- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
Sorma canım sorma aynaya bakmak istemiyorum elimi omuzlarıma götürüyorum kemik geliyor dindir olup mutfağa gidiyorum hemen:) bak yine geldi aklıma:83:sana bu tartı yaramış o zaman baksana baya bi gaza gelmişsinben bunları yesem gözüm döner haa :111:
Sorma canım sorma aynaya bakmak istemiyorum elimi omuzlarıma götürüyorum kemik geliyor dindir olup mutfağa gidiyorum hemen:) bak yine geldi aklıma:83:
sün gece de uyumadan zeytin ekmek yedim iki bardak da ballı süt içip yattım:89:
Canım o konuda bu kadar kasılma doğal bişi sonuçtaaynen canım bende hele ben zar zor aldığım kiloyu verince hepten sinir oldum
ya ben babamın yanında bişi yemeye utanıyom reglim olduğunu anlamasın istiyorum o yüzden gizli gizli yiyorum haliyle pek bişi yiyemedimama hafta içi artıkım tam gaz başlarım
Canım o konuda bu kadar kasılma doğal bişi sonuçta
evet şeker bayramı ya ben de her sene şeker bayramında patlama yaşarım önüme gelen hiç bi tatlıyı geri çevirmem:)
Anlatıyorum ya:81:öyle de işte gel de bana anlat
aynenn şimdiden sabırsızlanıyorum
Anlatıyorum ya:81:
gelsin tatlılar ay dur dolaptan bi Magnum daha kapıp geliyim :131:
Canım topluca al ben 6 il Magnum alıyorum mını zaten gunde2-3tane ıyı gıdıyor:)hayııııııırr nolaamazz bensizz olmazz ama bnm de canım çekti şimdi kim gidip alacak
canım seni diğer topiclerden tanıyorum. Hoş geldin sefa getirdin.kızlarr ben de geleyim mi aranızaa
bir ara çok zayıflamıştım sonra aldım bayağı. 40 günde 8 kilo almıştım diyetisyenin önerisiyle. şimdi tekrar verdim sanırım yine başlayayım diyorum.
unutmayın en önemli süt. sütü eksik etmeyin günde 3 bardak kesinlikle için
Canım topluca al ben 6 il Magnum alıyorum mını zaten gunde2-3tane ıyı gıdıyor:)
hem çık bu hava al gel:79:
Bu arada ındırdım bıle mıdeye:112:
canım seni diğer topiclerden tanıyorum. Hoş geldin sefa getirdin.
40 günde 8 kilo sağlıksız değil mi
boyun ve kilon kaç bi de nasıl aldın o kadar
tabiki de yaz büyük bi keyifle bekliyoruz:)
hoşbuldum, hoşgördüm
yok canım diyetisyenin listesiyle aldım ben 5 günde 1 kilo yani. biraz sırtımda catlaklar oluşmuştu e bünye alışık olmayınca kiloya
listem öyle uçukta değil yazayım isterseniz.
boyum 163 kilomu şuan bilmiyorum ama tartım bozulmuş mu ne olmuşsa hata veriyor.:26:
hoşbuldum, hoşgördüm
yok canım diyetisyenin listesiyle aldım ben 5 günde 1 kilo yani. biraz sırtımda catlaklar oluşmuştu e bünye alışık olmayınca kiloya
listem öyle uçukta değil yazayım isterseniz.
boyum 163 kilomu şuan bilmiyorum ama tartım bozulmuş mu ne olmuşsa hata veriyor.:26:
tabiki de yaz büyük bi keyifle bekliyoruz:)
hoşgeldin bu arada aramıza:)
kolay alıyorsun demek ki. Sadece meyvelerin sularını sıkıp içerek kilo alanı gördüm burda. Keşke ben de öyle kolay alabilsem
tamam başlıyorum
sabah..2dilim ekmek,
1bardak süt(ben sütü kahvaltıdan sonra içiyordum 2 bardak)
2şer kaşık reçel.bal.yağ
domates,salatalık (isteğe göre)
5adet zeytin ya da 2 tane ceviz.
1kibrit kutusu peynir.
ara..2 tane meyve(küçük meyveleri 10ar tane yemek daha iyi olur)
öğle...4dilim ekmek
1tabak çorba,
1tabak pilav ya da makarna,
1tabak içinde et ya da tavuk olacak şekilde yemek..
akşam..öğlenki menünün aynısı(ben öğle ve akşam yemeklerini hiç bu kadar yiyeymedim. hatta sadece çorba ve pilavla geçirdiğimi de bilirim ama yine de yaradı)
gece 2adet meyve ve 1 bardak süt(isteğe göre meyve suyu da olabilir)
Canım valla yone söylencem ama:)ben de aynı boydayım canım ama yaşım küçük senden.
zahmet olmazsa yaz bakalım. ben diyetisyene gitmedim oturduğum ilçede yok. pek de ümit bağlamıyorum ona ama. karar değiştirebilirim bilmiyorum :)
Nute, Pelin, Rengina dün çok samimi bi arkadaşım iftardaydı hadi bakim dedim tartıya çık. Boyumuz aynı. 41.7 geldi tok karna. şok oldu görünce bayağı üzüldü. ne yapcam ben falan dedi.
Sana dedim çok zayıfladın dikkat et kendine ye çok diye ama dinlemedin dedim
ben de aynı boydayım canım ama yaşım küçük senden.
zahmet olmazsa yaz bakalım. ben diyetisyene gitmedim oturduğum ilçede yok. pek de ümit bağlamıyorum ona ama. karar değiştirebilirim bilmiyorum :)
Nute, Pelin, Rengina dün çok samimi bi arkadaşım iftardaydı hadi bakim dedim tartıya çık. Boyumuz aynı. 41.7 geldi tok karna. şok oldu görünce bayağı üzüldü. ne yapcam ben falan dedi.
ben de aynı boydayım canım ama yaşım küçük senden.
kolay alıyorsun demek ki. Sadece meyvelerin sularını sıkıp içerek kilo alanı gördüm burda. Keşke ben de öyle kolay alabilsem
Canım valla yone söylencem ama:)
senin zaten ihtiyacın yok:)
arkadaşın da 1kilo alsa yeter:) manken ölçüleri yani:)
ben 170 im kilom 46 rezalet değil mi:106:
50-51 olunca ayıptır söylemesi fıstık gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?