Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

evet canım iş başvurusu olayı yüzünden 2-3 gün stres yaptım kendime ne yedim ne içtim ne de uyudum görseydin halimi acınacak haldeydim:)
canım valla ben oruç tuttuğum zamanlar kilo alırdım zayıf girerdim ramazana çok da güzel bi kiloyla çıkardım:)
ama benim yediklerimle sanırım bi öğünde, afrikadaki insanlar doyardı diyorum :)
tabi bayram şeker bayramı ye tatlıları sonra tartıl gelsin kilocuklar:D
tartıl bakalım merak ettim şimdi kaç gelicen:D

ne oldu peki iş görüşmen canım
valla abur cubur çerez yiyorum yne ama sanki zayıfım gibime geliyor
bebeim şimdi arkadaşım gelecek o gittikten sonra tartılır yazarım kilomu :1::1: şimdi acil çıkmam lazım

ne oldu peki iş görüşmen canım
valla abur cubur çerez yiyorum yne ama sanki zayıfım gibime geliyor
bebeim şimdi arkadaşım gelecek o gittikten sonra tartılır yazarım kilomu :1::1: şimdi acil çıkmam lazım
bakalım canım arıcaklar bekliyorum:)
bol bol ye yemekten sonra hemen meyve ye:)

evet canım iş başvurusu olayı yüzünden 2-3 gün stres yaptım kendime ne yedim ne içtim ne de uyudum görseydin halimi acınacak haldeydim:)
canım valla ben oruç tuttuğum zamanlar kilo alırdım zayıf girerdim ramazana çok da güzel bi kiloyla çıkardım:)
ama benim yediklerimle sanırım bi öğünde, afrikadaki insanlar doyardı diyorum :)
tabi bayram şeker bayramı ye tatlıları sonra tartıl gelsin kilocuklar:D
tartıl bakalım merak ettim şimdi kaç gelicen:D

işte benim gibi ramazanda kilo alan biri oruç tutarak da kilo alınıyoo :32:

işte benim gibi ramazanda kilo alan biri oruç tutarak da kilo alınıyoo :32:

evet canım alınıyo hem de öyle iftardan sabahlara kadar bişiler yiyerek değil normal insan gibi sadece sahur ve iftar yaparak alıyordum kiloyu :)
sen o ilacı bırak da sana ne taktikler veririm ben :)

çok seviniriz canım doktordan alıcağın bilgiler ışığında:)
biz yarışa gözde ve nute ile başladık sonra 5-6 kişi olduk yeni katılan arkadaşlar da var aramıza katılan tabi toparlamak gerek listeyi yine:)
boy kilo yaş hedef kilo yazılıyor birbirimizi burda yemek fotoları vs baya bi gaza getiriyoruz tabi şimdi niyetli olanlar olunca foto olayı pek aktif değil:9:

Hmmm :31:
Listeyi toparlarken benide katın :52:
Ama onun dışında tüyo filan yokmu kilo almak için.Üstelik ramazandayız nasıl alcaz da yarışma yapcaz kafam karışık :31:

eprucum ben kendi adıma konuşayım,
sabahları kahvaltıdan sonra 2-3 kaşık pekmez su ile iştah açıyor(üzüm pekmezi)
aralarda bol bol yemek
yemeğin üstüne bir bardak su mide genişliyor
akşamları yatmadan ballı süt şu an içiyorum mesela ben:)

pelincim iyi dedin hoş dedinde şuanda ramazandayız .. :50:
ramazan için ne yapıyosun canım bende yapayım :34:
bana iki senedir doktor yasak koydu oruç için ama bundan önceki senelerde, sahurda donatıyordum sofrayı..
sucuklu kaşarlı tost, meyve suyu, domates, üstüne iki çeşit meyve genelde kavun ve üzümü tercih ediyordum
iftarda da çorba kesin zeytinyağlı bi yemek, pilav ekmek yarım, hemen üstüne kavunun üstüne dondurma koyup yiyiyordum sonra kuruyemiş ya da cips meyve suyuyla üstüne teravihe gidip sonra cup yatağa gidiyordum:) baya da almıştım kilo:D

Back