Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

nasıl 2000 kalori oluyor ki?eti canganın 1 adeti 260 kalori değilmi?????acil cvp ltfen hemen markete gidecem çnküüüüü

Bende arkadaşım dediğinde inanamamıştım dikkatlice baktığımda yanılmıyorsam 2000 küsür kaloriydi ama 100g üzerinden hesaplanıyor tek bir paket 1000 kalori falan oluyor yer fıstığı cikolata nuga karamel var diye kalorisi yüksek ayrıca kalorisi yüksek çikolata olarak toblerone de var

Kızlar internette baktığımda 500 küsürle karşılaştım yarın bir tane daha canga alıp paketine bakıcağım yanlış haber vermiş olmayayım ama ben emindim ya :s

ya bi bak bakim gercekten öyleyse mutluluk gözyaşları falan dökebilirim cünkü günde enaz 2000 kalori almam gerek bacaklarım dal gb daaaal

2152/515 Kj/Kcal mış yani 515 üzgünüm arkadaşlar benim aklımda yanlış kalmış 4 tane yiyebilirsin ama

aldım bugün itibariyle başlıyorum günde iki taneye yanlız 515 kl 100 gram için hesaplanmış yani durum biraz vahim ama olsun allahtan umut kesilmez çok çirkinim

aldım bugün itibariyle başlıyorum günde iki taneye yanlız 515 kl 100 gram için hesaplanmış yani durum biraz vahim ama olsun allahtan umut kesilmez çok çirkinim

Mesela kahvaltıda tahin pekmez ye bir kase tahin 600 kalori diyorlar 300 kaloride pekmez olunca 900 kalori oluyor toplam bir kaseyi bir günde yiyemezsin ama 2-3 günde yersen öğle yemeğinde hamburger patates kızartması yiyebilirsin (mesela burger kingteki mega boy patates 600 chicken royale 647 kalorisepeti.comdan baktım ) akşamda pilav makarna gibi yiyecekleri yoğurt ile ye ara öğünlerde pasta çikolata milkshake de olabilir bunları yersen iyi sonuç alırsın bence arkadaşım

En yüksek kalorili çikolata hangisi acaba

çikolatanın kalorisi yanında koyulanlara bağlı neler içeriyorsa o kadar kalorisi artar. Canga ile tobleronenin incelediğim kadarıyla en fazlaları hatta marketlerde kalorilerine yarım saat bakıp seçtiğim için bana uzaylı gibi bakıyorlar Ayrıca kare çikolatalar diyorsan arasında malzemesi bol olanları seçersen daha kalorili olur

cevabınız için teşekkürler ben de bakacağım öyleyse artık :)

Bilmiyorum bu is ne kadar kaloriye bagli ben her turlu yemegi bolca yedigim.halde kilo alamayanlardanim 1.60 boy 48 kiloyum

Off okuduğum yorumlarda kendimi buldum resmen Kilo almaya çalıştıkça veriyorum napıcaz böyle.
Yarın doktora gidip vitamin iştah açıcı vs. yazdırıcam kendi çabamla olmayacak sanırım.

Bilmiyorum bu is ne kadar kaloriye bagli ben her turlu yemegi bolca yedigim.halde kilo alamayanlardanim 1.60 boy 48 kiloyum

nette boy ve kilonu yazarak en az alman gereken kaloriyi bulabiliyosun ama onun üstüne cıkmam gerekiyor cnk vücudun ihtiyacından fazla alacaksınki ek olsun buda kiloya dönüşsün benim almam gereken 1800 kal. 1.70 boy 52 kiloyum ahhhhh allahım nolur kurtar bizi çok mutsuzummmmmmm çokkkk

arkadaşlar ben 15 gün önce doktora gittim ve bana herhangi bi ilaç falan vermedi.23 yaşındayım boy 1.60 42 kilo idim doktordan çıktıktan sonra burda okuduklarımın da etkisiyle bebe bisküvisi aldım gece yatmadan onlardan yedim ama onun yanında gün içinde mutlaka çikolata ve pasta v.s yemeye çalıştım.doktor elinden geleni ye ama kendini zorlama miden bulanırsa bi sonraki öğün yiyeceğin şeyi de yiyemezsin demişti.kızlar o günden bu yana 2.5 kilo almışım dün tartıya çıktığımda 44.5 görünce sevindim. geceleri yatmadan pekmez için ben mutlaka içiyorum. kuruyemiş yemeye çalışın.sonuçta fazla yemek yiyemeseniz bile antepfıstığı fındık yiyebilirsiniz diye düşünüyorum.kurabiye börek türü şeyler yiyin ve muz onunda faydası oldu bana.inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.

evlendiğimde 43 kiloydum şimdi 64 keşke 43e dönsem zayıf olmak daha iyi pantolon giyince kocaman bir popo ve göbek hiç hoş durmuyo

off ya yaşım ilerliyo kilom ilerlemiyo yaaa
evet tekrardan başlyorum bu sefer olsunn

Bebe bisküvisi benim midemi bulandırıyor çok ağır geliyor, bunun için önerisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…