baya iyi yemişsin ben de ööyleyim evde durunca ağzım durmuyor hele şu iki gündür maşallah midemi tıka basa hissedemiyorum sanki hep bir şeyler yiyesim geliyor
aynen yaa göbeğim çıktı resmen normalde kemiklerim belli oluodu şimdi göbekli oldum ya tek sorunum bacaklaım ve kollarım kilo almıcakmış gibi hissediorum :S
Eki Görüntüle 793882 Bu da benim akşam yemeğim:) şimdi üstüne bi de Magnum yedim :)
1bucuk dilim ekmegi yiyemedim ama sonunda..oh yarasııınn et olsun but olsun
canımmmm bizdede taze fasülye vardı bugün :)Eki Görüntüle 793882 Bu da benim akşam yemeğim:) şimdi üstüne bi de Magnum yedim :)
1bucuk dilim ekmegi yiyemedim ama sonunda..
insanin kafasi rahat olunca mutlu olunca kilo alabiliyor tabiki de yemek de sart ama rahat olunca daha cabuk yariyor canim :)
simdi de meyve yerim sanirim :)
sen ne yedin bakalim aksam?
canımmmm bizdede taze fasülye vardı bugün :)
öğlen çiğ köfte dürüm yedim yanında ayran
akşamda bi tabak taze fasülye birazda ekmek yedim :)
çok doymadım ama daha yiyesim yok sabah çok aç kalkcam kesin
sabah akşam limonata aynıyız çok seviyorum yaa
sevmeye sevmeye 3 dilim ekmekle 1 tabak barbunya yedim canım bir iki kaşık bulgur pilavı
sonra bir bardak süt
şimdi de 3 dilim kek yiyorum çayla beraber saat 12 gibi de bebe biskuvisi yicemm :)
hadi ya :)
oh oh bulgur guzel kilo yapar :)
ben de cok doymadim o yuzden anneme kavun kestirdim onu yicem yatmadan da cicibebe olayina girsem mi dedim uzun zamandir yemiyorum da...
evet limonata candir :)
masallahin var affilli kiz :) lop lop et olsun insallah :)
aynen benim de öyle http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/621557-kilo-alma-konusunda-10-yillik-deneyim-onerilerim.html
bu başlıktaki sporları yapıyorum anlatıldığı gibi bi gün yapıp ertesi gün yapmıyorum
Eki Görüntüle 794371
buda bugünkü kahvaltımmmm bu aralar fena yiorum yaaa maşallah banaa inş işe yararve zevkle yiyorum önceden yemek yemeye üşenirdim resmen
peki cnm işe yarıomu spor?
aman dilini isir bu aralar bu kadar yemek ile buyumekte olan totisini kasi
miden genisliyor demek istah da buna bagli olarak artiyor :)
ben de 750 kalorilik kahvaltinin ustune muz ve magnum yiyip ustune multivitamin kompleksi icitm :)
Eki Görüntüle 794400
bunun yanında tabağa koyamadığım 1 yemek kaşığı kadar reçel ve yine bir o kadar fıstık ezmesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?