Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kabul eden böyle edecek artık
sabah iki yumurta haşladım yufka ekmekle bir güzel götürdüm

öyle artık sonradan laf etmek yok
iyi yemişsin kız ben bugün baya bi enerji yaktım hiç yürümediğim kadar yol yürüdüm haliyle pek bişi de yiyemedim ama şimdi dolmamı yiyeyim dur

bende zayıflamısımmmm napsam ki??? ramazan beni de cok zayıflattııııııı ne yiyonuz kızlarrR??:26:

Selam kızlar.. Boyum 1.73 kilom 49, 21 yaşındayım. Kilo alamıyorum, iştahım da yok. Doktorlara gidiyorum sadece 3 ay kullanmalık bir demir ilacı verip gönderiyorlar o ilacı kullanmayı bırakınca yine zayıflıyorum. İlaç 3 aydan fazla kullanılamıyor. Yurt dışına gittim dokuz ay için orda da sağlıklı beslenemedim ve zayıfladım artı ateşli böbrek enfeksiyonu geçirdim. Bir ay oldu geleli kimse ile görüşmek istemiyorum. Kimse beni görsün istemiyorum. İnsanlar sürekli bakıyorlar. Geçen gün bi kadın otobüste beni gösterip çocuğuna yemek yemezsen bu abla kadar zayıf olursun dedi. Hani biraz moral toplamıştım o da gitti. Annem sürekli şikayet ediyor. Bayram ziyaretlerinde millet ayy şuna bak çöp gibi, gözle görünmeyeceksin artık çok zayıfsın falan dedi. Arkadaşlarına sorsan kilon iyi, millet senin gibi olmak için ne hallere giriyo diyor. Anlatamıyorsun kimse böyle olmak istemiyor. Şimdi yine evdeyim yine çıkmıyorum dışarı. Geldiğimden beri çok sevdiğim halde denize bile gidemedim, sırf vücudum bikinide kötü duracak diye. Psikologa mı gitsem, nereye gitsem ne yapsam bilemedim. Ben de bir şey için yarışmayı da oldum olası sevmişimdir. Sözün özü beni de aranıza alır mısınız kızlar? :44:

bukadar moralını bozma bence ben 30 yasındyım boyum 165 ve 41 kıloyum. herkes zayıfım dıyor evet zayıfım kılo almaya calısıyorum ama aclık duygum hıc yok tum gun yemek yemesem kesınlıkle umuramıyorum hatta bazen yemek yemegı uduyorum. ustelık bır yasında bırde kızım var. hamıleyken kılo aldım hayatımda bırtek. oda 55 kılo ıle doğuma gırdım dogumdan bır ay sonra tum kılom gitmişti. evet bu duurm benı uzyor kıyafet bulmakta zorlanaırum vs ama psikolojını bozarsan daha da kotu olur hayatın. bence kılonu dert etmeden cozum bulmaya calıs aynı zamanda hayatın tadını cıkart soylenenlerı duyma canım bırak kılon az bır derı bır kemıksın desınler sende onlara sunu soyle obez olsaydım daha mı ıyıydı dunyanın en unlu mankenlerı benım gıbı olmak ıcın ac yasıyor hatta hasta oluyorlar de. eger saglık yonunden sorunun yoksa buyutme kılonun azlıgını.

buyrun gelin

dar paçalı kot pantolon bile giyemedim ki ben hiç.. hep duymazdan geliyim diyorum, bir duymuyorsun iki duymuyorsun üçüncü seferde tak ediyor. hani bir de yıllardır bunun içinde yaşadığım için artık bi yere kadar geldi dayandı bu durumu büyütmemek elde değil.

