Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaderimiz bu diyip kabullenelim mi yanibanada öyle zayıf olduğumu düşünmüyorum noraml geliyor:)evet bende yiyorum yiyorum ama tık yok :)
kaderimiz bu diyip kabullenelim mi yani![]()
tabiki hayır:) pes etmek yok alıcaz:)
anlamadığım şey ben geçen sene almıştım ne güzel. bu yaz neden alamıyorum![]()
bilmiyorum ki sanırım geçen sene daha çok atıştırıyordum. bi de ramazanda kilo almıştım.Beslenme şeklini ,beslenme saatlerini gözden geçir :)Bi de bu yıl belki daha aktif hareketli olabilirsin bunlar hep bi yandan da kilo vermene sebep olabilir...
bilmiyorum ki sanırım geçen sene daha çok atıştırıyordum. bi de ramazanda kilo almıştım.
bombax diye bi ürün var ya bilirsin. aslında hiç almak istemiyorum ama şeytan aklımı çeliyor al al diyor
geçen yaz aldığım kiloları kışın verdim. almak ayrı dert tutmak ayrı dert :18:
tamam tamam almadımsakın alma çok sağlıksızbak şimdi vitaminler var ya eczaneden al onlardan müthiş açıyomuş doymak ne bilmiyorum dedi arkadaşım bende denicem:)
tamam tamam almadımbugün gittim eczaneye de he.
b vitamini alacaktm metabolizmayı yavaşlatıyor diye. ona da eczacı fazlası iyi değil dedi evde kalanı iç sadece dedi:26:
almak ayrı dert tutmak ayrı dert :18:
ben de 4 5 kiloya yakın almıştım ama bırakınca verdim ya bırakınca veriliyo o hepArkadaşlar önceki sayfalara bakmadım belki bahsedilmiştir ama ben 2 haftada 9 kilo almıştım. Spraktinle. Yüzüm falan baya yanaklarım şişmişti üçgen kafaydım önceden şimdi yuvarlak kafa oldum 1 yıldır kullanmıyorum ama feci yiyidum kullanırken vucüdumdaki kiloları kaybettim bira ama yüzümde hala var ama daha çok almak istiyorum ramazan bitince başlıycam tekrar . Başka birine daha önermiştim görünce tanıyamadım pek yakın biri değildi zaten ama çok iyi kilo almış gerçekten poposu falan çıkmıştı
iyilesmeye basladinsa,1,63 boy ve 45 kilodayım 1 haftada 4buçuk kilo verdim bu hafta içersinde 4 gün oruç tuttum ve boğaz enfeksiyonu geçirdim bütün iştahım kapandı akşamları bir kase çorbayı bile zor içiyorum salça kokuyo et kokuyo herşey kokuyo gibi geliyo iyice çiroza döndüm kızlar yardım edin şuan supradyn suda eriyen vitamin kullanıyorum umarım işe yarar sizinde önereceğiniz şeyler varsa çok sevinirm