- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
evet canım iş başvurusu olayı yüzünden 2-3 gün stres yaptım kendime ne yedim ne içtim ne de uyudum görseydin halimi acınacak haldeydim:)
canım valla ben oruç tuttuğum zamanlar kilo alırdım zayıf girerdim ramazana çok da güzel bi kiloyla çıkardım:)
ama benim yediklerimle sanırım bi öğünde, afrikadaki insanlar doyardı diyorum :)
tabi bayram şeker bayramı ye tatlıları sonra tartıl gelsin kilocuklar
tartıl bakalım merak ettim şimdi kaç gelicen
bakalım canım arıcaklar bekliyorum:)ne oldu peki iş görüşmen canım
valla abur cubur çerez yiyorum yne ama sanki zayıfım gibime geliyor
bebeim şimdi arkadaşım gelecek o gittikten sonra tartılır yazarım kilomuşimdi acil çıkmam lazım
evet canım iş başvurusu olayı yüzünden 2-3 gün stres yaptım kendime ne yedim ne içtim ne de uyudum görseydin halimi acınacak haldeydim:)
canım valla ben oruç tuttuğum zamanlar kilo alırdım zayıf girerdim ramazana çok da güzel bi kiloyla çıkardım:)
ama benim yediklerimle sanırım bi öğünde, afrikadaki insanlar doyardı diyorum :)
tabi bayram şeker bayramı ye tatlıları sonra tartıl gelsin kilocuklar
tartıl bakalım merak ettim şimdi kaç gelicen
o yüzden aile hekimimi sevmiyorum çok iyi kilon sonra kilo vermeye çalışıcaksın diyip b vitamini yazıp gönderiyor :)
işte benim gibi ramazanda kilo alan biri oruç tutarak da kilo alınıyoo
evet canım alınıyo hem de öyle iftardan sabahlara kadar bişiler yiyerek değil normal insan gibi sadece sahur ve iftar yaparak alıyordum kiloyu :)ah bu doktorlar
muhtemelen doktor ilerde alırsın herkes zayıflamak istiyo boşver diyecek
avatardaki sensen çok tatlı bir yüzün var canım
çok seviniriz canım doktordan alıcağın bilgiler ışığında:)
biz yarışa gözde ve nute ile başladık sonra 5-6 kişi olduk yeni katılan arkadaşlar da var aramıza katılan tabi toparlamak gerek listeyi yine:)
boy kilo yaş hedef kilo yazılıyor birbirimizi burda yemek fotoları vs baya bi gaza getiriyoruz tabi şimdi niyetli olanlar olunca foto olayı pek aktif değil
o yüzden aile hekimimi sevmiyorum çok iyi kilon sonra kilo vermeye çalışıcaksın diyip b vitamini yazıp gönderiyor :)
kızlar pekmezle suyu karıştırıp günde bi kere içmek yarıyo diyolar hatta bunla haftada 4 kilo alan bile varmış doğru mudur :44:
bana iki senedir doktor yasak koydu oruç için ama bundan önceki senelerde, sahurda donatıyordum sofrayı..pelincim iyi dedin hoş dedinde şuanda ramazandayız ..
ramazan için ne yapıyosun canım bende yapayım
bakalım canım arıcaklar bekliyorum:)
bol bol ye yemekten sonra hemen meyve ye:)
tartıldım sonunda fayansta 55.00 parkede 56.200arada uçurum var ama parkede tartılnca acayip mutlu oluyorum ben ya
ayyyyynı dert bende de varr
neye inansam ? tabiki işime gelenee
o zaman şöyle bişi yap sagocum hep parkede tartıl oradan takip et kilo alıp vermelerini :)tartıldım sonunda fayansta 55.00 parkede 56.200arada uçurum var ama parkede tartılnca acayip mutlu oluyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?