Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ayy ne güzel bi mesaj bu inş bizde alırız kiloları
kalori hesabına çok üşensemde sanırım takip etmek gerekli :44:
bende marketten çikolata falan alırken kalorisi yüksek olanı alırım ama günlükte hesaplamak lazım demekki
yanlış anlamasan kıyafetlerin kaç beden 38 tam mı oluyor? benimde boyum 178de hedefim 60tı yükseltmeli miyim 55 kiloyum şuan 36 tam oturuyor

o köfteyi soracaktım bende aynı bölgedeniz ama hiç görmedim bunu :44: kızarttınız mı nasıl bişe :44:
maşallah kahvaltı bile 800e yakın

o köfteyi soracaktım bende aynı bölgedeniz ama hiç görmedim bunu :44: kızarttınız mı nasıl bişe :44:
maşallah kahvaltı bile 800e yakın

içli köftenin dış kısmını düşün, tepsiye kıymayı yatırmış bizim memleketli tanıdık :)
üstüne de bulgurlu irmikli kısmını hazırlamış kıymanın üzerine serip fırınlamış :)
yalancı içli köfte üşenmiş yapmaya :)
ama annem içli köftenin dışından tavada yağsız köfte yapıyor yine çok güzel oluyor özellikle kahvaltıda tavsiye ederim :)

hmmm hiç görmemiştim :44:ama anneme öğretmeyim bunu içli köfteye üşenir sonra oda bunlarla bizi kandırmasın

Kızlar dün akşam yükleyemedim şimdik akşam yemeğimi yükleyeceğim

domatesli maydanozlu bol tereyağlı makarna
soya filizli marul domates ve bol zeytinyağlı salata
bir bardak fanta
bir kase yoğurt

bunların üstüne de koca dilim bir çikolatalı pasta

fotosunu çekmedim yatmadan önce de bebe büskivisi karışımı

maşallah boyun ne güzel canım evet mutlaka ama mutlaka kaloriye bakmak lazım ve gün sonunda ne kadar ekstra kalori aldın hesaplamak lazım. ben yediğim yemeklerin kalorisini bilmiyorum ama marketten alıp yediklerimin bi arkasına döndürüp bakıyordum. alışkanlık oldu halen bakıyorum
benim kalçam kemikli ve geniş ( karadenizli kalçası ) oyüzden kalça 38-40 değişiyor. üst kısmım normal M giyiyorum . çok memnunum fiziğimden. evlenirken 60 kiloya kadar çökmüştüm ama şükür 9 ayda eski halime geldim 66-67 ideal oluyor.

Eki Görüntüle 792360

vee kahvaltımm :)

herkese afiyet olsuunn
makarnaya bayılırımmmmm yarın pişiricem olsada yesek
kahvaltın ne güzel iki yumurta sanırım sıcak diye bi tane yiyebiliyorum ben

evde yediğimiz yemeklerin kalorisini bilemeyiz belki ama hazırlara dikkat etmek gerek tabi
kalça iyidir bende kalçam ve üst bacağımdan kilo alıyorum sanırım oralarım kalınlaştı 5 kilo aldığımda bal pantolonlarım tam oluyor şuan biraz daha kilo alayım ki yeni pantolonlar alayım
bi 60 olsam ahh ahh
teşekkür ederim cevapların için

bana kalsa 3 tane de yerim ama annem kızım bu kadar yumurta yersen protein zehirlenmesi yaşayacaksın diyor
sabah beri hep bişeyler sokuyorum ağzıma ve şu an akşam yemeğinin hazır olmasını zor bekliyoruummm

D şeklinde börek aslında ben dilimleyince bozuldu şekli
biri kaşarlı biri semizotlu-peynirliydi :)

ben de şööyle uzun ince ekmekler var ya bilek kadar oluyorlar ama uzun oluyorlar onlardan birine tereyağı bal sürdüm yanında da meyve suyu kahvaltıdan 2 saat sonra yedim biir güzel ama hala aklım yemeklerde çok mu açıldı iştahım ne

ohh oh maşallah kahvaltını kaç gibi yapıyorsun ben geç yapıyorum galiba ama napayım uyanır uyanmaz yiyemiyorum

kahvaltıdan sonra neler yediinn

ya benimde şöyle 11 12 gibi anca kalkıyorum o zaman kahvaltı yapıorum ama şöyle tuhaf birşey oldu bugün akşam yatarken cici bebemi yedim uzun bi süre yememiştim sabah 7de uyandım çok acıktım uyuyamadım bi tane açma yedim geri yattım sonrada 12 gibi kahvaltı yaptım kahvaltıdan hemen sonra 3ü bi arada içtim ve rulokat yedim 6tane

daha sonrada evde olduğum için sürekli abur cubur yedim hiç ağzım durmadı sonra saat 5-6 gibide 1 tabak yoğurtlu makarna yedim sonra yine abur cubur saat 9 gibide akşam yemeği yicem

baya iyi yemişsin ben de ööyleyim evde durunca ağzım durmuyor hele şu iki gündür maşallah midemi tıka basa hissedemiyorum sanki hep bir şeyler yiyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…