Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Peliiin :3:
nasıl gidiyor, ne yapıyorsun.
Bana ilginç bir şey oldu. geçen perşembe aç 44.5 tok 45.5 geliyordum. aynı günün gecesi sahurdan sonra 47.2 geldim :53:
sonra biraz düştüm ama sonuçta biraz toparladım değişiklik var 1.5 kilo falan.
en önemlisi de şurubu içmiyorum buna rağmen iftar ve sahurda iyi yiyorum artık masadaki diğer insanlar gibi öğünlerim :21:
iyi diyim iyi olsun canim toparlanmaya calisiyorum :)
cok sevindim canim toparlandin desene gerci gerek yoktu ama :)
en cok sevindigim de surubu icmemen olmus cok mutlu oldum :) cok kiziyordum sana iciyorsun diye aferin:21:

iyi diyim iyi olsun canim toparlanmaya calisiyorum :)
cok sevindim canim toparlandin desene gerci gerek yoktu ama :)
en cok sevindigim de surubu icmemen olmus cok mutlu oldum :) cok kiziyordum sana iciyorsun diye aferin:21:
toparlarsın toparlarsın siz bu konuda ihtisaslısınız :1:
memlekete gittim. giderken almayı unutmuşum. baktım iyi yiyorum daha da içmedim :23:

toparlarsın toparlarsın siz bu konuda ihtisaslısınız :1:
memlekete gittim. giderken almayı unutmuşum. baktım iyi yiyorum daha da içmedim :23:
bakalim toparlanirsam gorucez :)
bugun baaya iyi yedim ictim, spor yaptim, aksam yemegi de hem zeytinyagli vardi hem de etli:)
birazdan yine bi meyve dondurma patlatirim :)
sanki gunduz 2 magnum indirmedim mideye:52:
cok iyi etmissin canim demek ki ne kadar yurekten istedimse icmemeni :)))

bakalim toparlanirsam gorucez :)
bugun baaya iyi yedim ictim, spor yaptim, aksam yemegi de hem zeytinyagli vardi hem de etli:)
birazdan yine bi meyve dondurma patlatirim :)
sanki gunduz 2 magnum indirmedim mideye:52:
cok iyi etmissin canim demek ki ne kadar yurekten istedimse icmemeni :)))
oh oh oh ben de bir şeyler daha yiyeyim.. :21:
Neden hala yeterli kalorinin üstüne çıkamadım ben acaba. geçen sene haftada 1 kilo almıştım. haziranın 10undan beri uğraşıyorum aha 2 ay olacak :26:

oh oh oh ben de bir şeyler daha yiyeyim.. :21:
Neden hala yeterli kalorinin üstüne çıkamadım ben acaba. geçen sene haftada 1 kilo almıştım. haziranın 10undan beri uğraşıyorum aha 2 ay olacak :26:
e canim normal oruc tutuyorsun
sen gunluk alman gereken kaloriyi hesapladin mi kilo almak icin almamiz gereken kaloriden 500 fazla daha almamiz gerekiyormus.

e canim normal oruc tutuyorsun
sen gunluk alman gereken kaloriyi hesapladin mi kilo almak icin almamiz gereken kaloriden 500 fazla daha almamiz gerekiyormus.
zaten antalyaydı reglydi derken tutmadım doğru dürüst.
geçen sene de oruç tutarak almıştım hep. :44:
hesapladım canım. her gün çıkamıyorum işte üzerine, bazı günler çıkabiliyorum sanırım.
Bi de ben sürekliiii tartılıyorum. evdeki tartıyı saklatsam mı ki anneme :26:

zaten antalyaydı reglydi derken tutmadım doğru dürüst.
geçen sene de oruç tutarak almıştım hep. :44:
hesapladım canım. her gün çıkamıyorum işte üzerine, bazı günler çıkabiliyorum sanırım.
Bi de ben sürekliiii tartılıyorum. evdeki tartıyı saklatsam mı ki anneme :26:
evet canim saklat haftada bi cik bak bakalim kacsin :)

iyilesmeye basladinsa,
sabahlari ac karnina 3-4 yemek kasigi pekmez ic yaninda da bi bardak su, kahvaltini et ustune bi b vitamini ic
ogun aralarinda atistirmaya calis eline geceni ozellikle bu yaz gununde dondurma cok iyi gidiyor(tabi oruc tutmaya devam etmeyeceksen)
aksam da yemegini ye ustune hemen bi tatli ya da meyve(muz ve uzumu oneririm en kalorili meyvelerdir)
yatmadan once de balli sut (2 kasik bal koyuyorum sute)ic derim (cicibebe olaylarini okumussundur bi sure sonra baydigi icin ben balli sut tercih ediyorum)
tabi bunlari anlatiyorum yaptim mi evet yaptigim zaamanlar cok da guzel etkisini gordum, bu aralar cok sikintili gunler gecirdigimden aldigim tum kilolar gitti.
bugun itibariyle yeniden basladim ama bakalim istikrarla giderim insallah :)
ha bu arada bunlari yer icerken haftada 3 gun de spor yapmani tavsiye ederim hic olmadi haftada 3 gun 30 dk yuruyuse cik derim
kilolari alirken saglikli kalici alalim :)
son olarak ekleyeyim aksamlari et yemekleri yemege gayret et

