- 29 Nisan 2015
- 31.413
- 105.638
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniden alıyorum mesaji evetttt10.masaya oy verdiğiniz için teşekkür ederim.
@Kazen
safi.naz
@bulca
@_Jadaloz_
@sourapple
@kevsersoylu
@aslide
@raava
@prag
@Began
@COLIN
@sugarpare
@Anti Depresan
@60kiloyum
@s_gofret
@Dilekk35
@filmdelisi
@sena zeynep
@MarV-el
Blue_Peri
@ozelbir_i
Kukrim
@lovangelica
@Hannaz
@ygmygm
@Esevde
@Minik Meleklerim
@Tinkerbelso
yasminsay
@_BaLgirL_
@Margaret Hale
@_Bayankus_
@Parolaben
A-plumeria-
@Baharsah
@BurcuYener
@EnisaE
@Mavi askkk
@Kkimodelii
@MervaTeacher
@Ucmelekannesi
@rukiyets
@Amanita
@nares
@alsem
@Nurzfr
@Regen_
@Lumix
@xoxo2185
@Taze fasulye
@CuddlyRabbit
@Mavili Mavili Mor Cicek
@hamileolmak
@sarahconnor
@Deryaaa10
@newborn88
@chikolatagozlum
@ANKHESPAATEN
@Rmelis D
@Petra Kvitova
@Kartalice123
@__S__
Ah ne demek, her çeşit böreğe zaafı olan bir insan olarak seve seve oyumu verdim. Hatta o oy direk böreğeydi diyebilirim10.masaya oy verdiğiniz için teşekkür ederim.![]()
Sen demek, ben demek Deynep’im. Aldım, kabul ettim.Ne yasosu kız, hatlar mı karıştı![]()
Yeniden alıyorum mesaji evetttt
Ellerine sağlık deynoooooooooooooooooooom![]()
Sen demek, ben demek Deynep’im. Aldım, kabul ettim.![]()
Yani aslında sofranı güzel değil börek hatırına aldın oyu benden diyorsunAh ne demek, her çeşit böreğe zaafı olan bir insan olarak seve seve oyumu verdim. Hatta o oy direk böreğeydi diyebilirim![]()
Yuvalamanın oylarında hatırlatırım bu mesajı sanaSen demek, ben demek Deynep’im. Aldım, kabul ettim.![]()
Çatlak yaaYeniden alıyorum mesaji evetttt
Ellerine sağlık deynoooooooooooooooooooom![]()
Yazdığımı tam okuduğuna emin misin Deynep’im?Yuvalamanın oylarında hatırlatırım bu mesajı sana![]()
Korktu benden ellam döverim diyeÇatlak yaa![]()
Yani benim sofranın oylarına sahip çıkmadın mıYazdığımı tam okuduğuna emin misin Deynep’im?![]()
ÇıktımYani benim sofranın oylarına sahip çıkmadın mı![]()
Yanii evet dermişim :)))))Yani aslında sofranı güzel değil börek hatırına aldın oyu benden diyorsun![]()
Önceden su böreği yapmıştım geçen sefer, ona da oy vermiş miydin sorması ayıp olmasınYanii evet dermişim :)))))
Sofrada oy aldı ama öncelikle börek.
3 börek vardı 2sineoy verdim, 3.ye oy veremediğime üzüldüm.
Hangi yarışmaydı oÖnceden su böreği yapmıştım geçen sefer, ona da oy vermiş miydin sorması ayıp olmasın![]()
Oy vereceğim Zmaan önce börek varmı diye bakıyorum,Önceden su böreği yapmıştım geçen sefer, ona da oy vermiş miydin sorması ayıp olmasın![]()
Tamamen zorluk derecesine göre yaniOy vereceğim Zmaan önce börek varmı diye bakıyorum,
sonra el açmasımı hazır yufka mı,
sonra kıymalı mı,ıspanaklınm peynirli mi
Çatlaklardan su sızayıııÇatlak yaa![]()
Ödüm pukuma karıştı deyno okkadaarKorktu benden ellam döverim diye![]()
Hangi yarışmaydı o
Canım kendim iflah olmaz bir börek hastasıyım,Börekler - Pratik Sahur Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Pınar Labneli Sahur...www.kadinlarkulubu.com
.
Baktım orada da bana oy vermişsin![]()