Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

saol cnmmm ya ben 3ü bi aradan vazgeçemiorum hergün 1 tane içiorum hatta bazen 2 bile oluo ama yanında çikolatayla sade içmiorum :S

canim vazgecmeye calis selulit kupu o, maden suyu ile cikolataya basla onun yerine hem daha saglikli

Eki Görüntüle 794400

bunun yanında tabağa koyamadığım 1 yemek kaşığı kadar reçel ve yine bir o kadar fıstık ezmesii

oh masallah :)
ben dun aksam bi bag evine yemege gittim, ne yemedin diye sorabilirsiniz :)
3 buyuk boy izgara tavuk, 4 kofte, bi tabak pilav, 6 orta boy kizarmis biber, salata, bi bardak fanta dalindan kopmus elma, uzum incir hem yemekten once hem yemekten sonra :)

sabah da cok acikmistim 1 bucuk gevrek, haslanmis yumurta, suzme yogurt, bal, karpuz, muz :)

yok mu arttiran :)
50 de squat yaptim :)

canimcim sutle icmemeye gayret etpek bi ise yaramadigini soyluyor doktorlar canimcim, onun yerine balli sut ya da:)

Son düzenleme:

bayaa iyi yemişsin canımm maşallaaaaaahhh
hadi ya ben de süt delisiyim süt aşağı süt yukarı bugün de bir balık yağı sattı zorla eczacı bana allahıımm nasıl kötğ kokuyor limon aromalıymış ama hayatta içemem ben bunu acaba bir işe yarar mı içsem mi :44:

canim balik yagini balik tuketmeyenler icin veriyorlar omega 3 yani canim :)
ben balik semem hatta dusunuyorum ben de almayi gundemimde benim de balik yagi vardi iki gundur:)

canim balik yagini balik tuketmeyenler icin veriyorlar omega 3 yani canim :)
ben balik semem hatta dusunuyorum ben de almayi gundemimde benim de balik yagi vardi iki gundur:)

aldım ben valla balık da pek yemem gerçi şimdi avlanma sezonu başladı balık bollaşır yerdim:)

ama buna verdiğim paraya yandım aslında 33 tl 50 kapsül çok mu kızlaarr

aldım ben valla balık da pek yemem gerçi şimdi avlanma sezonu başladı balık bollaşır yerdim:)

ama buna verdiğim paraya yandım aslında 33 tl 50 kapsül çok mu kızlaarr

yok canim gayet ideal fiyati, ic ic 50 gunde etkiler bence cok etkilemez diyorlar ama bunyeye fazladan bisiler almak elbet etkiler bence :)

bnde kilo almak istiyorum. bi arkadaşımz konu açmış bebe bisküvisiyle ilgili herkez çok memnun bende deniyorum ayda 4 kilo alan varmış. daha önerisi olan varsa söylesin çok ihtiyacım var yarın birgün 40a düşmezsem şaşarım

canım ben bunu uyguluyorum tabi yanında bool bol yiyorum gün içinde midemi hiç boş bırakmıyorum sık sık ama tıka basa yiyorum bir de yeni başladım bu uygulamaya pekmezi sulandırıp akşamları içiyorum yarım çay bardağını büyük kupada sulandırıyorum

sonracığıma dün balık yağı aldım ilk kapsülümü içtim onun için bir şey söyleyemeceğim yarar mı bilemiyoruumm

yanında spor yapıyorum her gün canım popo büyütmek bacak kalınlaştırmak için

her gün en az bir avuç fındık ya da fıstık yemeye özen gösteriyorum ve fıstık ezmesi aldım buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle yüksek kalorili aklıma geldikçe bir dilim sürüp yiyorum :)

gece de önce bir iki avuç makarnayı haşlıyorum tereyağlı soslu onu yiyorum üzerine cici bebe yiyorum

gün içinde meyve yiyorum bir kase yoğurdun içine doğrayıp

dışarı çıkarsam kesin çantamı kalorisi yüksek şeylerle dolduruyorum mesela probis büskivi

