• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma yarışması 2.takım başlıyor!!!

Vendetta

...............
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
255
4
318
1. takım kilo alma yarışmasının bir devamı niteliğinde olan 2. takım kilo alma yarışması 16 kasım'da başlayacak 18 aralık'da sona erecektir.

1 aylık süreç içerisinde her hafta cuma günü saat 21.00'e kadar bildiriler bana özelden yapılacak bunun dışında forum içinde hiçbir şekilde yarışmacı arkadaşlar kiloları hakkında rakamsal değerler vermeyeceklerdir.Ancak gün boyunca uygulanan beslenme programları, özel yöntemler, ekzersizler forumda diğer üyelerle paylaşılabilcektir.

Her hafta cuma günü saat 21.00'e kadar bana özelden yapılan bildiriler saat 21.30'da bir çizelgeyle topikte bütün üyelere duyurulacaktır.Belirtilen gün ve saatte bildiri yapmayan üyeler yarışmadan diskalifiye olacaktır.

Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar 31 ekim 2009 saat 18.00'e kadar bana özelden kilo, boy ve ulaşmak istedikleri ideal kiloyu yazabilirler.

Bütün kilo almak isteyip de alamayan arkadaşları bekliyoruz..
Bol kalorili günler sizinle olsun..

...........................Boy.........Kilo........Hedef Kilo.....1.hafta...

Vendetta..............1.65..........50.5...........55...........50.6

Berfinbilgen...........1.60..........45.............49............44

Esra...................1.72...........57.2..........59........... 57.2

Yemyeşil..............1.58...........41.............50............41

Züzü..................1.67...........52.8...........56............53

Çokmasum............1.63...........50.............53.............50

Sonsuz_yalnızlık......1.60...........49.............51...........49

Son düzenleme:
Canım naçizane önerim: listeler ilk mesajda yer alsın.Bakmak istediğimiz zaman sayfalar arasında aramayalım. Ben katılmak istiyorum. ınternetim de bağlantı sorunu olabiliyor. Süreyi gece 00:00 a kadar uzatsak ve ertesi sabah açıklansa nasıl olur. Pazar Sabahları tartılırız ve o gün içinde de kilomuzu göndeririz. Pazardan pazara güzel bir dönüm olur. (1 kasım pazar) ıdeal kilolara ulaşmak dileğiyle , güzel paylaşımlar diliyorum.. kaydirigubbakcemile5

canım özel msjın kapalı yollayamadım..bu aralar tekrar giremeyebilirim,beni kaydeder misin?
boyum 172,kilom şu an 57.4 (vermediysem tabi)...hedef kilom 59
teşekkür ederim.

canım özel msjın kapalı yollayamadım..bu aralar tekrar giremeyebilirim,beni kaydeder misin?
boyum 172,kilom şu an 57.4 (vermediysem tabi)...hedef kilom 59
teşekkür ederim.

canım kontrol éttim az öncé özél mésajlarım aktif gözüküyo.. hémén kaydédiyorum toplam 10 kişi véya 8 kişi olunca başlatıcam olmadı ayın 1indé 5 kişidén az olmazsak éğér sizdé istérséniz başlarız..

şu bir gerçekki kilo almak isteyenlerde istikrar asla yok ben bunu açık ve net görüyorum bu kanıya nerden vardım açıklıyım, zayıflama alanına bakarsak ne kadar duznli istikrarlı ve katılımlarla çok güzel bir şekilde devam edip sürdürüyolar ama bu kilo almak isteyenlerde ben göremiyorum malesef herkes salmış kendini yada istiyolar ama bir adım atmaktan çekiniyolar gibi geliyor bana ( kişisel fikrim )

sonuna kadar haklısın canım ya kilo almak istéyénlér zayıflamak istéyénléré göré çok daha istéksiz sanki, ki sénin açtığın topik sayésindé bén 4 kilo aldım nérdéysé çünkü birlikté olunca yédiklérimizé içtiklérimizé dikkat édiyoruz vé bunları paylaştıkça insan daha çok gaza géliyo umarım bu topikté dé yétérli katılım olur..

ilgi yok galiba yarışmaya...berifne katılıyorum,şstikrar yokiama zayıflamak gibi değil bu,çok nankör..
1. yarışmada sıktım kendimi zorla 1 kilo aldım,bu hafta misafirim vardı kendimle ilgilenemedim hiç anında vermişim kiloyu.yani yarışmaya kaydolmak için yazdırdığım kilodan zayıfım şu an:((((((((((((

Bende katılmak istiyorum boy 1.58 kilom 41 sanırım .tekrar tartılıp emin olmam lazım bildiririm inş. 50 olmak istiyorum başarılar :D

ben de katılmak istiyorum yarışmadan daha yeni haberim oldu.ben şu an 52,800 üm.4 kilo daha alıp,57 olmak.ve bunu en kısa zamanda almak istiyorum.1 aralıka kadar muhtemelen en fazla 56 olurum.onun için hedefim 56.boyum da 1,67

kilo almak isteyen tüm arkadaşlar bağırsakta kıl kurdu araştırması yapın lütfen ben yıllarca uğraştım o test bu test sonunda bu çıktı bende sakın ihmal etmeyin belirtileri kaşıntı özellikle de çok yemek yiyip alamıyanlar bunla ilgilensin sevgiler herkese moralimizi yüksek tutalım arkadaşlar

evet artık başlıyoruz hepimiz istediğimiz kilolara ulaşabiliriz umarım.. herkeslere kolay gelsin... bu arada bu yarışma birincinin devamı niteliğinde olduğu için Berfinbilgen'in uyguladığı yöntemlerde aynı şekilde devam edicek yani yarışmanın 1.si diğer yarışmanın yönetilmesiyle ilgilenecek.. tabi 3. bir takım oluşturulursa:))) bu konuda çok zayıfız çünkü....

vendeta hayırlı olsun canım

benimde
boy 1 63
kilo 50
hedef 53 54 olsa yeter
herkese başarılar kızlar

ben bugün sabah kahvaltı yapadım onun yerine bi kahvaltıyı telafi edemez ama browninin 9 lu paketleri var ya onlardan 6 tane yedim bi bardakta süt içtim öğlende ne yerim bilmiyorum kızlar siz neler yapıyosunuz?

Back