Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo alma yarışması 2.takım başlıyor!!!
- Konu Sahibi Vendetta
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
canım yarım litre süte 1 yada 2 muz,8-9 tane cici bebe,2 yemek kaşığı pekmez,ben caviz içi,fındık,fıstığı robotta çekip bir kavanoza koymuştum,3 yemek kaşığı ondan,1 yemek kaşığı bal.2 bardak çıkıyor.öğlen ve gece yatarken içiyordum
çok güzel bi karışımmış kalorisi oldukça bol görünüyo ben de uygulayayım bakalım:) teşekkürler..
canım yarım litre süte 1 yada 2 muz,8-9 tane cici bebe,2 yemek kaşığı pekmez,ben caviz içi,fındık,fıstığı robotta çekip bir kavanoza koymuştum,3 yemek kaşığı ondan,1 yemek kaşığı bal.2 bardak çıkıyor.öğlen ve gece yatarken içiyordum
bu karışımı çok yapardım ben unutmuştum ne zamandır yapmıyodum.görünce aklıma geldi kalktım yaptım.bide ibrahim saraçoğlunun kilo alma kürü vardı orda 1 ay sütten uzak durun diyodu onun için bırakmıştım galiba
- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
ya kızlar bu kurban bayramı bana hiç yaramadı et yiyemediğimden aç kaldım resmen bi de yolculuk yaptık o hepten mahvetti beni güya praktene devam etmicektim ama acaip kilo verdim 2 günde.. neyse bugün her yer tatil olduğundan yol boyunca eve gelene kadar eczane aradık ve bi tane bulduk ama orda da XXX yerine XXX vardı onu aldık XXX kullanan arkadaş varmı ve etkisi XXX kadar var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar bu kurban bayramı bana hiç yaramadı et yiyemediğimden aç kaldım resmen bi de yolculuk yaptık o hepten mahvetti beni güya praktene devam etmicektim ama acaip kilo verdim 2 günde.. neyse bugün her yer tatil olduğundan yol boyunca eve gelene kadar eczane aradık ve bi tane bulduk ama orda da XXX yerine XXX vardı onu aldık XXX kullanan arkadaş varmı ve etkisi XXX kadar var mı?
Ben kullandım evet aynısı istah acmada tek farkı var ( ende oyle oldu) XXX gore XXX daha cok uyku yaptı daha cok sarstı, ama herkeste aynı olucak dıye bısey yok tabı ama ıstah acmada ıkısıde aynı
- 3 Ekim 2007
- 14.415
- 35.461
- 1.123
- 39
Selam kızlar, kilo ve boy oranlarınıza baktım da, bende mi bir problem var, hepsi bana normal geldi.Ben 1.78 boyundayım 61 kiloyum, 58e sabitlesem diye düşünüyordum hatta.
hayır canım sen de bi problem yok,ama işte herkesin kendi düşüncesi...ben bazen iyi hissederim kendimi ama bazen de çok zayıf olduğumu düşünürüm.psikolojik bişey..
gecen kışın 44 kiloydum 1.73 boy.. 3 ay içinde 15 kilo aldim (hiç kilo alamayan ben).. nasil mi ? normal öğünlerimi yiyip ekstradan öğleden sonra yarım ekmek arası Chokella.. bide gece yatmadan yarım ekmek arası Chokella.. benim midem kaldirmaz diyosaniz XXX şurup içerek deneyin.. mesela yemeden 1-2 saat once 2 kaşık XXX.. sonra 1-2 saat sonrasında ekmek arası chokella.. kilo almazsaniz dövün beni tekme tokat. :)
kızlar ben de kilo almak istiyorum beni de aranıza alırmısınız :kedi:
bide bana sisteminizi anlatın bu turnuvayı nasıl yapıosunuz bütün mesajları okuyamadım
listeye yazılıosa söliim 47 kiloyum 50 olmak istiyorumm
canım yarışma bitti artık katılım olmadığı için kimse uymadı kurallara bitti gitti işte