Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

birden kendini zorlama bence her gün bir iki kaşık arttır öğünlerini yavaş yavaş yaparsan miden böyle tepki vermez. yavaş yavaş büyütürsün mideni böylece bir de çok farklı şeylerden üst üste yediysen mideni bozmuş da olabilirsin çok karıştırmamaya bak yediklerini

ben de ayniyim hic bi degisim yok kizlar.. ama bugun kan degerlerimi ve ultrason sonuclarimi alip dahiliye ye randevu aldim oraya gidicem...

ilk girince dicem ben neden kilo alamiyorum :)

ben de ayniyim hic bi degisim yok kizlar.. ama bugun kan degerlerimi ve ultrason sonuclarimi alip dahiliye ye randevu aldim oraya gidicem...

ilk girince dicem ben neden kilo alamiyorum :)

ben aynı 55im ya ne uzuyorum ne kısalıyorum 2 aydır aynı
sen aldın mı kilo?

hadi bakalım belki yeni tavsiyeler verir yeniden kilo almaya başlarsın

kızlar bugün doktordan geldim tam 9 tüp kan verdim çeşit çeşit hormona minerale vs ye bakıyormuş allahııımm vücudumda kan kalmadı sanırım tüpler de eşşek kadardı 3 tanesi küçüktü serçe parmağım kadar diğerleri baş parmağım kadar kalın ve daha uzun

hepatit şeker b vitamini hemogram hormon elisa aklımda kalanlar bunlar bakılanlardan

hadi bakalım varsa bir şey çıkacak yoksa da artık kilo almamam için hiçbir sebep yoktur beni direkt diyetisyene sevketsin söyleyeceğim

yarın alacağım sonuçlarımı

Son düzenleme:

canim insallah bi sikinti cikmaz da diyetisyen senin carene bakar :)
pekmez ic canim ama sut ile degil su ile :)
haber ver sonuclarini da :)

ben de bugun gittim doktora bu aralar istahsiz da oldugumu soyledim bana bi vitamin gibi bisi verdi, bi de su meshur surubu ama ben surubu almadim karsiyim doktor da verse karsiyim, verdigi diger vitaminle basaricam...

tum kan degerlerin normal herseyin cok iyi dedi masallahin var dedi :)

aman canım ya sağlıklı olalım da ben de ilaç içilmesine karşıyım bir ara içtim o malum şurubu bende iştah yapmıştı 2 sene önce ama inanılmaz bir agresiflik ve uyku

sonuçta sağlıklıysam estetik amaçlı kilo almak istiyorum demektir ee görüntü yüzünden de sağlığımı bozamam ki sonuçta karaciğeri yoruyor ilaçlar

ben de şu an içiyorum supradyn ve balık hapı ama kilo aldırsın diye değil saçım için dökülmesin diye falan

canim ben de senin gibi iki sene once kullandim ama ancak 1 hafta dayanabildim mideme verdigi zarar da cabasi..
dilim yandi bi kere o yuzden almadim onu hic

evet canim saglikliyim ama estetik olarak istiyorum ben de :)
canim ben de supradyn iciyordum son 3 tane kalmisti artik onlari babam icer ben su yeni verdigi vitamin gibi bisiyi icicem, protein ve yag metabolizmasi ile de ilgili bisi sanirim bu verdigi vitamin

alirken eczaneye sordum cok istah acitigini kilo yaptigini soyluyorlar dedi bu vitamin icin
bakalim senin sonuclar nasil cikicak

cumayı heyecanla bekliyorum hadi bakalım
canım senin şimdiki vitamininin adı neydi peki

slm kızlaaaar ben de katılıyorum size ama evdeki tartının pili bitmiş heralde lo yazıp duruyo ama tahminen 47 kilo civarındayım

beni de yazın kızlar. bi deneyeyim kendimi. ramazandan sonra başlarım demiştim hadi bakalım.

tamam ama her sali gelicen yazican kilonu:)
bi de arada bugun onu bunu sunu bunu yedim dicen :
)

kızlaar tahlilim sonuçlandı
kilo almamam için hiçbir sebep yokmuş her şey normal tüm değerlerim normal "gayet sağlıklısın senin diyet yapmana da gerek yok sevketmeyeceğim diyetisyene bir tek vitamin yazıyorum" dedi ve gönderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…