Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kız vur kafama kafama belki aklım başıma gelir:18:
canım nerde ya keşke geçsem sana doa kozmetikten hediye alıyım :)
seni hiç böyle beklemiyodum valla pelincim :20:
nute bile azmetmiş almış kilo sen almamış bide zayıflamışsın cık cık cık :20:
canım benim sen eski haline dön başka hediyeye ne gerek var :54:en güzel hediye o olur

seni hiç böyle beklemiyodum valla pelincim :20:
nute bile azmetmiş almış kilo sen almamış bide zayıflamışsın cık cık cık :20:
canım benim sen eski haline dön başka hediyeye ne gerek var :54:en güzel hediye o olur
valla ne yalan söyliyim ben de kendimi hiç böyle beklemiyordun :(
ne güzel kilo almış sevindim ben de şimdi duyunca :)
dönerim canım sen hiç merak etme salı günü iş görüşmesine gittim işte, çarşamba gününden beri kendime gelmeye başladım:)

valla ne yalan söyliyim ben de kendimi hiç böyle beklemiyordun :(
ne güzel kilo almış sevindim ben de şimdi duyunca :)
dönerim canım sen hiç merak etme salı günü iş görüşmesine gittim işte, çarşamba gününden beri kendime gelmeye başladım:)
işte bu pelinim :16:
ben baya kilo aldım havasındayım görsen popom filan büyüdü bacaklarım kalınlaştı gibi geliyor ayağa kalktığımda aynadan bakıyorum sürekli kendi kendime nazar etcem :9::9::9:

Evet dogru :) ben aldim sahsen kisin iciyodum yarim su bardagi suya 1 bucuk yemek kasigi dut pekmezi koyuyodum sabah ac karnina ve geve yatarken iciyodum 4 kilo almistim ise yariyor ;)

kızlar ben de senelerdir kilo almaya çalışıyordum. boyum 1.56 kilom 39 du çok zayıftım. fakat bu sene eve katı meyve sıkacağı aldık. portakal elma suyunu sıkıp sıkıp hergün içiyordum öylesine, sonra bi baktım ki birkaç hafta sonra kilo almaya başlamışım. sonra araştırdım ki meyvelerin suyunu cıkartıp içtiğinde meyvenin lifleri suyundan ayrıldıgı için kilo aldırıyormuş. 21 yasındayım 7 senedir kilo almak için çabalıyordum yapmadığım şey kalmamıştı fakat meyve suyundan acayip kilo aldım suan 45 kiloyum 1 aydır falan içmiyordum ama kilolarım gitmedi yani kalıcı kilo aldım :D simdi tekrar içmeye baslıcam 48 olmak istiyorum. ben çok sevdiğim için günde 2 - 3 bardak içiyordum. portakal ve yeşil elmayı kullanıyorum çogunlukla ama ananas, armut, kırmızı elma, yeşil elma ve portakal karışımını da çok kullanıyorum. tavsiye ederim kesinlikle.

kızlar ne kadar kolay kilo almışsınız yaaaa maşallaaah . ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum çok muşey istiyorum 4 5 kilocuk :25::25::25:

kızlaaaar ben geldiiiim ama pek iyi gelmedim izmirde sıcaklar çok fena kilo almadım hiç desem bana kızar mısınız acaba:26:
hatta şu an tam 47 kiloyum aç karnına çok çalıştım ama ders, okul, analizler. hele bi de iş başvurusuna gitmeden önceki 3 gün ne yedim içtim uyudum çok stres yaptım :( o yüzden bu haldeyim:(
sizler neler yaptınız???
gözdee?
nute??
sagopam??
beyzz??

ben de antalyaya giderken ve gelirken yolculuk günlerimde kötüydüm canım onun dışında yedim ama hiçbir şey alamadım :25:

gözdeyle seni bekledim buralarda. :26:
başka arkadaşlar da katıldı bize.
ama ben bunaldım artık ya 1 aydır gram oynamıyor pelin bir şey söyle :25::25::25:

