Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

baya iyi yemişsin ben de ööyleyim evde durunca ağzım durmuyor hele şu iki gündür maşallah midemi tıka basa hissedemiyorum sanki hep bir şeyler yiyesim geliyor

aynen yaa göbeğim çıktı resmen normalde kemiklerim belli oluodu şimdi göbekli oldum ya tek sorunum bacaklaım ve kollarım kilo almıcakmış gibi hissediorum :S

oh yarasııınn et olsun but olsun
1bucuk dilim ekmegi yiyemedim ama sonunda..
insanin kafasi rahat olunca mutlu olunca kilo alabiliyor tabiki de yemek de sart ama rahat olunca daha cabuk yariyor canim :)
simdi de meyve yerim sanirim :)
sen ne yedin bakalim aksam?

Eki Görüntüle 793882 Bu da benim akşam yemeğim:) şimdi üstüne bi de Magnum yedim :)
canımmmm bizdede taze fasülye vardı bugün :)
öğlen çiğ köfte dürüm yedim yanında ayran
akşamda bi tabak taze fasülye birazda ekmek yedim :)
çok doymadım ama daha yiyesim yok sabah çok aç kalkcam kesin

sabah akşam limonata aynıyız çok seviyorum yaa

1bucuk dilim ekmegi yiyemedim ama sonunda..
insanin kafasi rahat olunca mutlu olunca kilo alabiliyor tabiki de yemek de sart ama rahat olunca daha cabuk yariyor canim :)
simdi de meyve yerim sanirim :)
sen ne yedin bakalim aksam?

sevmeye sevmeye 3 dilim ekmekle 1 tabak barbunya yedim canım bir iki kaşık bulgur pilavı
sonra bir bardak süt
şimdi de 3 dilim kek yiyorum çayla beraber saat 12 gibi de bebe biskuvisi yicemm :)

her gün 3 4 kere tartıya giderken döndürüyorum kendimi haftada 1 tartılıp daha net sonuç göreyim diye bugün de çok yedim meraktan ölüyorum kilo aldım mı diye biliyorum fark görmeyeceğim sonra üzülüp hevesim kaçacak amaa çook merak ediyoruum dayanabilecek miyim salıya kadar acabaa

hadi ya :)
oh oh bulgur guzel kilo yapar :)
ben de cok doymadim o yuzden anneme kavun kestirdim onu yicem yatmadan da cicibebe olayina girsem mi dedim uzun zamandir yemiyorum da...
evet limonata candir :)

sevmeye sevmeye 3 dilim ekmekle 1 tabak barbunya yedim canım bir iki kaşık bulgur pilavı
sonra bir bardak süt
şimdi de 3 dilim kek yiyorum çayla beraber saat 12 gibi de bebe biskuvisi yicemm :)

masallahin var affilli kiz :) lop lop et olsun insallah :)

hadi inşallaaahh :)

buda bugünkü kahvaltımmmm bu aralar fena yiorum yaaa maşallah banaa inş işe yarar ve zevkle yiyorum önceden yemek yemeye üşenirdim resmen

Eki Görüntüle 794371

buda bugünkü kahvaltımmmm bu aralar fena yiorum yaaa maşallah banaa inş işe yarar ve zevkle yiyorum önceden yemek yemeye üşenirdim resmen

aman dilini isir bu aralar bu kadar yemek ile buyumekte olan totisini kasi
miden genisliyor demek istah da buna bagli olarak artiyor :)
ben de 750 kalorilik kahvaltinin ustune muz ve magnum yiyip ustune multivitamin kompleksi icitm :)

peki cnm işe yarıomu spor?

valla canım bence yarıyor popomda bir yuvarlaklaşma toparlanma hissetmeye başladım ama daha 5. günüm psikolojik de olabilir bariz sonuçlar aldıkça yazarım

ama şöyle söyleyeyim bacaklarımı daha güçlü bedenimi daha sağlıklı hissediyorum

hatta bak yaptığım hareketlerden birisi squats şöyle bir resim çıktı google da yazınca squats'ın sonuçları

bunun yanında tabağa koyamadığım 1 yemek kaşığı kadar reçel ve yine bir o kadar fıstık ezmesii

aman dilini isir bu aralar bu kadar yemek ile buyumekte olan totisini kasi
miden genisliyor demek istah da buna bagli olarak artiyor :)
ben de 750 kalorilik kahvaltinin ustune muz ve magnum yiyip ustune multivitamin kompleksi icitm :)

saol cnmmm ya ben 3ü bi aradan vazgeçemiorum hergün 1 tane içiorum hatta bazen 2 bile oluo ama yanında çikolatayla sade içmiorum :S

az önce de simitin arasını açıp bool bol fıstık ezmesi sürüp bol kremalı kahve ile yediimm
fotoğrafını çekmeye dayanamadım hemen yemeye koyulduumm

arkadaşlar az önce bir içecek hazırladım kendimee

yarım çay bardağı pekmezi büyük bir kupaya koydum
üstüne azıcık ılıtılmış süt koydum yoğunluğu böyle meyve suyu gibi olana kadar
çook tatlı oluyor diye içine biraz da limon sıktım umarım bir sakıncası yoktur bunun ama çok güzel yaptı tadını
kahve içer gibi içtim tadı da gayet hoştu

tavsiye ederim kan olur can olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…