Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kızlar napıyosunuz bakalım kilo alan var mı aranızdaaa :42::42::42::42::42::42:

Beslenme şeklini ,beslenme saatlerini gözden geçir :)Bi de bu yıl belki daha aktif hareketli olabilirsin bunlar hep bi yandan da kilo vermene sebep olabilir...
bilmiyorum ki sanırım geçen sene daha çok atıştırıyordum. bi de ramazanda kilo almıştım.
bombax diye bi ürün var ya bilirsin. aslında hiç almak istemiyorum ama şeytan aklımı çeliyor al al diyor :1:
geçen yaz aldığım kiloları kışın verdim. almak ayrı dert tutmak ayrı dert :18:

bilmiyorum ki sanırım geçen sene daha çok atıştırıyordum. bi de ramazanda kilo almıştım.
bombax diye bi ürün var ya bilirsin. aslında hiç almak istemiyorum ama şeytan aklımı çeliyor al al diyor :1:
geçen yaz aldığım kiloları kışın verdim. almak ayrı dert tutmak ayrı dert :18:

sakın alma çok sağlıksız :20: bak şimdi vitaminler var ya eczaneden al onlardan müthiş açıyomuş doymak ne bilmiyorum dedi arkadaşım bende denicem:)

sakın alma çok sağlıksız :20: bak şimdi vitaminler var ya eczaneden al onlardan müthiş açıyomuş doymak ne bilmiyorum dedi arkadaşım bende denicem:)
tamam tamam almadım :31: bugün gittim eczaneye de he.
b vitamini alacaktm metabolizmayı yavaşlatıyor diye. ona da eczacı fazlası iyi değil dedi evde kalanı iç sadece dedi:26:

Arkadaşlar önceki sayfalara bakmadım belki bahsedilmiştir ama ben 2 haftada 9 kilo almıştım. Spraktinle. Yüzüm falan baya yanaklarım şişmişti üçgen kafaydım önceden şimdi yuvarlak kafa oldum 1 yıldır kullanmıyorum ama feci yiyidum kullanırken vucüdumdaki kiloları kaybettim bira ama yüzümde hala var ama daha çok almak istiyorum ramazan bitince başlıycam tekrar . Başka birine daha önermiştim görünce tanıyamadım pek yakın biri değildi zaten ama çok iyi kilo almış gerçekten poposu falan çıkmıştı

kızlar ben şimdi yapamıyorum bi şu ramazan bitsin her gün 1 bardak pekmez içicem ve spraktin veya prakten içicem her gün sabah akşam umarım kilo alıcam şu an 40-41 kilo arasındayım zayıflıktan göğüslerim bile küçük :50: naptıysam alamadım uzamax mı içmedim dersiniz vitamin mi çinko mu :32: ama bu sefer olucak kararlıyım kızlar hep beraber taş gibi balık etli hatunlar olcaz:52:

Arkadaşlar önceki sayfalara bakmadım belki bahsedilmiştir ama ben 2 haftada 9 kilo almıştım. Spraktinle. Yüzüm falan baya yanaklarım şişmişti üçgen kafaydım önceden şimdi yuvarlak kafa oldum 1 yıldır kullanmıyorum ama feci yiyidum kullanırken vucüdumdaki kiloları kaybettim bira ama yüzümde hala var ama daha çok almak istiyorum ramazan bitince başlıycam tekrar . Başka birine daha önermiştim görünce tanıyamadım pek yakın biri değildi zaten ama çok iyi kilo almış gerçekten poposu falan çıkmıştı
ben de 4 5 kiloya yakın almıştım ama bırakınca verdim ya bırakınca veriliyo o hep :(

bende geçen sene kilo alma çabasına girmiştim yeyipte kilo alamayan bi insanım çok yerim ben :) cicibebe yedim her akşam bir kase bir ayda 4 kilo almıştım o zaman ve bırakınca aldığım kiloları geri vermedim hala kilolarım bende :1: ama şimdi tekrar başladım pekmez + süt + cicibebe bi 5 6 kilo daha alıyım bırakıcam. umarım hepimiz istediğimiz vucütlara kavuşuruz kızlar :)

1,63 boy ve 45 kilodayım 1 haftada 4buçuk kilo verdim bu hafta içersinde 4 gün oruç tuttum ve boğaz enfeksiyonu geçirdim bütün iştahım kapandı akşamları bir kase çorbayı bile zor içiyorum salça kokuyo et kokuyo herşey kokuyo gibi geliyo iyice çiroza döndüm kızlar yardım edin şuan supradyn suda eriyen vitamin kullanıyorum umarım işe yarar sizinde önereceğiniz şeyler varsa çok sevinirm

1,63 boy ve 45 kilodayım 1 haftada 4buçuk kilo verdim bu hafta içersinde 4 gün oruç tuttum ve boğaz enfeksiyonu geçirdim bütün iştahım kapandı akşamları bir kase çorbayı bile zor içiyorum salça kokuyo et kokuyo herşey kokuyo gibi geliyo iyice çiroza döndüm kızlar yardım edin şuan supradyn suda eriyen vitamin kullanıyorum umarım işe yarar sizinde önereceğiniz şeyler varsa çok sevinirm
iyilesmeye basladinsa,
sabahlari ac karnina 3-4 yemek kasigi pekmez ic yaninda da bi bardak su, kahvaltini et ustune bi b vitamini ic
ogun aralarinda atistirmaya calis eline geceni ozellikle bu yaz gununde dondurma cok iyi gidiyor(tabi oruc tutmaya devam etmeyeceksen)
aksam da yemegini ye ustune hemen bi tatli ya da meyve(muz ve uzumu oneririm en kalorili meyvelerdir)
yatmadan once de balli sut (2 kasik bal koyuyorum sute)ic derim (cicibebe olaylarini okumussundur bi sure sonra baydigi icin ben balli sut tercih ediyorum)
tabi bunlari anlatiyorum yaptim mi evet yaptigim zaamanlar cok da guzel etkisini gordum, bu aralar cok sikintili gunler gecirdigimden aldigim tum kilolar gitti.
bugun itibariyle yeniden basladim ama bakalim istikrarla giderim insallah :)
ha bu arada bunlari yer icerken haftada 3 gun de spor yapmani tavsiye ederim hic olmadi haftada 3 gun 30 dk yuruyuse cik derim
kilolari alirken saglikli kalici alalim :)
son olarak ekleyeyim aksamlari et yemekleri yemege gayret et

umarim soylediklerim ise yarar :)

Peliiin :3:
nasıl gidiyor, ne yapıyorsun.
Bana ilginç bir şey oldu. geçen perşembe aç 44.5 tok 45.5 geliyordum. aynı günün gecesi sahurdan sonra 47.2 geldim :53:
sonra biraz düştüm ama sonuçta biraz toparladım değişiklik var 1.5 kilo falan.
en önemlisi de şurubu içmiyorum buna rağmen iftar ve sahurda iyi yiyorum artık masadaki diğer insanlar gibi öğünlerim :21:

Back