Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

çok sağol liste için rengina denicem ben pek süt içmiyordum ama içicem artık hatta içine nesquik de koyarım duymuştum kilo yapıyor demişlerdi...

nute,guraypelin sizlerin kaç?
ben 156 boy 46 kiloyum 50 olsam yeter diyorum 4 kilocık lazım anlayacağın

kıyamam arkadaşına bak benim listeyi ver ona kilo alamazsa gelsin yanıma :)
sen kaç yaşındasın kilon kaç canım?

41 olduğum günleri hatırladım gerçekten felaketti anlayabilyorum arkadaşını..insan aklına koydu mu alır ama yeter ki istesin

Canım uygulucam listeyi ama ben de 3 gündür dediğin gibi yiyip içiyorum bakalım ne olacak gelişmeleri söylerim:)
benim boy 170 kilo da 46 oldu son günlerde 48-49 gidiyorum(( negüzel

ne bilim pelincim ya. herkesin zevki farklı işte. benim pek hoşuma gitmiyor. anla beni azcık daha istiyorum çok değil. :44:
geçen sene 48 49 olunca böyle kan can gelmişti. bütün başağrılarım halsizliklerim gitmişti. :26:

kıyamam arkadaşına bak benim listeyi ver ona kilo alamazsa gelsin yanıma :)
sen kaç yaşındasın kilon kaç canım?

ben 18 yaşındayım 45-46yım canım.
arkadaşım aslında daha çok yer ama çok hareketli ondan tutmuyor pek.

41 olduğum günleri hatırladım gerçekten felaketti anlayabilyorum arkadaşını..insan aklına koydu mu alır ama yeter ki istesin
gövde kısmı hiç yok gibi. dolduramıyor kıyafetleri :26: ama maşallah bi göğüs var
kesinlikle katılıyorum farkındalık yaratmaya çalışıyorum onda. sonunda tartı şok etkisi yaptı

Son düzenleme:

rica ederim canım.
bu liste diyetisyen kontrolünde olduğu için kesinlikle yaıyor
bir de ben inanmamıştım başladıgımda yarayacağına, ben bundan daha cok yiyorum diyordum ama değilmiş
arkadaşlarım bile farketti yüzün dolgunlaşmış vs diye mutlu oluyor insan işte böyle

yok hiç rezalet değil. diyetisyen çok yaradı vallahi bana.öncesinde çöp gibi dolanıyordum etrafta
benim listeyi denemek ister misn?
buradan bir arkadaşta denemişti hemen 1 kilo alıp yazmıştı bana
Tabiki de denerim dediğim gibi 3 gündür böyle yiyiorm sanırsam daha 2 gün öncesinde 45.5suları da yüzüyordum

ay ne güzel toplandık bir araya heveslendim tekrar

pelin nute 3ümüz aynı kiloda buluşmuşuzz. hadi bakalım kim geçecek önce??
Rengina senin de 46 olma ihtimalin var mı

gövde kısmı hiç yok gibi. dolduramıyor kıyafetleri :26: ama maşallah bi göğüs var
kesinlikle katılıyorum farkındalık yaratmaya çalışıyorum onda. sonunda tartı şok etkisi yaptı

herkesin farklı işte .. bende de göğüs yok kalça var bide kilo alınca nolcak merak ediyorum

bu arada kızlar yemekten yarım saat sonraya kadar sırt üstü yatın hiçbir şey yapmayın ki sindirsin mide yavaş yavaş. hareket edince kaslara gidiyor kilo boşa gidiyor yani maalesef
Canım uygulucam listeyi ama ben de 3 gündür dediğin gibi yiyip içiyorum bakalım ne olacak gelişmeleri söylerim:)
benim boy 170 kilo da 46 oldu son günlerde 48-49 gidiyorum(( negüzel

tamam canım söylersin.

Son düzenleme:

var canım olabilir

bnde gitmiştim ama benim listem çok ağırdı ya bida gitmedim diyetisyene falan kendi çabalarımla uğraşıyorum işte
ama senin listen kolay gibi yerim ben bunları

Allah allaah. Ben nerdeyse bundan fazla yiyorum. Bi değerlerime bi baktırsam ki :44:

Allah allaah. Ben nerdeyse bundan fazla yiyorum. Bi değerlerime bi baktırsam ki :44:

bilmem ben de öyle sanıyordum da bu listenin kalorisi ayarlanmış oldugu için değildir.
yani biz aslında hep aynı şeyleri yiyoruzdur belki eskiden o yüzden alamadık ama bu listenin 1 günlük kalorisi 2.500

aynen bende çok sevindim sık sık topiğimize uğruyoruz ama bırakmak yok tam gaz kilo alana kadar devam

bu arada kızlar yemekten yarım saat sonraya kadar sırt üstü yatın hiçbir şey yapmayın ki sindirsin mide yavaş yavaş. hareket edince kaslara gidiyor kilo boşa gidiyor yani maalesef

tamam canım söylersin.

bide yemekten sonra 1-2 bardak su içelim ki mideyi genişletsin kızlar

bnde gitmiştim ama benim listem çok ağırdı ya bida gitmedim diyetisyene falan kendi çabalarımla uğraşıyorum işte
ama senin listen kolay gibi yerim ben bunları

ben listemi özel olarak söyleyerek yaptırdım canım
o ara üniversitede yurttaydım e haliyle sürekli iyi yemek çıkmıyordu
tek tek anlattım yazdı o da.

bir de keçiboynuzu pekmezi uyumadan 2 kaşık için kızlar çok yarıyor kalorisi de çok fazla. zamanla kaşıkları artırırsınız.
ve kuruyemiş aklınıza her geldiğinde yiyin

iyi yapmışsın canım benimki sormadan taktak yazdı yahu ben yesem zaten gelmem

hangi şehirde yaşıyorsun? iyi bi diyetisyenmiş anlaşılan.
Çünkü ilerde alırsın diye geri yolluyormuş bazıları
gidince test yaptırdı mı çok. Zahmetli çok dediler bi de ondan da gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…