Son düzenleme:
işte bu pelinim :16:
ben baya kilo aldım havasındayım görsen popom filan büyüdü bacaklarım kalınlaştı gibi geliyor ayağa kalktığımda aynadan bakıyorum sürekli kendi kendime nazar etcem :9::9::9:
evet canım insanın kendine daha çok değermiş nazarı dilini ısır kaşı büyüyen yerini :)
55 olunca foto koycam demiştin unutmam hadi hemen bi foto istiyorum bakalım almış mısın :)

kızlar ne kadar kolay kilo almışsınız yaaaa maşallaaah . ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum çok muşey istiyorum 4 5 kilocuk :25::25::25:

ben de antalyaya giderken ve gelirken yolculuk günlerimde kötüydüm canım onun dışında yedim ama hiçbir şey alamadım :25:

gözdeyle seni bekledim buralarda. :26:
başka arkadaşlar da katıldı bize.
ama ben bunaldım artık ya gram oynamıyor pelin bir şey söyle :25::25::25:

canım ben de kendime bugün itibariyle bi program başlatıcam inşallah uyabilirim
ben oruç tutmuyorum ama programım benim de iki öğün kesin olarak devam edicek, çünkü okulda oruç herkes ben pek yiyemiyorum

sabahları kahvaltı edicem hamur işi ile (gözdeciğimin önerisidir denemiş görmüş sonucunu:)
üzerine bi bardak meyve suyu, pekmez içicem yine başlıcam pekmeze 2-3 kaşık
arada yiyebilirsem öğle yemeği
akşam yemeğini sıkı yiyicem meyve suyu ile, üstüne hemen meyve kuruyemiş falan
akşama da yatmadan ballı süt içicem tüm doktorlar öneriyor kilo almak isteyenlere bütün diyet listelerini okudum sanırım hepsinde yazıyor neredeyse

evet canım insanın kendine daha çok değermiş nazarı dilini ısır kaşı büyüyen yerini :)
55 olunca foto koycam demiştin unutmam hadi hemen bi foto istiyorum bakalım almış mısın :)
ya çok aldığımdan değilde işte görmemiş 3 kilo almış hesabı :9::9:
koyarım canım mutlaka bir kaç gün içinde :12:

canım ben de kendime bugün itibariyle bi program başlatıcam inşallah uyabilirim
ben oruç tutmuyorum ama programım benim de iki öğün kesin olarak devam edicek, çünkü okulda oruç herkes ben pek yiyemiyorum

sabahları kahvaltı edicem hamur işi ile (gözdeciğimin önerisidir denemiş görmüş sonucunu:)
üzerine bi bardak meyve suyu, pekmez içicem yine başlıcam pekmeze 2-3 kaşık
arada yiyebilirsem öğle yemeği
akşam yemeğini sıkı yiyicem meyve suyu ile, üstüne hemen meyve kuruyemiş falan
akşama da yatmadan ballı süt içicem tüm doktorlar öneriyor kilo almak isteyenlere bütün diyet listelerini okudum sanırım hepsinde yazıyor neredeyse

siz hiç tavsiye etmiyorsunuz ama ben şurup içiyorum başka türlü yiyemiyorum çünkü :26:
iftardan sahura kadar sürekli yiyorum ama bir şey farketmiyor ya. millet bi öğünü fazla kaçırsa 1 kilo alıyor.
cici bebe yiyorum ben akşamları severim zaten çok. bakalım fayda sağlayacak mı 1 hafta 10 güne. :25:
ben 30 tane şeyi bir arada yapıyorum olmuyor. kız bi pekmezle 4 kilo almış
:26:

ya çok aldığımdan değilde işte görmemiş 3 kilo almış hesabı :9::9:
koyarım canım mutlaka bir kaç gün içinde :12:
canım az mı 3 kilo koy koy bi an önce bekliyorum :)

siz hiç tavsiye etmiyorsunuz ama ben şurup içiyorum başka türlü yiyemiyorum çünkü :26:
iftardan sahura kadar sürekli yiyorum ama bir şey farketmiyor ya. millet bi öğünü fazla kaçırsa 1 kilo alıyor.
cici bebe yiyorum ben akşamları severim zaten çok. bakalım fayda sağlayacak mı 1 hafta 10 güne. :25:
ben 30 tane şeyi bir arada yapıyorum olmuyor. kız bi pekmezle 4 kilo almış
:26:
canım bence kendini şuruba şartlama derim hatta yine de dediğim gibi içme onu at bak mide hastası olursun
bi de dediğimi dene istersen canım belki tutar ben de şimdi başlıcam bu işe bakalım tutucak mı:26:

canım az mı 3 kilo koy koy bi an önce bekliyorum :)

canım bence kendini şuruba şartlama derim hatta yine de dediğim gibi içme onu at bak mide hastası olursun
bi de dediğimi dene istersen canım belki tutar ben de şimdi başlıcam bu işe bakalım tutucak mı:26:

diyetisyene gitmek istiyorum burda o da yok :53:

neyse artık sabıır sabııır. inşallah alırız. sana özel mesaj attım pelin bi baksana :)
gözdenin resmini ben de merak ediyorum :31:

kızlar 20 yaşındayım 1.76 boy 50 kilo . Boya göre çok zayıfımmm yarın doktora gidicem kan tahlinine . eğer oda bşi önerirse size burdan söylerim . yarışmak içn napıyoruz biri yardımcı olabilrmii yarışma kilo aldırır belki :16: :3: kimle yarışıyoruzzz :52:

kızlar 20 yaşındayım 1.76 boy 50 kilo . Boya göre çok zayıfımmm yarın doktora gidicem kan tahlinine . eğer oda bşi önerirse size burdan söylerim . yarışmak içn napıyoruz biri yardımcı olabilrmii yarışma kilo aldırır belki :16: :3: kimle yarışıyoruzzz :52:
çok seviniriz canım doktordan alıcağın bilgiler ışığında:)
biz yarışa gözde ve nute ile başladık sonra 5-6 kişi olduk yeni katılan arkadaşlar da var aramıza katılan tabi toparlamak gerek listeyi yine:)
boy kilo yaş hedef kilo yazılıyor birbirimizi burda yemek fotoları vs baya bi gaza getiriyoruz tabi şimdi niyetli olanlar olunca foto olayı pek aktif değil:9:

muhtemelen doktor ilerde alırsın herkes zayıflamak istiyo boşver diyecek :1:
avatardaki sensen çok tatlı bir yüzün var canım :31:

muhtemelen doktor ilerde alırsın herkes zayıflamak istiyo boşver diyecek :1:
avatardaki sensen çok tatlı bir yüzün var canım :31:
o yüzden aile hekimimi sevmiyorum çok iyi kilon sonra kilo vermeye çalışıcaksın diyip b vitamini yazıp gönderiyor :)

nasılsın bebeim önceki msjları okuyamadım nasıl gidiyor hayat kilocuklar ne alemde
şimdilik kilo konusuna girmesek, bugun hem özelden hem burdan gözdeden fırçayı yedim zaten:)
kilo verdim 47 kiloydum aç karnına o derece yani:) gerçi demin yemekten sonra tartıldım 48 gibi bişi geldim bakalım bugün itibariyle çok sıkı denetime başladım kendimde:)
benim oruç iki senedir yasak yiyiyorum istemeye istemeye malesef:(
sen nasılsın iyi misin:)

şimdilik kilo konusuna girmesek, bugun hem özelden hem burdan gözdeden fırçayı yedim zaten:)
kilo verdim 47 kiloydum aç karnına o derece yani:) gerçi demin yemekten sonra tartıldım 48 gibi bişi geldim bakalım bugün itibariyle çok sıkı denetime başladım kendimde:)
benim oruç iki senedir yasak yiyiyorum istemeye istemeye malesef:(
sen nasılsın iyi misin:)

stres yapma canım alınacak o kilolar sonuçta öyle yada böyle gelmek zorundalar :9::9:
bnde iyiym canım nasıl olayaım oruç pert etti beni :1: çok acıkıyorum pelin öyle böyle değil ya iftarda bir saldıryorum herkes bana bakıyor yemekte :1::1:ramaznn ilk günü tartılmıştım 55.600 düm sonra daha hiç tartılmadım zayıfladım gibi me geliyor bende bekliycem bayramdan sonra tartılacm canım moralim bozulsun istemiyorum hiç :1:

stres yapma canım alınacak o kilolar sonuçta öyle yada böyle gelmek zorundalar :9::9:
bnde iyiym canım nasıl olayaım oruç pert etti beni :1: çok acıkıyorum pelin öyle böyle değil ya iftarda bir saldıryorum herkes bana bakıyor yemekte :1::1:ramaznn ilk günü tartılmıştım 55.600 düm sonra daha hiç tartılmadım zayıfladım gibi me geliyor bende bekliycem bayramdan sonra tartılacm canım moralim bozulsun istemiyorum hiç :1:
evet canım iş başvurusu olayı yüzünden 2-3 gün stres yaptım kendime ne yedim ne içtim ne de uyudum görseydin halimi acınacak haldeydim:)
canım valla ben oruç tuttuğum zamanlar kilo alırdım zayıf girerdim ramazana çok da güzel bi kiloyla çıkardım:)
ama benim yediklerimle sanırım bi öğünde, afrikadaki insanlar doyardı diyorum :)
tabi bayram şeker bayramı ye tatlıları sonra tartıl gelsin kilocuklar:D
tartıl bakalım merak ettim şimdi kaç gelicen:D

Back