aynilerini bende yaşıyorum hep zayıftım dusun 30 yasında bir cocuk annesiyim vede 41 kıloyum . acıkcası dar pantolonlarda kendımı daha rahat hissediyorum. evet zaman zaman kafama taktıgım oluyor dusun 34 beden ı daraltmak zorunda kalıyorum gıymek ıcın ustume tam oturan kıyafet bulamadım hamılelgımde hamılelık kıyafetılerının en kucuk size ı doğum yapmaya giderken bile buyuktu bana. normal kıyafetlerde de rahat edemıyordum. zaten sen gercekten hamılemısın dıyen cok oldu kızımı dogurdugumda benım dogurduguma ınanmıyolardı 55 kılo ıle doguma gıttım normalde olmam gereken kılodan bır ıkı kılo fazlayla vede hepsı dogumda gıttı. sen kendıne bak hep zayıf olmanın ıyı yanlarını dusun. buarada anoreksiya gibi bir hastalıgın yoksa helle hıc sorun etme zayıflıgını. kafana taktıkca kılo alman guclesır sahsen benı ne zaman kılo almaya calısacam dsem ıstahım sıfırlanıyor hıcbırsey yemıyorum.

anoreksiya değilim, zayıflamak değil benim takıntım. ama tam dersi şişmanlık takıntım olacak diye endişeleniyorum. tabi ki sağlığım için de iyi değil, böbrek rahatsızlığımı tetikleyen şeylerden biriydi zayıflığım, direnç gücüm yok, metabolizmam da zayıf. hemencecik hasta oluyorum. artı sağlıksal yönü geçtim ruhsal yönden rahatsız edici bir durum olması çok daha zor bir şey. İnsan hastalıkla savaşabilir ama psikolojik gücü yoksa her iki yönden de zayıf düşer. Daha bu sabah kahvaltı yaptığım yerde karşılaştığım tanıdık kadın kolumu tuttu baksana şuna ya benim yedi yaşındaki kızımın kolları daha kalın dedi. Ne iştah kaldı ne bir şey hali ile. İnsanları uyarıyorsun bu şekilde konuşmayın diye ama anlamıyorlar. Çok fazla ders çalışmam gerek yoğun stres altındayım, haliyle daha da kötü hale getiriyor bu beni.

kızlar işten yeni geldim eve, merak edip tartıldım 50,5 çıktım ve açım şuan inş. normal kilomdur sabah kalktımda tertar tartılıcam aç karnı inş. yine 50,5 çıkarımmm :

Merhaba Kızlar,

Size güzel haberle geldim

Ramazanın son zamanlarında rahatsızlanıp bir haftada 4 kilo verdiğimi yazmıştım ve cici bebe mama yiyip yatmamı ve biraz kendimi zorlamamı tavsiye etmiştiniz. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim yaklaşık 2buçuk haftada kaybettiğim kiloları geri aldım nasıl aldım her gece cici bebe yedim her seferinde bir kaşık bal eklemeyide unutmadım tabii.. Sabah kahvaltılarında ise bir açma bir simit onun haricinde bolca domates peynir gün içersinde bol bol meyve suyu ve dondurma yediğimi ve her gün sabah akşam birer bardak ılık süt içtiğimide unutmadan söylemek istiyorum. Eski formuma geri döndüğüme göre yani 49 olduğuma göreee bu hırsla 54 bile olurum beeen

kızçeler napıyonuzz kilolar ne alemde nutecum kaçsın bakayım. aç tok ? en son 46ydık

hiç sorma beyz 45 e düştüm artık canım bişi yemek istemiyo bıktım artık kilo almaya çalışmaktan ( sen naptın peki

Ya bu cicibebe olayini bende duydum hatta yemege karar verip istahla gdip aldim ama yok arkadas gitmiyo yiyemiorum cocukken nasil yemisiz bilmiorum yaa bana da yardm edin 22 yasindayim 44 kiloyum boyumsa 1.63. Hele bide sevgilimden ayrildm hepten istah fln kalmadi bnde.s

ben de kendime bir eş istiyoruumm

boyum 160, kilom 42

bu gece cici bebe programına başlamayı düşünüyorum hatta az sonra gidip marketten cici bebe ve süt alacağım.

Bir öneri ile keçiboynuzu unu almıştım o da dolapta yatıyor onunla ne yapabilirim bilmiyorum önerisi olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…