Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

nutecum
dün gece tok karna 48.1 geldimmmmmmmmmmm
almak bi yana bu kilomu korusam yeter şimdilikkk

sen ne yaptın bayram tatlılarını yedin mi

ooo son hızla ilerliyorsun beyzz
nasıl bir program uyguluyorsun peki ??
ohoo yemem mi hiç geri çevirdiğim olmadı şimdilik

hb canim insallah hepimiz kilo aliriz benim bi diyet listem var onu uyguliyorum canim bi aralar 38 kadar inmistim simdi 1 bucuk ayda 39.5 oldum isteyen varsa diyet listemi koyabilirimde

kazlar bende çok zayıftım. bol bol makarna yedim. kilo aldım çok şükür. normal kilomdayım. makarnanın yanına bol bol yoğurt yeyin. tavsiye ederim. karbonhidrat protein dengesini ayarlayın. tatlı yemiyorsanız tatlı yemeye çalışın.

Kızlaaaar
ben geldim kilom hala aynı 55
alamasamda şükür korudum zayıflamadım
sonuçta 51le başladık bu işe korumakta önemli
havalardan dolayı pek yiyemiyorum siz neler yaptınız? nute pelinnn sagocummm ve yeni arkadaşlar
hoşgeldiniz bu arada yeni arkadaşlar

hoşgeldin gözdecim kiloyu korumak da bir marifet cnm ben 46yım hala alamadım daha bugün biraz geç uyandım haliyle kahvaltıyı geç yaptım birazdan da süt içer meyve yerim yemeyi aksatmamak lazım di mi ama :109:

merhaba bende size katılmak istiyorum boyum 1,65 kılom 41 yaşım 30 ve bır yasında bır kızım var .

bebeğim iyi gidiyordun sen noldu :26:bende kahvaltıyı geç yapmaya başladım performansımı düşürüyor bu durum bide sıcak ay lokmalar ağzımda büyüyo resmen ağzımız hiç boş durmamalı

bebeğim iyi gidiyordun sen noldu :26:bende kahvaltıyı geç yapmaya başladım performansımı düşürüyor bu durum bide sıcak ay lokmalar ağzımda büyüyo resmen ağzımız hiç boş durmamalı

oruçla kilo verdim işte ondan sonra da eski formuma dönemedim bir türlü aynen ya geç kalkınca kötü etkiliyor kilo alma durumunu ben artık alıştım sıcaklara eskisi gibi etkilemiyo sıcaklar beni bende anneme bi yaşpasta yapalım diyorum şöyle bol kalorili nımnımm

ewt kızlar bn varım ...artk yeter bende kilo almak istiyorum bıktım artk üzerime göre hiç bi kıyafet bulamıyorum..giydiklerim desen hiç yakışmıyo..yeter artk:18:

ben warım kızlar...haydi hayırlısı..

canım 20 senedir adana sıcağında yaşıyorum ama hala alışamadım inan
sabah bi avuç büyüklüğünde ekmek peynir
öğlen yarım kebap(yarısını dedemle paylaşmak zorunda kaldım) üstüne iki lokum
şimdide bi tabak mantı yedim
yatmadanda yemeyi düşünüyorum bişeyler az yedim bugün
pasta olsada yanında dondurmayla götürsek

ben antalya sıcağıyla barıştım artık vız gelir bana sıcaklar
ara öğün pek yememişsin gözdecim olmaz ama bak ben yatmadan da süt içicem bu aralar süte merak saldım :111:
pasta deme kız bana bugün bi pasta yapim dedim olmadı yapamadım.. keki bi türlü olmadı

ay kıyamam bende de beceriksizlik zirvede annem çok hamarattır bende atlamış o genler
dolaptaki yemekleri falan güzel ısıtırım
aman süte dikkat bebişim sıcakta gaz yapabilir

şuanda bende katılıyorum aranıza şu saatte elimde makarna tabağıyla:))sağlık olsun durum tartılıp geleyim:))..boyum 165,kilom 44...hayırlısyla başlayalım bakalım kolay gelsin..

şuanda bende katılıyorum aranıza şu saatte elimde makarna tabağıyla:))sağlık olsun durum tartılıp geleyim:))..boyum 165,kilom 44...hayırlısyla başlayalım bakalım kolay gelsin..
hoşgeldin :)
yatmadanda yersen kısa zamanda kilo almaya başlarsın
ben 51le başladım 55im şuan :)

ay kıyamam bende de beceriksizlik zirvede annem çok hamarattır bende atlamış o genler
dolaptaki yemekleri falan güzel ısıtırım
aman süte dikkat bebişim sıcakta gaz yapabilir

nolcaz biz böyle ya bizi alan da olmaz aynen benimde hiç mutfakla alakam yok öyle mi çok içmiyorum ama soğuk soğuk güzel gidiyo :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…