Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ben kullanıyorum keçiboynuzu tozunu..

keçiboynuzu tozu, muz, zeytinyağı ve balı sütle karıştırıp içiyorsun tadı güzel oluyor dene bence

bu arada boy ve kilo olarak aynıyız

Son düzenleme:
Ne zamandır kullanıyorsun gördün mü faydasını :)

evet faydasını gördüm 45 e kadar çıktım tabi cici bebede kullanıyordum.. ayrıca keçiboynuzu kan yapıyor kemikleri geliştiriyor..

ama yaz gelince devam edemedim araya ramazan girdi 42 ye geri düştüm..

şimdi bir haftadır yine yapıyorum salı günü tartılacağım gelişmeleri yazarım :)

Had inşallah almışsındır kilo :)

Ben de deneyeceğim bunu ben de 42 yim çok üzülüyorum senin boyun kaç acaba?

Merhabalar arkadaşlar :109:

Ramazanda 49 a düşmüştüm pekte iştahım yoktu. Ramazan bitti iştahım çok açıldı nasıl oldu bende bilmiyorum ama yedikçe doymuyordum :) 2 gün sipraktin kullandım bayramda sonra bıraktım. aceba 2 günün etkisi mi oldu iştahımın açılmasında diye de düşünmüyor değilim. şimdi kilom 52ye çıktı umarım böyle kilo almaya devam ederim

Ah aahhhh o iştah bende de olaydı o kiloları ben de göreydim:)

İnşallah devam edersin boyun kaç ki kaç kiloya ulaşmak istiyorsun?

İçmeyeceğim diyorum hep ilaç ama dayanamayıp başlayacağım galiba sipraktine yeniden:/

Dediğim gibi ben 2 gün kullandım canım. 4 kere içtim aç karnına demişti. Onu içiyordum yemeğime hemen başlıyordum. Bide bayram olunca önüme gelen herşeyi yemiştim hazır şurup içiyoken iştahım açılsın midem büyüsün diye. 2gün içtim iştahım çok açılmıştı doymuyordum bıraktım. Hala devam ediyo iştahımın açıklığı ama o zamanlar daha çoktu :)

Oohh maşallah maşallah:)
Peki sende uyku yaptı mı?

1 haftada 1 kilo almışım :) şimdi aç karnıma tartıldım 43 çıktım

1 haftada şunları yedim;

süt+ keçiboynuzu tozu + yumurta + bal + zeytinyağı karışımı

fındık ezmesi

çikolata

gece yatmadan önce cici bebe

tabi günlük yemeklerimi yedim ek olarak bunları yedim

Son düzenleme:

Canım yumurtayı nasıl kattın bunlara o karışımı bi anlatabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…