umarim soylediklerim ise yarar :)

tavsiyelerin için teşekkür ederim yavaş yavaşta olsa yapmaya çalışacağım :26: malesef bünyem aşırı zayıfladığı için oruç tutamıcam :50: akşam yemeğinden sonra yürüyüşüde çok severim bu tavsiyenide dikkate alıcam he bu arada dün akşam cici bebeye başladım sevdiğimde bişey ona biraz devam edyim diyorum umarım hedefime ulaşabilirim çok teşekkür ederim :21:

Ah kizlar ahh..bende ayni dertteyim.1.58 boyum 50 yi gormedim.45-47 en kilolu halim.ama ben biliyorum kendimi sigara ve kahve...ayin 7 si de birAkiyorum ikisinide sonra karisicam araniza insallah..pekmez olayina baslayim ama bu gece bende

Son düzenleme:
ben 47 kiloyum hâlâ gerçi üzülmedim bişe yiyemiyodum çünkü vermdgme sevindim :) bugün tekrar başladım kilo alma çabalarına pekmezli süt içtim her gûn içersem işe yarar sanırım ;) şu kalori hesaplayarak yeme işe yarıyo mu kader arkadaşlarım :))

ben 47 kiloyum hâlâ gerçi üzülmedim bişe yiyemiyodum çünkü vermdgme sevindim :) bugün tekrar başladım kilo alma çabalarına pekmezli süt içtim her gûn içersem işe yarar sanırım ;) şu kalori hesaplayarak yeme işe yarıyo mu kader arkadaşlarım :))

bnde ramzanda 48 idim 46.3e düştüm ama gene de pes etmek yok zaten reglim başladı artık oruç tutamam şimdi de krakerle kek yedim birazdan bende pekmez içerim yarışa başlayalım mı artık ne dersinizz :16:

bnde ramzanda 48 idim 46.3e düştüm ama gene de pes etmek yok zaten reglim başladı artık oruç tutamam şimdi de krakerle kek yedim birazdan bende pekmez içerim yarışa başlayalım mı artık ne dersinizz :16:

eveeet çok iyi olur bilge nute :9::9:
benim durum daha vahim artık yeni bi tartım var ve zayıflıktan öldüğümün göstergesi olan bi tartı şu an kilomu söylesem dudağın bile uçuklayabilir:18:

eveeet çok iyi olur bilge nute :9::9:
benim durum daha vahim artık yeni bi tartım var ve zayıflıktan öldüğümün göstergesi olan bi tartı şu an kilomu söylesem dudağın bile uçuklayabilir:18:

topikler karıştı galiba bilge pelin :1: :1:
o kadar düşük değildir heralde ne kadar değişebilir ki bir tartı çok mu düşük gösteriyo :(
olsun moral bozmak yok pelincim biz o kiloları alacağızzz :46:

topikler karıştı galiba bilge pelin :1: :1:
o kadar düşük değildir heralde ne kadar değişebilir ki bir tartı çok mu düşük gösteriyo :(
olsun moral bozmak yok pelincim biz o kiloları alacağızzz :46:
Yok karışmadı da ne bileyim hoşuma gitti öyle demek:)
46 geliyorum tokken sen düşün artık:97:

hadi ya baya düşmüş sen en iyisi alıştığın tartıya çık öncekine noldu peki :31:
Yok yavrum ya küstüm o tartıya bu doğru dijital hem.
Onun yerinekusucak gibi olana kadar yiyiyorum:)
bak bugün yediklerim
sabah çeyrek pide kahvaltılıklar 2bardak limonataüstüne uyudum kalktımhemen öğle yemeği, çeyrek ekmek fasulye pilav, yarım çay bardağı pekmez üstüne 1barak su, Magnum, 1saat sonra burger bir king menü:) şu an çatlamak üzereyim:)

Yok yavrum ya küstüm o tartıya bu doğru dijital hem.
Onun yerinekusucak gibi olana kadar yiyiyorum:)
bak bugün yediklerim
sabah çeyrek pide kahvaltılıklar 2bardak limonataüstüne uyudum kalktımhemen öğle yemeği, çeyrek ekmek fasulye pilav, yarım çay bardağı pekmez üstüne 1barak su, Magnum, 1saat sonra burger bir king menü:) şu an çatlamak üzereyim:)

sana bu tartı yaramış o zaman baksana baya bi gaza gelmişsin :1: ben bunları yesem gözüm döner haa :111:

Back