- 29 Nisan 2015
- 31.357
- 105.523
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeniden alıyorum mesaji evetttt10.masaya oy verdiğiniz için teşekkür ederim.
@Kazen
safi.naz
@bulca
@_Jadaloz_
@sourapple
@kevsersoylu
@aslide
@raava
@prag
@Began
@COLIN
@sugarpare
@Anti Depresan
@60kiloyum
@s_gofret
@Dilekk35
@filmdelisi
@sena zeynep
@MarV-el
Blue_Peri
@ozelbir_i
Kukrim
@lovangelica
@Hannaz
@ygmygm
@Esevde
@Minik Meleklerim
@Tinkerbelso
yasminsay
@_BaLgirL_
@Margaret Hale
@_Bayankus_
@Parolaben
A-plumeria-
@Baharsah
@BurcuYener
@EnisaE
@Mavi askkk
@Kkimodelii
@MervaTeacher
@Ucmelekannesi
@rukiyets
@Amanita
@nares
@alsem
@Nurzfr
@Regen_
@Lumix
@xoxo2185
@Taze fasulye
@CuddlyRabbit
@Mavili Mavili Mor Cicek
@hamileolmak
@sarahconnor
@Deryaaa10
@newborn88
@chikolatagozlum
@ANKHESPAATEN
@Rmelis D
@Petra Kvitova
@Kartalice123
@__S__
Ah ne demek, her çeşit böreğe zaafı olan bir insan olarak seve seve oyumu verdim. Hatta o oy direk böreğeydi diyebilirim10.masaya oy verdiğiniz için teşekkür ederim.
Sen demek, ben demek Deynep’im. Aldım, kabul ettim.Ne yasosu kız, hatlar mı karıştı
Yeniden alıyorum mesaji evetttt
Ellerine sağlık deynoooooooooooooooooooom
Sen demek, ben demek Deynep’im. Aldım, kabul ettim.
Yani aslında sofranı güzel değil börek hatırına aldın oyu benden diyorsunAh ne demek, her çeşit böreğe zaafı olan bir insan olarak seve seve oyumu verdim. Hatta o oy direk böreğeydi diyebilirim
Yuvalamanın oylarında hatırlatırım bu mesajı sanaSen demek, ben demek Deynep’im. Aldım, kabul ettim.
Çatlak yaaYeniden alıyorum mesaji evetttt
Ellerine sağlık deynoooooooooooooooooooom
Yazdığımı tam okuduğuna emin misin Deynep’im?Yuvalamanın oylarında hatırlatırım bu mesajı sana
Korktu benden ellam döverim diyeÇatlak yaa
Yani benim sofranın oylarına sahip çıkmadın mıYazdığımı tam okuduğuna emin misin Deynep’im?
ÇıktımYani benim sofranın oylarına sahip çıkmadın mı
Yanii evet dermişim :)))))Yani aslında sofranı güzel değil börek hatırına aldın oyu benden diyorsun
Önceden su böreği yapmıştım geçen sefer, ona da oy vermiş miydin sorması ayıp olmasınYanii evet dermişim :)))))
Sofrada oy aldı ama öncelikle börek.
3 börek vardı 2sineoy verdim, 3.ye oy veremediğime üzüldüm.
Hangi yarışmaydı oÖnceden su böreği yapmıştım geçen sefer, ona da oy vermiş miydin sorması ayıp olmasın
Oy vereceğim Zmaan önce börek varmı diye bakıyorum,Önceden su böreği yapmıştım geçen sefer, ona da oy vermiş miydin sorması ayıp olmasın
Tamamen zorluk derecesine göre yaniOy vereceğim Zmaan önce börek varmı diye bakıyorum,
sonra el açmasımı hazır yufka mı,
sonra kıymalı mı,ıspanaklınm peynirli mi
Çatlaklardan su sızayıııÇatlak yaa
Ödüm pukuma karıştı deyno okkadaar bak tırnak mirnak kalmadıKorktu benden ellam döverim diye
Hangi yarışmaydı o
Canım kendim iflah olmaz bir börek hastasıyım,.Börekler - Pratik Sahur Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Pınar Labneli Sahur...www.kadinlarkulubu.com
Baktım orada da bana oy vermişsin