salı günü tartılacağım bakalım vücut ölçülerimi de ölçeceğim inşallah bu uğraşlarımın faydasını görürümm:44:

ben de bugun iyi beslendim kizlar

sabah+ara ogun:
bir gevrek
ucgen peynir
suzme yogurt
13 zeytin
2 bardak bol sekerli cay
iki yemek kasigi pekmez bir bardak su (yaninda multivitamin)
10 findik
bir buyuk salkim siyah uzum
3-4 tane ceviz

oglen+ara ogun:
3 dilim ekmek
bir koca tabak zeytinyagli barbunya
bir kase yogurt
bir koca tabak kavun
bir bardak limonata
10 adet findik

aksam:
yarima yakin ekmek
bir koca tabak zetyinyagli barbunya
bir kase yogurt
2 yemek kasigi pekmez bir bardak su ile

yatarken bi muz yerim, ama azicik aclik belirdi anlamadim

oohh ohh açlık varsa ye bir şeyler daha aç yatma :)
annem çok kızıyor diyor ki ben yatmaya 3 4 saat kala kesiyorum yemeyi kilo almamak için sen utanmasan yatakta yiyeceksin

oohh ohh açlık varsa ye bir şeyler daha aç yatma :)
annem çok kızıyor diyor ki ben yatmaya 3 4 saat kala kesiyorum yemeyi kilo almamak için sen utanmasan yatakta yiyeceksin

kadin hakli ne yapsin :)
sen de en iyisini yapiyorsun ama :)
cayla findik goturdum 15 tane falan :)
simdi de muz yicem :)

Son düzenleme:
kadin hakli ne yapsin :)
sen de en iyisini yapiyorsun ama :)
cayla findik goturdum 15 tane falan :)
simdi de muz yicem :)

o değil de canım biz bu mideleri büyüttük alıştık çok yemeye ideal kiloya geldikten hatta onu da geçtikten sonra durdurabilecek miyiz kendimizi

o değil de canım biz bu mideleri büyüttük alıştık çok yemeye ideal kiloya geldikten hatta onu da geçtikten sonra durdurabilecek miyiz kendimizi

canim ben bi zamanlar 52-53 leri gormustum o zaman da benim kemikler ince oldugu icin hafif catlak gordum bir yerimde, bi de kendimi tasiyamiyo gibiydim o yuzden hafif azaltmistim yemegi ama zorluyordu mide genislemisti cunku :)

merak etme biz durdururuz kendimizi olmadi kilo verme basligi acariz :) hele bi alalim da kilo :)

ovvv sen bunları gün içindemi yapıyosun :) ben sabah kahvaltısı yaparım öğlen pek bişey yemem çünkü canım istemiyo çok zorlarsamda mideme kramp giriyo :) aslında ben yiyipte kilo alamayanlardanım sadece bu sıralar canım hiç bişey istemiyo. ama tavsiyelerin için teşekkürler. bende bi deniyeyim inş. bi faydasını görürüz

tahmin ettim canimcim sabah icimden gecirdim sesi solugu cikkmiyor kesin regl dedim :)

canım 2 hafta gecikti onunda şişkinliği vardı üstümde çok yemek yiyemiyordum böyle olmicak dedim yarım demete yakın maydanoz yedim ertesi gün regl oldum işte kendi kendimi regl oldurdum zorla ama hergün ha oldum ha olacam stresinden kurtuldum

maydanoz söktürüyor aklınızda olsun

aaa ben sogani duymustum da maydanozu yeni duyuyorum :)
hemencik biter insallah bol bol yemege baslarsin :)

aslında ödem attırıyor ama 3 keredir deniyorum ben ertesi gün regl oluyorum :)
inş canım kahvaltımı iyi yaptım yinede 3 börek bir yumurta bol zeytin :)

ohh masallah guzel yemissin canim :)
ben de simdi patates kizartiyorum, annem de bugdayli bi corba yapmis yiyemezsem diye her ihtimale karsi patitis kizartiyim dedim :)
dun 3356 kalori almisim bunyeye :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…