedim ya zaten ikindin yemiştik h.sonu bizim yemekler sarkıyo genelde :)
sagopam bizi beğenmedi herhal

canim hadi hafta sonu sadece diye idare edelim ama bari abur cuburu arttir :)

aynen begenmedi gitti geri sanirim :)

bu da listemiz :

günaydın bi kek yedim okula gidiyorumm sabah sabah pek bişi yiyesim gelmiyo

Günaydın kızlar dün akşam sıla kon:111:serine gittik müthişti
o nası bi taş hatundur ya burnunu ısırasım geldi :111:
akşam yemek yiyemedim :44:4gibi hengel yemiştim onunla duruyorum valla
eve geç gelince bide çok yorgun olunca üşendim hazırlamaya
konser alanına bi köfteci filan koyulmaz mı hayret yani
doğal olarak çok açım iki yumurtadan omlet yada sucuklu yumurta yapmayı düşünüyorum

ben de cok begenirim silayi ama bi yakindan gormek nasip olmadi :)
isiraydin cikip

cabuk dusunme harekete gec ancak doyurur seni :)

ben de yarim ekmekle guzel bol recelli kahvalti yaptim, ustune de iki kasik pekmezimi ictim :)

hee bi de dun 4 ogun yemek yemekle kalmayip yatarken de cicibebe sut yedim :):)

canım görme zaten komplekse girdim allahım o nasıl bir duru güzellik ya maşallah
bugün kendimi maskelere güzellik bakımlarına vericem
oh oh afiyet olsun canım bende sucuklu yumurta yaptım dersim yok bugün kimseye kokmam evde olunca
18 saat açlıktan sonra çok iyi geldi
iyi yiyorsun sende aynen devam

canim zaten begeniyordum ben bu kadini, aslan gibi klibinde ayri bi guzel gelmisti kim bilir gercegi nasildir :) izmirin kizi iste derler ya izmirin kizlari guzel olur inanisini kanitliyor kendisi :)

iyi yapmissin canim, bugun arada icin de yanar bol bol asitli icecekler, sulari goturursun :)

simdi salca ekmek yapicam yine :)

ara ogun olarak ekledim yarim ekmege yakin yapiyorum bugun 3. gunum olucak

dun ben de bakimlara verdim kendimi yuzume buhar peeling siyah nokta bandi maske Allah ne verdiyse simdi kaymak gibi oldu 2 sivilcem haric :)
silay yi duyacagim varmis demek

Son düzenleme:
canım ben denizlili diye biliyorum sılayı :)
limonatayı aldım yanıma kafama dikiyorum
bende şeftalili bi maske aldım yüzü sürünce köpürüyormuş ekşınlı yani onu denicem bugün merak ediyorum

canım ben denizlili diye biliyorum sılayı :)
limonatayı aldım yanıma kafama dikiyorum
bende şeftalili bi maske aldım yüzü sürünce köpürüyormuş ekşınlı yani onu denicem bugün merak ediyorum

bizim eve yakin oturuyormus da ordan izmirli diye biliyorduk, baktim simdi ortaokul ve liseyi okumak icin buraya gelmis ananesinin yanina, ilkokulu dedigin gibi denizlide dogdugu icin orda okumus :) havasi suyu yaramis o zaman :)

merak ettim simdi ben de maskeni :)

ben de ihlamurdan tonik yapiliyormus onu okudum gecen bi daha adam akilli arastirip bakicam bi daha tonik almasam mi diyorum:26:

simdi de benim icim yanmaya basladi salca ekmegi indirdim mideye :)

bi şişe limonata içtim hala yanıyorum sucuklu yumurta mevsimi gelmemiş daha test etmiş oldum
yaptım canım güzelmiş temizleyici ve aydınlatıcı yazıyor üstünde :) aydınlık ilk kullanımda belli olmaz tabi ama temizledi gibi :)
ben o aldığım toniği hala bitiremedim koluma bacağıma sürecem artık bitsin diye

dedim sana ben yanacaksin diye :)
kisin yiyince de yaniyoruz da soguktan anlamiyoruz hihih

aydinlatici miiii rengimi mi acicakkk

hangi urunmus ki bu burada da var midir ki

bitsin de tonigimizi evde dogal yapalim :)
benim de garnier bitmedi daha canim

duzeltiriz canim :)
merak etme sen :)
Olursun olursun :)

Nasil ilac etki etti mi?
Ben 4 ogun yemege basladim

Canım benim böbreğimde iltihap da çıktı onun için de antibiyotik alıyorum midemi mahvediyor o yiyemiyorum pek anlamadım o yüzden az kaldı ama 3 gün sonra antibiyotik bitecek inşallah açacak iştahımı vitamin

Gecmis olsun canim, insallah cabuk iyilesirsin :)
Gunde kac kere al dedi sana onu doktor (vitamini)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…