canım ben a 101 den mesir macunu almıştım ama öyleee güzel br tadı vardı kii çok da yaradı bana ondan daha da bulamadım15 tl canım ya bir sürü ot karışımı polen arı sütü falan var balla karıştırılmış toz halini sordum yok dedi adam bu da mesir macunu gibi tadı biraz daha acımsı ilk yediğinde bi tuhaf ama fazla yakmıyor yani bakalım yarıcak mı
canım ben a 101 den mesir macunu almıştım ama öyleee güzel br tadı vardı kii çok da yaradı bana ondan daha da bulamadım((
ederim beyzz ama regl dönemine girince 1 haftalığına size katılabilirimoruca devam edecek misin nute :44:
canımcım tatil için de kilo almak için de ramazanın bitmesini bekliyorumcanım sen antalyada değil misin hafta sonları filan kaçamaklar olmuyor mu
ben oruç tutmuyorum ya ne emeklerle zorla kilo aldım vermek istemiyorum :26:
katıl tabi canıım durduğun hata :) :13:selam kızlar sanırım burda kilo almak için bi birlik var kilo kardesliğimi yapıosunuze bende katılayım size olma mı 1.65 byum 40 kilom eskiden iştahım cok iidi yaza girdik gireli iştahta kalmadı napcam bole :S
kızlar pekmezle suyu karıştırıp günde bi kere içmek yarıyo diyolar hatta bunla haftada 4 kilo alan bile varmış doğru mudur :44:
kızlar pekmezle suyu karıştırıp günde bi kere içmek yarıyo diyolar hatta bunla haftada 4 kilo alan bile varmış doğru mudur :44:
bende duydum onu bide keçiboynuzu pekmeziyle yarım yaglı sutu karıstırp içmek işe yarıyomuş haftada 2 kg aldrıomuş
canım ben şimdi başlıcam sahurda içicem bir küçük çay bardağında
iyi de millet bangır bangır bağrııyo pekmezle süt olmaz demir kalsiyum falan diye o iş nolcekcanım ben şimdi başlıcam sahurda içicem bir küçük çay bardağında
iyi de millet bangır bangır bağrııyo pekmezle süt olmaz demir kalsiyum falan diye o iş nolcek
Evet dogru :) ben aldim sahsen kisin iciyodum yarim su bardagi suya 1 bucuk yemek kasigi dut pekmezi koyuyodum sabah ac karnina ve geve yatarken iciyodum 4 kilo almistim ise yariyor
bak ben de meyve suyu içmeyi çok severim ama hep dışardan alıp içiyordum, günde en az 3 bardak meyve suyu içerim demek meyvelerin posasında da varmış keramet:) denicem canımkızlar ben de senelerdir kilo almaya çalışıyordum. boyum 1.56 kilom 39 du çok zayıftım. fakat bu sene eve katı meyve sıkacağı aldık. portakal elma suyunu sıkıp sıkıp hergün içiyordum öylesine, sonra bi baktım ki birkaç hafta sonra kilo almaya başlamışım. sonra araştırdım ki meyvelerin suyunu cıkartıp içtiğinde meyvenin lifleri suyundan ayrıldıgı için kilo aldırıyormuş. 21 yasındayım 7 senedir kilo almak için çabalıyordum yapmadığım şey kalmamıştı fakat meyve suyundan acayip kilo aldım suan 45 kiloyum 1 aydır falan içmiyordum ama kilolarım gitmedi yani kalıcı kilo aldımsimdi tekrar içmeye baslıcam 48 olmak istiyorum. ben çok sevdiğim için günde 2 - 3 bardak içiyordum. portakal ve yeşil elmayı kullanıyorum çogunlukla ama ananas, armut, kırmızı elma, yeşil elma ve portakal karışımını da çok kullanıyorum. tavsiye ederim kesinlikle.
kızlaaaar ben geldiiiim ama pek iyi gelmedim izmirde sıcaklar çok fena kilo almadım hiç desem bana kızar mısınız acaba:26:
hatta şu an tam 47 kiloyum aç karnına çok çalıştım ama ders, okul, analizler. hele bi de iş başvurusuna gitmeden önceki 3 gün ne yedim içtim uyudum çok stres yaptımo yüzden bu haldeyim
sizler neler yaptınız???
gözdee?
nute??
sagopam??
beyzz??
kız vur kafama kafama belki aklım başıma gelir:18:ben kızarımmmmmmmmmm
canım bende diyorum ben yokken pelin 50yi geçmiştir gelince bana fırçayı atar senin korkundan saldırdım tatilde yemeğe
hemen kendini toparlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?